DeeDee mi imamo trojku lupilu i dobra nam je. I da, to je ista marka. Meni je recimo prematalica super a blazinice bas i ne. Imaju mi mucice. Bolje su mi oz dma ili mullera.
Nas malac isto cesto kise ali jos cesce stuca. I to ga bas zna muciti.
Sto se tice kombinacija, ja sam malo bolesna u glavu. Meni sve mora pasati, pa makar bili u kuci. Jedan dan sam ga obukla u nespojibu kombinaciju jer mi je to bilo pri ruci i nisam mogla u to gledati i morala sam ga presvuci. Kao sto rekoh, nisam normalna
Mi danas bili kod pedijatra. 59 cm i 5600 g.
Cijepili se. i evo sav je nikakav i samo place. I cini mi se da ga jos nisam cula da tako place kao i danas. Tako da sam i ja sva koma. Svako koliko ste mijenjali frescopad oblog?
I evo danas prije odlaska se pokakao nakon 5 dana. To valjda od straha jer je znao gdje idemo hahs.
Ja se danas prijavila u 18 sati na jedan webinar al sve mi se cini da ga necu moc odslusat.
Ja sam morala sama uci u dz. vrata su bila zakljucana. Nazove se i dodju vam otvoriti. Nisam morala imati masku
Hvala curke. Ma meni je to samo za prvu pomoć pa da mi potraje čim dulje. Evo u dva i pol mjeseca nismo potrošili cijela dva paketa, jedan obični pampers i jedan pampers pure. Još uvijek joj je ok ova jedinica, tj. bit će još par dana, danas baš izdržala oooogromnu količinu 💩
Anna vidiš meni su lidlove uvjerljivo najbolje blazinice😁
A prematalice su mi bolje iz plodina 😁
Najbolje su mi neke iz Bipe al Bipa mi nije usput pa biram između ovo dvoje
[/url
Ja sam zadovoljna sa Lidlovom pelenama trojkom. Super omjer cijene i kvalitete.
Sinsay modeli piđamica su uski i dugacki pa mozda nekoj jacoj bebi ne bi odgovaralo.
Vec smo nekoliko puta ovdje pisali da to sto pise na aptamilu i nanu nije u kamen uklesano te bebe mogu biti potpuno zdrave i ako jedu vise ili manje. Iskreno mi se neda vise ovdje citati da necija beba jede vise od tude. Moj jede cca 700-750 mL dnevno u sest obroka sto je oko 120mL po obroku. Dobro napreduje te mu ne treba vise. A ima 5 mjeseci. Ako neciji jede 200 mL svakih 2h super za njega no nema potrebe da se brinem ja ili netko cija beba jede manje.
Da u pms-u sam
Jeste naručivali sa annika baby? Ja danas uzela oly&carrol gricku za zube i bibs dudu u nadi da će tu zavoljeti 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Da, to je relativno brzo. A kada ste dobili prvi termin?
Sad gledam koliko bi mi onda mogli cekati. Mi smo trebali ici 1.4. Sigurno po redu zovu…ako cu cekat 3tj, idem rađe privatno.
18.3.nam je bio termin
Anna 🤣 ti bi onda moga odmah presvukla da ga vidis..jos kad mu carapice navucem na hlace inace ih skine 🤣 sva sreca pa mi sva robica neka plava i bijela...bas mi fali boja a tako mu dobro stoji npr zuto ili neon zelena. I moj se pokakao prije cijepljenja...mislim da oni osjete nasu nervozu pa zato.
.
Moj car je odlucio popiskit i mamu i dekicu i kutnu i sve...tak mi i treba kad mi bilo lijeno otici do prematalice 🤣 i onda mi se jos smije 😏
LoSa 🤣🤣🤣
Ja se tako sama sa sobom raspravljam često, i ne, nije do PMS-a u mom slučaju 🙃
Anna ti bi dobila sluzbeni OCD nakon dva dana samnom 😂😂😂
[/url
Deedee ajmo jos jednom, ti nooookti 💅😁😁🙈
Nego, kaj su ti fakat dobre blazinice iz lidla? Ja kupila ono nedavno kad su bile na akciji 5 paketa, i uopce mi se ne svidaju. Tvrde su ko kamen. Meni su iz dma najbolje, debele da sve pokupe a mekane. Podloge i ja imam iz plodina. Kupili kad su bile u pola cijene natjerala muza da uzme 15 paketa 😂 al to se fkt isplatilo i eto imamo ih vec 2 mjeseca
Meni su lupilu pelene isto skroz ok. Danas sam zakljucila da smo paket onaj od 56 kom imali 6 dana.
Od sutra su puffies u kauflandu na akciji.
Damnarexx vidim jaja i zeca na slici. Hoces rec da je ta rasparena bila sluzbena uskrsna slika? 😈😂😂 mi nemamo sluzbene slike. Ni ono s mjesec, dva. Ja sam fkt #nemajka 🙄🙈
Ps mozda dobijete i prije termin. Vjerujem da je dio ljudi otiso privatno kad su poceli otkazivat (npr mi smo isto jer nam je bilo na knap do 3.mj pa kad je zena rekla da ce nas zvat kad pocnu opet radit sam odmah rekla da ne treba pa ce se pomaknut red)
Anna moj je isto na cijepljenju plakao kao nikad u zivotu. Ali srecom nije imao nikakve nuspojave, ni temp nis. Drzim 🤞 da ni vi necete nis imat. Ja sam mijenjala obloge svakih 4-5 sati. Mozes ih prerezat jer su veliki
Mikio ma neka si ju ti pohvalila. Bravo za Niku 💪
Mare ja isto oblacim carape preko 😂 i preko jednodijelnih odijelca. On takve gluposti radi s nogama da su mu uvijek skinute nogavice, pa mora imat carape 🙈 nego, daj molim te sliku tog “neon zelenog” 😂😂😂😂😂 gdje si to uopce kupila. Ja imam “srecu” da sam veci dio svega dobila, pa dijete nosi sve i svasta. Inace bi vjerojatno bio u sivom bijelom i crnom, takav je otprilike moj ormar, bez boja 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji