ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    15. Travanj 2020. 12:01

Deesb i grizli, slatko. Koju ste velicinu robice narucile?

• Hani
    15. Travanj 2020. 12:03

I mene sad nervira ova moja lenta u tjednima, a bojim se ić prepravljat da ne bih nesto zeznila🙄

DeeSB
    15. Travanj 2020. 12:04

Hvala cure...ja sam muzu odmah rekla da cemo bankrotirati ako bude curica 🤣🤣 Ja sve volim, i tockice i cvjetice i srceta ali i zivotinje...posebno dinosaure tak da ja uvijek provirim sta ima za deckice. Jedan dan je obucena u zmaja, ili neko rock izdanje...onda slijedeci kao princeza 🙈
    I da...moja cura isto kise cesto. 
    Kad smo isle na cijepljenje vani se ceka, provjere zdravstvenu roditelja, kad prozovu ulazite i dezinficiraju vam ruke i idete kod dr, nisam imala maskicu. Ide samo jedan roditelj.

L 💛

DeeSB
    15. Travanj 2020. 12:07

Hani

Deesb i grizli, slatko. Koju ste velicinu robice narucile?

Ja sam narucila sve 68, (sad nosi 62) bas cu poslje susilice usporediti sa nekim stvarima iz hm-a i c&a pa vam javim...

L 💛

Grizli
    15. Travanj 2020. 12:21

Annika bad luck... Ni grama... Zao mi je cure sta vas moram razocarat od jucer vaga pokazala jedino minus. Al koliko god vi mislile da je to super meni je muka nekad kako brzo gubim kile.
    DeeSB slatke stvarcice... Moja isto ima dosta stvari za decke pa je jedan dan sa auticem ili lavom, a drugi na roza tockice. 😍😍 Al tokom dana pratimo temu po boji 😜. 
    Losa ja u zadnje vrijeme kako spremam robicu od male svaki toliko se uhvatim kako pomislim to ce biti za seku 🤪.
    Damnarexx moja kontinuirano kise isto tako nekoliko puta na dan.

Grizli
    15. Travanj 2020. 12:37

Hani Sinsay sam uzela 62 bodije kratkih i tamn su joj sada isto kao i od c&a bodici. A ostalo hlacice i bodije bez rukava i pidzamice 68. A PatPat sam uzela bodij je 6-9, pelerina, komoletic i tutice 9-12. 

DeeSB
    15. Travanj 2020. 12:40

Ovako to otprilike izgleda kod nas 🙈

L 💛

DeeDee
    15. Travanj 2020. 12:48

DeeSB

Tako je i moja jedan dan princeza a drugi huligan 😁😁
    Gdje nađeš ove male majičice na bendove? Ja trazim to i natpise ali još nisam nigdje našla

[/url

MaRe
    15. Travanj 2020. 13:06

DeeSB

A vidi kosice 🥰🥰🥰 moj je procelav ala Izet Fazlinovic 🤣🤣🤣 
    Javi stanje poslije susilice :) Ja prekopala vecu robicu sto sam dobila al sve su hlacice i majice kratkih rukava tak da mu moram naručiti koju pidzamicu i bodi al se dvoumim izmedu 68 i 74...kontam 74 je veliko al opet u susilici ce se sigurno malo skupiti a i moj debeljko ne stane ako je nesto uže. 

Taani
    15. Travanj 2020. 13:08

DeeSB

Značiiiiiii, kosaaaaaa <3 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.