Annika umirem na kile i Grizli hahaha
Bit ce ds je ovo bas neka cudna noc. Moj pojeo u 6:30 i poceo se bacat izvijat, kao da netko vrsi egzorcizam nad njim. Kao da ga nesto muci. Pa je onda i bljucao, valjda ga je to smetalo. I nekako uspio zaspat na meni u 7:30 al sam ga u 8 morala prebacit da se mogu spremit. I evo vec sad je nemiran
Jutro!
Preksinoć teška noć, a noćas spavanac od 21.30 do 6.30 h Tko će ih znat' više, oni po svome funkcioniraju
.
Jučer cijeli dan nervozan neki, a sada prepričava igračkicama što je sanjao, poletjet' će koliko mlatara rukicama i nogicama
-
annika, "jos samo cekam da se Grizli javi da je od jucer natukla ne znam koliko kila i mogu mirno dalje"
-
Btw, jutros mi se beban popiškio dok sam ga presvlačila (nije to njemu prvi puta, voli on malo zalit' mamu, tatu, namještaj, tepih, čak i psa jednom ) nego bit je da sam primijetila da mu je mokraća bila blijedo žuta, a inače je uvijek prozirna (barem dok piški pred nama jel
). Sad razmišljam ima li pravila kakva mokraća treba biti kod malih beba? Nešto sam čitala pa vele da je moguće da je žućkasta jer nije dugo dojio (cca 9-10 sati)
Jutro! Sta se tice ove vucnje za rucice, nije ona dobra i to nije nikakva vjezba. To pedijatri na taj nacin samo provjere sta ilnost glavice, odnosno dal drzi glavocu kad ga se povuce. No to naravno ne treba raditi doma s bebama. Isto tako, iako se cesto radi, ne treba stavljati bebu u sjedeci polozaj (podlazuci je jastucima i sl) prije nego se sama posjedne.
Anikka🤣🤣🤣
I još sam se skoro nakon tog izleta u trajanju od 4 do 5 morala u 6i30 ustati ali sam ko prava vještica nemajka maćeha zamračila sobu, dala joj dudu i preventivno upalila fen na mobitelu 😅
Izdržala je do 8 💪
Idem doručkovati, gladna sam ko pas, noćas sam se vrtila oko stola na kojem još ima fucking čokoladkih jaja kao mačka oko vrele kaše. I karakter, pojela sam pol šalice kompota 🙄😁
[/url
Losha naravno da ne treba stavljat u sjedeci polozaj. Al ovo malo podizanje za ruke ima u svim zivim knjigama kao vjezbica, plus unicefove one preporuke. Kak je moguce da je svugdje krivo?
Annika tak si i ja mislim da nemam mlijeka zadnje 3 noci. Njemu je uvijek bila dosta 1 cica 1 obrok. I zadnje 3 noci pocne tak plakat da sam ja zakljucila da je prazno i dam mu i drugu cicu. I to cak 2 nocna hranjenja. Pa si mislim da se ne stigne ni napunit do sljedeceg 🙄 a on po noci i dalje jede cesto.
Deedee sad je svemir opet u ravnotezi 🤪
Taani ja sam primijetila da zadnjih 10-ak dana i mom malcu bude zuckasto a prije bilo prozirno. Ne znam razlog. I zaoravo ne znam koje boje treba biti
Mrgud a navuci ce si. On jede sto puta kroz dan i isto samo jednu. Jesu li zubi, regresija sna ili je venera bila u marsu, tko ce ga znati. 22. na cijepljenje pa cu vidjeti s dr jel dobiva uredno i njezine preporuke za dalje. on ce biti 4 mjeseca.
[iimg]
mrgud ne znam... meni je tako fizijatrica rekla i ja se toga drzim. Ona mi je rekla da jedina vjezbica koju trebam raditi je baby handling, da ga stavljam na trbuh i da mu pokazujemigracke da ih prati u punom polukrugu. Da od ostalog moze biti vise stete nego koristi ako se radi. Tako da eto ja sam samo podijelila sto su meni rekli no fizioterapeut ni fizijatar nisam tako da sam mozda u krivu
Moj malac je inace visoko neurorizican i ocekuju motoricke probleme no za sada (da pokucam u drvo kako se veli). Nikud se ne izvija, na trbuhu dize glavicu za 90 stupnjeva, upire se u laktove, voli biti tako na trbuhu po 10-15 min, prati igracke, hvata ih, prinosi ustima, prica s njima, smije se, nema stisnute šakice, koristi obje strane jednako... Nije ko beba od 5 mj koliko je kronoloski star no ko 3 mj koliko je korekcijski nadam se da jest no ocekujemo pregled fizijatra da vidi.
Inace to da necija beba prije vremena radi nesto mi je totalna bedastoce... a moze biti i na neku ruku stetno jer remeti normalan razvoj koji mora ici nekim redom.
Drage mame, pozdrav svima nakon duljeg vremena. :)
Trebala bih pomoć/savjet. Imam djevojčicu od 14 tjedana koja fino raste i deblja se, s tim da dojim i dohranjujem Nanom. Po noći lijepo sisa, ali po danu je razmažena, cica ne ide dovoljno brzo za njen ukus pa se izdajam ili 2-3 puta dnevno dam Nan. E sad, do nedavno je fino spavala, budila se eventualno jednom po noći sisati i nastavi spavati, ali u zadnje vrijeme se po noći budi po 5-6 puta, kratko sisa pa zaspe. Isto tako, po danu mi jede svakih sat-sat i pol po 80-90 ml, nikad ne pojede cijeli obrok koji bi trebala cca 180, jel. Kako da postignem da jede "normalno" količinu koju bi trebala svaka cca 3 sata, a ne da tako natankavamo svakih sat vremena pomalo? Nemam srca pustiti ju da plače gladna, naročito jer kad je gladna gura šakice u usta toliko da joj se diže želudac... Jel ima tko slična iskustva? Help. Perem bočice 20 puta dnevno jer jedemo 454647 tijekom dana :D Poludit ću 😂
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Mi smo opet imali lošu noć, nisam se jučer trebala hvaliti, zaboravih da to ne bude onda dobro 😁 probudila se 23134 puta i htjela cicati. Sad nemam pojma jel još jedan zub, regresija, skok. Ajajaj kad će krenuti lijepo spavati više dana za redom 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji