ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 14:42

mrgud_zg

deeSBajme outfiti i kosa preeeedivno!!
    ja sam totalna #nemajka. mi kak smo cijele dane doma, meni se uopce neda rihtat ga. mislim takva sam i za sebe. uzas. onda se pobljuje, gledam kak su sto manje stvari morat promijenit. fakat sam grozna. u pocetku kad smo isli u gosta onda sam pazila kak cu ga obucmikiou nasem domu zdravlja slicno. ulazi 1 roditelj, daje se osobna unaprijed. ceka se vani na cesti. ja sam imala masku ali nitko me nije trazio. sestra i doktorica su isto imale, doktorica nije imala rukavice, ali i kad smo isli prije korone vidla sam ju kak stalno pere ruke.
    ja i dalje nisam pocela vjezbat. doruckovala 2 vrste cokoladnih musli
    nego, ako se mozemo malo vratit na to vjezbanje s bebama, kako vi onda vjezbate s njima? ima neki link/slika koji valja?

I mene zanimaju vjezbice za bebu :D
    Deedee jebena oblekica😂😂😂👌👌
    Jedva cekam kupit/izraditi majice/bodije na bendove, mi smo punk rock family😁
    Lavica bome nije tebi lako🙈🙈 svaka cast haha. 
    Koliko volim narucivat na kucnu adresu, toliki mi je 'stres' preuzimanje.. pas laje iz petnih zila (zatvorit ju), smjesti bebu (ako ne place) i trk do vrata.🤦 Al sa GLSom se vec znam😂 a pasica ga je pronjuskala pa se kao vec znaju🤪

DeeDee
    15. Travanj 2020. 15:00

Damnarexx aha, i danas je totalno fešn 😂😂😂

[/url

Angelly
    15. Travanj 2020. 15:09

Lavica27

Angelly, Aptamil Pro expert Comfort 1.
    2 mjeseca 120ml 5 puta na dan, (600ml)
    3mj 150ml 5 puta na dan i (750 ml)
    4 mj 180ml 5 puta na dan. (900ml)
    Ono sto mi je cudno sto u zagradi kraj svakog mjeseca navodi za koju kilazu djeteta je i kraj 3mj pise (4-5 kg 🤔). Moj je rodjen sa 3310, kroz koji dab puni 3 mjeseca i ima trenutno 5300. Po tom ispada da bi morao 180 piti. Jedva popije 90 na bocu.

Vidis na ovom obicnom uopce nema tog po kilama a moj ce sad 4mj i ima nesto prek 7kg xD 

Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 15:23

DeeDee

Damnarexx aha, i danas je totalno fešn 😂😂😂

Ma to je to 😁 ma sto god obukli, najljepsi su💕
    Evo nasa od prekjucer🤪 nespojivi uzorci haha al kad mama voli leopard😍
    https://postimg.cc/9zbtwHcV

Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 15:24

miki0

DeeDee nokti 💅😏💃🙈
    Tak i moja bude sva rasparena, pogotovo kad smo doma, kaj se pobljuca, popisa, pokaka ide u pranje, ostalo ostaje 🤪
    Ak idemo nekam onda ju lijepo skompletiram.
    A nemam bas puno robice za nju trenutno u ovoj velicini, 15ak bodija, 5 hlacica i 5 majci i to vrtim.
    Jedva cekam da se otvore ducani da se izgustam na sopingiranju za nju.
    Za vikend sam htjela s h&m narucit sve zivo je bilo rasprodano. 😩 Jedva sam ulovila 1 sesiric, 1 hudicu, carapice i 3 bodija. Sve su se brojevi razgrabili.
    Vidla sam da su imali guns n'roses majca i traperice komoletic al nije bilo vise. Ak ko vidi tak neke rokerske bodije i majce javite 🙃
    Inace, moja curka spava vec sat i pol!!! Rekord!!! 🥳🥳
    Morala sam intervenirat svakih 25 min al ide 💪🏼💪🏼

ma sve je to dobro. A kad se ide negdje, ee onda sređivanje :)
    Wuhuuu bravo Ninuska😁😁 pustila je mamu da malo predahne 👍

Lavica27
    15. Travanj 2020. 15:47

Murphyev zakon kaze: Ako se pohvalis s djetetovim spavanjem je** si jeza vrlo uskoro🙈🙈🙈
    Slavite u tisini😂
    Ja upravo spiskala pare u Zari, ima da me nema kad dodje paket,muzu ce se kosa na glavi dignut a taman je odrzao monolog kak nam nis ne treba u karanteni. Nisam odoljela,uzela sam malom preslatke kratke traper hlacice i polo majicu,pa malo za sebe,malo za kcer i ode sto po sto🙈 Kad je ono naknada,prekosutra😂?
    Thinkpink zvala sam povratno Klaicevu al se nitko nije javio (mozda jer sam u pola 3 zvala...).

DeeSB
    15. Travanj 2020. 15:51

I moje je bila slikana u sredjenom izdanju...doma isto imamo svakakvih kombinacija 🤣🤣
    Ja sam isto pokusavala vec par puta naruciti iz hm-a ali nista nije bilo sto sam htjela, samo sam se nazivcirala i odustala.
    Nemam nista 68 sto sam ja kupila, evo usporedba sa c&a broj 62

Kod bodija mi je normalna razlika, dok mi se kod pidjamica cini dosta duza ( znaci lijevo je na obje slike c&a 62, desno sinsay 68) Peglanje ceka da kraljica zaspe 🤣🤣
    Ps. DeeDee odlicni nokti! 😍

L 💛

DeeDee
    15. Travanj 2020. 15:53

Znam da ste sto puta pisale ali nije mi trebalo pa nisam slušala na satu.. Lidl pelene dvojka? Jesu ok? To je ista ona njihova  markak kao prematalice i blazinice? Nikad nisam uopće obracala pozornost sta imaju od pelena 🙈

[/url

DeeDee
    15. Travanj 2020. 16:00

Izguglala sam, biti će trojka pa da opet ne preraste, vidim da je od 4 - 9kg, ona je sad preko 5, ne znam točno.

Hvala na pohvalama ali to vam je (očito😅) do kuta slikanja, jedino boja je realna 🙂

[/url

Eleonoris
    15. Travanj 2020. 16:14

LoSa84

monko

Drage mame, pozdrav svima nakon duljeg vremena. :)
    Trebala bih pomoć/savjet. Imam djevojčicu od 14 tjedana koja fino raste i deblja se, s tim da dojim i dohranjujem Nanom. Po noći lijepo sisa, ali po danu je razmažena, cica ne ide dovoljno brzo za njen ukus pa se izdajam ili 2-3 puta dnevno dam Nan. E sad, do nedavno je fino spavala, budila se eventualno jednom po noći sisati i nastavi spavati, ali u zadnje vrijeme se po noći budi po 5-6 puta, kratko sisa pa zaspe. Isto tako, po danu mi jede svakih sat-sat i pol po 80-90 ml, nikad ne pojede cijeli obrok koji bi trebala cca 180, jel. Kako da postignem da jede "normalno" količinu koju bi trebala svaka cca 3 sata, a ne da tako natankavamo svakih sat vremena pomalo? Nemam srca pustiti ju da plače gladna, naročito jer kad je gladna gura šakice u usta toliko da joj se diže želudac… Jel ima tko slična iskustva? Help. Perem bočice 20 puta dnevno jer jedemo 454647 tijekom dana :D Poludit ću 😂

Koliko je to 14 tjedana? U mjesecima. Tri? Pa normalno da ne spava… i 180 mL je previse odjednom za tako malu bebu.posebno svskih 3h. 180mLbi trebala pojestida jede svakih 5h

Hmm,moja beba ima 3 mjeseca jede svakih 3 sata 150 ml..pojede sve,normalno se deblja..kaže pedijatrica da je normalno a tako piše i na Nanu? Zapravo piše s 3 mjeseca 180 ml,5 mjerica,6 puta kroz dan..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.