DeeDee H&M ti ima trenutno kolko znam.
Grizli tako sam ja od kceri pakirala kutija i kutija i bila uvjerena da nosim curku kad ono pisonja😁😁
Ja sam skuzila da svog oblacim.većinom sivo-bijelo-crno.
Nisam fan plave boje🙈🙈
I dinosauri rocks!
Uh i meni 180ml zvuci puno,kod mene na Aptamilu pise od 4 mj... iako kazem to je individiualno,neka ce posrkat kolko im napravis a neka ce ono...pomalo.
Ovako to otprilike izgleda kod nas 🙈
A vidi kosice 🥰🥰🥰 moj je procelav ala Izet Fazlinovic 🤣🤣🤣
Javi stanje poslije susilice :) Ja prekopala vecu robicu sto sam dobila al sve su hlacice i majice kratkih rukava tak da mu moram naručiti koju pidzamicu i bodi al se dvoumim izmedu 68 i 74…kontam 74 je veliko al opet u susilici ce se sigurno malo skupiti a i moj debeljko ne stane ako je nesto uže.
Izet Fazlinovic meets George Constaza (moj😂😂)
Daaa DeeSB kosica🤩🤩🤩
Mi smo kod pedice jedan roditelj,ceka re na vratima nakon sto se dezinficiras na ulazu u DZ, ja nisam imala masku one obje jesu.
DeeDee bodi je iz hm-a ali od prosle godine, ne znam dal ga jos imaju, nas je nasljedjen od bratica, ali vidjela sam majici g'n'r i sad mi zao sto je nisam odmah kupila.
L 💛
Daa..kosa joj je ogromna, i nista ne opada nego samo raste hahah Dok prodje karantena moci cemo pletenice praviti 🤣🤣
L 💛
Pozdrav svima, mi imamo cendranje cijelo jutro 😂 i to nakon kaj sam gledala neki video o baby handlingu i pokusavala ga tak dizati i jako se naljutio 🤦🏼♀️ Skuzila sam da se sad bas jako ljudi ak ga prekinem u igranju dok je u baby gym-u.
Sad sam svratila samo da javim Samojed da su na rodama odgovorili da ne mogu pronaci nikakve informacije o polozaju za kakanje kod beba koje imaju problema s kukovima 🙁 prema tome ja mislim da to ne moze stetiti, al se ipak probaj konzultirati s nekim. Ne znam jel ces ici uskoro na pregled.
Mi idemo u petak na cijepljenje, rekli su jedan roditelj, maska i osobna. Cujmo se kasnije ak uspijem 😂
Ps.zakljucila sam da nemrem doma kvalitetno vjezbati jer nemam girju 😂😂😂😂 i sad je muz kriv jer mi nece ici kupiti 😂 (a nema ni di😂)
Koja frizurica kod Lare, i počešljana na stranu, bas je slatka🤗🤗
šta god da je girja, ne može se bez nje, slažem se😋😉
Red ja dovukla dvije girje, jednu malu, jednu veliku, bučice od 2kg, pilates loptu, onaj tanjur za balans.. i tako.. služi mi kao poligon za izbjegavati dok hodam po dnevnom, za sad nisam pala pa smatram uspješnim trening
.
Nisam vidjela na h&m, potrazim još, hvala na odgovorima
[/url
Oblekica je preslatka!😍😍😍
Curke, evo danas nas nazvali iz klaiceve da nam daju termin za UZV kukica koje su nam odgodili. Naravno uz sve mjere i uvjete kako ne bi nitko bio izložen...ni sama nisam sigurna dal ici ili ne...🤷🏻♀️
Tako da curke koje ste trebale obavit uzv u klaićevoj, ocekujte poziv! I ne rade nista preko centralnog narucivanja
Oblekica je preslatka!😍😍😍
Curke, evo danas nas nazvali iz klaiceve da nam daju termin za UZV kukica koje su nam odgodili. Naravno uz sve mjere i uvjete kako ne bi nitko bio izložen…ni sama nisam sigurna dal ici ili ne…🤷🏻♀️
Tako da curke koje ste trebale obavit uzv u klaićevoj, ocekujte poziv! I ne rade nista preko centralnog narucivanja
I kad ste dobili termin?
Ja bas vazem da odemo privatno. Ne da mi se cekati previse, a i malo me trta 😣
DeeSB Lara je preslatkaaaa🥰🥰 ajmee kose! Dajte nama. Takodjer, procelava😂😂😂 jedva cekam kosicuuuu.
Sortiraj odgovore
Najstariji