ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    25. Veljača 2020. 15:05

LoSa84

Valkris a nama bas pedijatrica suprotno rekla kad je imao problema s crijevima… da radimo cim vecu pauzu između jela da se crijeva odmore. To meni ima vise smisla nego da ga se češce doji.
    Dalindas Rode imaju svoja pravilaMoj kaka svaka 3 dana i to je apsolutno normalno. Do neka 3 mjeseca je kakao 6× dnevno i to je bilo normalno.
    Muz i ja ga ne nosamo no zato ga baka nosa i on to tocno zna. Kad je ona u blizini place i cim se ona pojavi smije joj se nebi li ga digla. Mislila sam da je slucajnost no sad sam sigurna da nije

To je i meni bilo vise logicno.. Ali s druge strane, vise manjih obroka cescih, pomaže i nama kad nas muci probava recimo... Al njemu jos probava nije razvijena kako treba.. Ah.. 
    Ne znam ni sama, slusam tu patronaznu ko boga.. I nadam se da ce djetetu bilo sto pomoci.. 
    Ako ne vidim pomak svakako cu napraviti po svojoj intuiciji i dati rjeđe obroke..🤷‍♀️

• mom12
    25. Veljača 2020. 15:12

Koliko vase bebe jedu obroka dnevno i koju kolicinu?

DeeDee
    25. Veljača 2020. 15:23

Mi smo zadnjih tjedan dana spontano došle na 8 ili 9 u 24 sata, evo danas je 10, dojim na zahtjev, prije sam forsirala da bude bar 10. Kako kad, od 380 - 520ml ono šta izdojim + sisa.

[/url

mala.le.90.
    25. Veljača 2020. 15:38

Ja sam ona mama sto je stalno govorila da ga nece uzimat na ruke, pa evo vec 2 mjeseca ga ne pustam s njih. Sta ces, ako ima grceve ili stalno place, moras ga tako tjesit...drugi put jezik za zube😂
    Moj je na ad-u i puno je lakse...spava mi noc po 10 do 12 sati, dvaput dobije bocu, jednom mu da tata, jednom ja...tako koliko god bude po danu grozno s grcevima, spava nam noc cijelu. Nakon obroka ga spustimo i on odmah zaspe...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Macutica
    25. Veljača 2020. 16:07

mom12

Koliko vase bebe jedu obroka dnevno i koju kolicinu?

Kod mene je 8-10 dojenja konkretnih kroz 24h, ponekad jos koji put na zahtjev i jos između dojenja dohrana 30-60ml ako zatrazi, obicno rukice trpa ili cucla prstice.Vecernji obrok dohrane prije spavanja (oko 22h) 90ml.
    Nocu dobro spava, a kad se budim za hranjenje i mijenjanje (1-2, 3-4, 5-6) budemo budne 30-45min, vracam je u krevetic, uvalim dudu ako je jos budna i jos malo osluskujem, jer se meskolji kad joj duda ispadne (citaj: sama ju iscupa 😁). Buđenje izmedju 8i9 ujutro.. Prvi put sinoc da smo budne od 3:30 - 5:30 🦉

• Stelle123
    25. Veljača 2020. 16:25

Nema ni kod nas pravila za spavanje jedino sto oko 7 postane cendrav za poludit pa ga moras stavit spavat. Po danu spava 2 puta po 45 min i u setnji do dva sata. Vec je dosta budan i ne znam sto bi radila s njime. Malo vrtuljak, malo gym, malo trbuscic al to sve kratko traje a najvise volim kad ga baka zabàvlja.

url=https://lilypie.com]

Dalindas
    25. Veljača 2020. 16:34

Losa , tako je i meni pedijatrica rekla ,da mu probam praviti razmake 2,5 -3 sata sa hranom jer mi je tražio svaki sat vremena i rekla je da ga zato boli stomak jer želudac ne stigne to probaviti i da u jednom trenutku mora biti prazan . Mislim da se još nije dogodilo da 3 sata ne jede ,uglavnom smo na sat i pol ,dva jer ne mogu ga pustiti da bude gladan . Ne znam ni sama šta da radim . Jedni pričaju jedno drugi drugo i ajd sad 

Lavica27
    25. Veljača 2020. 16:53

Macutica ovako kao ti ja identično radim. Za sad funkcionira iako se nadam smanjiti jos AD... 
    Moj soava ujutro od oko 9-11,pa iza podne zaspi i odrapi 2-3h (danas 4!!l) inizadjemo van oko 4 ali danaa je glupo vrijeme pa ne idemo i onda mi jos spava do cca 6. Oko 7 kupanje,pol 8-8 hranjenje i zaspli sam kroz pola sata.

ajvi54
    25. Veljača 2020. 17:05

To i mene muci kad cujem da treba biti bar 2,5-3 sata izmedu jela. Ja ga samo dojim, nekad zna proci 3 sata, a nekad sat vremena da jede. Ne znam kak da uopce uspostavim razmak jer zna plakati jako i nista ga ne moze smiriti, i ja ga stavim na siku i on opet jede i to bas aktivno, a tipa prije toga je jeo sat vremena. Pa ne mogu ga ostaviti da place. Ne znam, nisam pametna 🤷🏻‍♀️

25. Veljača 2020. 17:23

Moj je jeo svaka 3h odkad smo dosli iz bolnice... kako su ga tamo tako istrenirali ne znam. Sad vec ima i po 4h razmake. Jede 7-8 obroka dnevno i popije 700-800 mL mlijeka kroz 24h. Tjedno dobova oko 350 g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.