ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 11:05

I da, ja sam morala imati masku.

DeeDee
    15. Travanj 2020. 11:17

DeeSB

Hej cure….moja curka se sad vec standarno sinoc od pola 10 do 12 budila svakih 5-10 min i derala se, i onda od 12 spavanje do jutra…
    Jucer smo narucili Ergobaby i vec je jutros stiglo 😀 i taman sam vam se htjela pozalit da jos uvijek cekam Sinsay kad zvoni netko….Sinsay je stigao!! Osjecam se kao da mi je rodjendan 🤣🤣
    I ne djeluje mi da su manji modeli kao oni pepca ali sve je vec u masini pa cemo vidjeti sta ce izaci na kraju poslje susilice….evo stavljam i slikicee 🤗

aaa preslatko, volim točkice 🥰

[/url

Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 11:30

DeeSB

Hej cure….moja curka se sad vec standarno sinoc od pola 10 do 12 budila svakih 5-10 min i derala se, i onda od 12 spavanje do jutra…
    Jucer smo narucili Ergobaby i vec je jutros stiglo 😀 i taman sam vam se htjela pozalit da jos uvijek cekam Sinsay kad zvoni netko….Sinsay je stigao!! Osjecam se kao da mi je rodjendan 🤣🤣
    I ne djeluje mi da su manji modeli kao oni pepca ali sve je vec u masini pa cemo vidjeti sta ce izaci na kraju poslje susilice….evo stavljam i slikicee 🤗

Preslatka robica🥰🥰🥰

Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 11:31

Curke, da li jos vase bebe kisu? Moja jos uvijek jedno 4-5 puta na dan.. 

MaRe
    15. Travanj 2020. 11:33

DeeSb preslatko je. Nije fer..za curice ima toooliko toga. Javi kad probas Ergobaby 🙂

DeeDee
    15. Travanj 2020. 11:36

Damnarexx 🌺

Moja od prvog dana, minimalno toliko. Zapravo, nakon svakog hranjenja toliko je realnija brojka 😁

[/url

• Zarica
    15. Travanj 2020. 11:37

Neke bebe savladaju neke stvari ranije neke kasnije. Siguran je samo vremenski okvir u kojem ce se nesto dogoditi. Neka beba nece dugo propuzat i onda mozda propuza dva tjedna prije nego prohoda dok ce druga beba propuzat mjesecima prije nego prohoda. Sve je to normalno, ali mora ici pravim redoslijedom. Misici se jacaju i stabiliziraju od gore prema dolje, prvo glavica zadnje stopala kad prohoda. Tako da stavljanje u sjedeci polozaj prije nego im je glava potpuno stabilna, a o ledjima da ni ne pricamo, je jako prerano. Kraljeznica nije dovoljno zrela za to. Ali refleks pokusaja bebe da podigne glavu i gornji dio tijela kada je primimo za rucice dok lezi na ledjima se moze isprobati tako da joj samo damo rucice, nikako da je privlacimo. Ona ce se negdje u ovim nasim mjesecima prirodno malo podignuti u zarkoj zelji da se posjedne, ali to ce se ipak dogoditi puno kasnije. 

Mikio kod naseg malca je bilo ponekad tako jako malo sukrvice, isto ne u svakoj peleni. Pedica nam rekla da uzmemo neki probiotik, ne sjecam se koji i dajemo 10 dana 6 kapi dnevno. Uglavnom tog nije bilo u ljekarni i dali nam tamo WAYA kapi. Rekli su nam da je to identicna stvar. U svakom slucaju pedica nam rekla da ne moramo zbog toga dolaziti na pregled tako da bez brige ;)

• Zarica
    15. Travanj 2020. 11:39

DeeDee

Damnarexx 🌺

Moja od prvog dana, minimalno toliko. Zapravo, nakon svakog hranjenja toliko je realnija brojka 😁

Nama mali kise svaki dan isto. Vec smo oguglali:)

• Zarica
    15. Travanj 2020. 11:41

Za pisalinu zuta mokraca moze znaciti da je beba dehidrirana. A ako je malo zuckasta mozda je samo malo manje tekucine popila taj put, vjerojatno nista za zamarat se.

15. Travanj 2020. 11:42

Zarica slazem se s tobom... moji se poceo kao malo podizati sam, savija gornji dio ko u trbusnjak no ja to bas ne poticem jer se jos ne znana rukice osloniti. Mi kad vjezbamo ja ga recimo po baby handlingu okrecem na jedanpadrugi bok... pa na trbuh pa nazad i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.