ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 13:50

Ok, ja sam morala ic googlat girju 🤷😁
    .
    Hvala na odg za kihanje. Ona isto tako od prvog dana...mislila sam da s vremenom prestaje :)
    .
    Ja se cisto bojim pohvaliti svoju curicu😁😁 evo je, spava vec sat vremena ako ne i vise.
    Do sad me nikad nije mucila njena kilaza, uvijek je lijepo papala i sad me taj pregled i komentar od pedijatrice poljuljao🤬 sad cu bit u laaaganom stresu do iduceg pregleda haha.🤦
    Trenutno smo 3 obroka AD, 4 moja. 110-120mL.
    Ne kuzim kako je u prvom mjesecu kilu dobila (iskljucivo moje mlijeko), a sada "samo" 700g( s tim da smo zadnjih 2tj do pregleda uveli 3 obroka AD)

• thinkpink1
    15. Travanj 2020. 13:52

Damnarexx 🌺

I kad ste dobili termin?
    Ja bas vazem da odemo privatno. Ne da mi se cekati previse, a i malo me trta 😣
    DeeSB Lara je preslatkaaaa🥰🥰 ajmee kose! Dajte nama. Takodjer, procelava😂😂😂 jedva cekam kosicuuuu.

Sljedeći petak je termin. Relativno brzo.
    Ja sad gruntam da su mozda u klaicevoj jace mjere predostrožnosti s obzirom na cijelu situaciju i da su imali registriean slucaj, ne štede mozda toliko na zastitnoj opremi i dezinficijensu za razliku mozda od privatnika...ne znam, bas se dvoumim...
    Danas cu poslat poruku frendici koja tamo radi da čujem njeno misljenje i situaciju iz prve ruke pa cu onda na temelju toga donijeti odluku...

Angelly
    15. Travanj 2020. 14:02

Lavica27

DeeDee H&M ti ima trenutno kolko znam.
    Grizli tako sam ja od kceri pakirala kutija i kutija i bila uvjerena da nosim curku kad ono pisonja😁😁
    Ja sam skuzila da svog oblacim.većinom sivo-bijelo-crno.
    Nisam fan plave boje🙈🙈
    I dinosauri rocks!
    Uh i meni 180ml zvuci puno,kod mene na Aptamilu pise od 4 mj… iako kazem to je individiualno,neka ce posrkat kolko im napravis a neka ce ono…pomalo.

Koji vi Aptamil koristite? Nama na aptamil kutiji pise 180ml vode (dakle gotov obrok 200ml) 3 i 4mj starosti bebe 4-5x dnevno

mrgud_zg
    15. Travanj 2020. 14:04

deeSB ajme outfiti i kosa preeeedivno!! 
    ja sam totalna #nemajka. mi kak smo cijele dane doma, meni se uopce neda rihtat ga. mislim takva sam i za sebe. uzas. onda se pobljuje, gledam kak su sto manje stvari morat promijenit. fakat sam grozna. u pocetku kad smo isli u gosta onda sam pazila kak cu ga obuc 
    mikio u nasem domu zdravlja slicno. ulazi 1 roditelj, daje se osobna unaprijed. ceka se vani na cesti. ja sam imala masku ali nitko me nije trazio. sestra i doktorica su isto imale, doktorica nije imala rukavice, ali i kad smo isli prije korone vidla sam ju kak stalno pere ruke. 
    ja i dalje nisam pocela vjezbat. doruckovala 2 vrste cokoladnih musli 
    nego, ako se mozemo malo vratit na to vjezbanje s bebama, kako vi onda vjezbate s njima? ima neki link/slika koji valja?

mrgud_zg
    15. Travanj 2020. 14:14

miki0

Damnarexx i moja kise nekoliko puta dnevno.
    E da vas pitam, kak cistite i dal cistite nosice od suhih smrkljica? Moja ima svaki dan te suhe u nosu, nisu za aspirator, nemrem ih fizioloskom i vaticom pokupit. Vjerojatno mene vise zivciraju nego sto njoj smetaju 🤭

ja imam onu uriage fiziolosku u ampulicama. svako jutro mu nakapam par kapi da se oneksaju i onda usisam s aspiratorom. mi smo njemu samo dvaput s fizioloskom ispirali nos

DeeDee
    15. Travanj 2020. 14:14

Mrgud takva sam i ja 😅🤣
    I onda se pobljuca pa mijenjam majicu pa na tanke roze tajice na Minnie dobije debelu sivu majicu na narančastog dinosaura 🙈🙈🙈

[/url

• Zarica
    15. Travanj 2020. 14:22

A mi isto cesto imamo te suhe smrklje. Njih uspijemo jedino tak da ustrcamo aquamaris pa na usisavac

Lavica27
    15. Travanj 2020. 14:25

Thinkpink imam propusten poziv i sad skuzim isto Klaiceva za one kloride. Nissm ni ja pametna sto da im kazem...
    Mikio ja sa stapicem za uho potegnem taj suhi smrkljjc il ga on eventualno do kraja dana ka sam napuse do ruba nosnice pa ga ja noktom izvadim🙈😂
    Mi smo danas po starom,al u setnji mi je zaspao jako brzo nakon sto se zadnje spavanje probudio,donijela ga po stepenicama i probudio se. Vesel, guguce. Za pola sata faking apokalipsa. Malu stavila spavat on urla iz petnih zila,nemozes ga uspavat nema sanse,kuca GLs dostavljac u polustrahu i jos mi dobaci ugodan dan,da mi ne treba kutija za njim bi bacila😂

Lavica27
    15. Travanj 2020. 14:29

Angelly, Aptamil Pro expert Comfort 1. 
    2 mjeseca 120ml 5 puta na dan, (600ml)
    3mj 150ml 5 puta na dan i (750 ml)
    4 mj 180ml 5 puta na dan. (900ml)
    Ono sto mi je cudno sto u zagradi kraj svakog mjeseca navodi za koju kilazu djeteta je i kraj 3mj pise (4-5 kg 🤔). Moj je rodjen sa 3310, kroz koji dab puni 3 mjeseca i ima trenutno 5300. Po tom ispada da bi morao 180 piti. Jedva popije 90 na bocu.

Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 14:33

thinkpink1

Damnarexx 🌺

I kad ste dobili termin?
    Ja bas vazem da odemo privatno. Ne da mi se cekati previse, a i malo me trta 😣
    DeeSB Lara je preslatkaaaa🥰🥰 ajmee kose! Dajte nama. Takodjer, procelava😂😂😂 jedva cekam kosicuuuu.

Sljedeći petak je termin. Relativno brzo.
    Ja sad gruntam da su mozda u klaicevoj jace mjere predostrožnosti s obzirom na cijelu situaciju i da su imali registriean slucaj, ne štede mozda toliko na zastitnoj opremi i dezinficijensu za razliku mozda od privatnika…ne znam, bas se dvoumim…
    Danas cu poslat poruku frendici koja tamo radi da čujem njeno misljenje i situaciju iz prve ruke pa cu onda na temelju toga donijeti odluku…

Da, to je relativno brzo. A kada ste dobili prvi termin?
    Sad gledam koliko bi mi onda mogli cekati. Mi smo trebali ici 1.4. Sigurno po redu zovu...ako cu cekat 3tj, idem rađe privatno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.