ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    15. Travanj 2020. 13:09

DeeDee H&M ti ima trenutno kolko znam.
    Grizli tako sam ja od kceri pakirala kutija i kutija i bila uvjerena da nosim curku kad ono pisonja😁😁
    Ja sam skuzila da svog oblacim.većinom sivo-bijelo-crno.
    Nisam fan plave boje🙈🙈
    I dinosauri rocks!
    Uh i meni 180ml zvuci puno,kod mene na Aptamilu pise od 4 mj... iako kazem to je individiualno,neka ce posrkat kolko im napravis a neka ce ono...pomalo.

Lavica27
    15. Travanj 2020. 13:11

MaRe

DeeSB

Ovako to otprilike izgleda kod nas 🙈

A vidi kosice 🥰🥰🥰 moj je procelav ala Izet Fazlinovic 🤣🤣🤣
    Javi stanje poslije susilice :) Ja prekopala vecu robicu sto sam dobila al sve su hlacice i majice kratkih rukava tak da mu moram naručiti koju pidzamicu i bodi al se dvoumim izmedu 68 i 74…kontam 74 je veliko al opet u susilici ce se sigurno malo skupiti a i moj debeljko ne stane ako je nesto uže.

Izet Fazlinovic meets George Constaza (moj😂😂)

Daaa DeeSB kosica🤩🤩🤩
    Mi smo kod pedice jedan roditelj,ceka re na vratima nakon sto se dezinficiras na ulazu u DZ, ja nisam imala masku one obje jesu.

DeeSB
    15. Travanj 2020. 13:16

DeeDee bodi je iz hm-a ali od prosle godine, ne znam dal ga jos imaju, nas je nasljedjen od bratica, ali vidjela sam majici g'n'r i sad mi zao sto je nisam odmah kupila. 

L 💛

DeeSB
    15. Travanj 2020. 13:19

Daa..kosa joj je ogromna, i nista ne opada nego samo raste hahah Dok prodje karantena moci cemo pletenice praviti 🤣🤣

L 💛

Red Fox
    15. Travanj 2020. 13:22

Pozdrav svima, mi imamo cendranje cijelo jutro 😂 i to nakon kaj sam gledala neki video o baby handlingu i pokusavala ga tak dizati i jako se naljutio 🤦🏼‍♀️ Skuzila sam da se sad bas jako ljudi ak ga prekinem u igranju dok je u baby gym-u. 
    Sad sam svratila samo da javim Samojed da su na rodama odgovorili da ne mogu pronaci nikakve informacije o polozaju za kakanje kod beba koje imaju problema s kukovima 🙁 prema tome ja mislim da to ne moze stetiti, al se ipak probaj konzultirati s nekim. Ne znam jel ces ici uskoro na pregled.
    Mi idemo u petak na cijepljenje, rekli su jedan roditelj, maska i osobna. Cujmo se kasnije ak uspijem 😂 
    Ps.zakljucila sam da nemrem doma kvalitetno vjezbati jer nemam girju 😂😂😂😂 i sad je muz kriv jer mi nece ici kupiti 😂 (a nema ni di😂)

• Hani
    15. Travanj 2020. 13:28

Koja frizurica kod Lare, i počešljana na stranu, bas je slatka🤗🤗
    šta god da je girja, ne može se bez nje, slažem se😋😉

DeeDee
    15. Travanj 2020. 13:35

Hani

šta god da je girja, ne može se bez nje, slažem se😋😉

😂😂😂😂😂💪

[/url

DeeDee
    15. Travanj 2020. 13:38

Red ja dovukla dvije girje, jednu malu, jednu veliku, bučice od 2kg, pilates loptu, onaj tanjur za balans.. i tako.. služi mi kao poligon za izbjegavati dok hodam po dnevnom, za sad nisam pala pa smatram uspješnim trening 
    .
    Nisam vidjela na h&m, potrazim još, hvala na odgovorima

[/url

• thinkpink1
    15. Travanj 2020. 13:39

Oblekica je preslatka!😍😍😍
    Curke, evo danas nas nazvali iz klaiceve da nam daju termin za UZV kukica koje su nam odgodili. Naravno uz sve mjere i uvjete kako ne bi nitko bio izložen...ni sama nisam sigurna dal ici ili ne...🤷🏻‍♀️
    Tako da curke koje ste trebale obavit uzv u klaićevoj, ocekujte poziv! I ne rade nista preko centralnog narucivanja

Damnarexx 🌺
    15. Travanj 2020. 13:44

thinkpink1

Oblekica je preslatka!😍😍😍
    Curke, evo danas nas nazvali iz klaiceve da nam daju termin za UZV kukica koje su nam odgodili. Naravno uz sve mjere i uvjete kako ne bi nitko bio izložen…ni sama nisam sigurna dal ici ili ne…🤷🏻‍♀️
    Tako da curke koje ste trebale obavit uzv u klaićevoj, ocekujte poziv! I ne rade nista preko centralnog narucivanja

I kad ste dobili termin?
    Ja bas vazem da odemo privatno. Ne da mi se cekati previse, a i malo me trta 😣
    DeeSB Lara je preslatkaaaa🥰🥰 ajmee kose! Dajte nama. Takodjer, procelava😂😂😂 jedva cekam kosicuuuu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.