ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    14. Travanj 2020. 19:20

6,7 pelena, s tim da je pokaka na kraju dojenja. Mijenjam i nocu. 

mrgud_zg
    14. Travanj 2020. 19:40

kako mislite vuče u sjedeci polozaj? kaj to nije ona vjezba? sto i pedijatrica radi na pregledu?
    ova br 3 
    https://i.postimg.cc/MpvwzZwp/1-23fda5b36d.jpg

DeeDee
    14. Travanj 2020. 19:51

Grizli

DeeDee ti bas o avila shopping dobar. Bas mw zanima kad ti dodje baci koju slikicu.
    Mala.le tokom dana nekih 6 pelena recimo ako nema nekih kakinjos dana. I 1 tokom noci. Cisto da ju razbudim za cicanje.
    Losa eto mm dobio ideju i prikedlog za to od svoje drage majcice jer je ona to vidila da radi njegova sestricna sa malom. Mala od sestricne ima godinu i pol. I moja svekrva ociro pati od onog da nase dijete bi moralo sve prije, vise, bolj3, brze od te male

A kad je sve tako slatko i jeftino. I još ne moram van iz kuće 😂
    Budem..al tek za Uskrs sam naručila pa ne očekujem prije kraja mjeseca

[/url

MaRe
    14. Travanj 2020. 20:00

mrgud_zg

kako mislite vuče u sjedeci polozaj? kaj to nije ona vjezba? sto i pedijatrica radi na pregledu?
    ova br 3

Na to sam i ja pomislila...jesam se šokirala kad je to prvi put napravila 😄 a mali se smije njemu super 

mala.le.90.
    14. Travanj 2020. 20:04

mrgud_zg

ova br 3

Mi smo to tek neki dan otkrili. Dali mu svoje ruke, ne mislec da cemo ga dizati, a on se samo odupro i podigo skroz do nas, bas spontano, sam...
    Mislim da su to refleksi i priprema za okretanje i sve sto ide nakon toga...nije bas preporucljivo forsirati podizanje, osim ako beba sama to ne radi

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Eleonoris
    14. Travanj 2020. 22:59

Pozdrav,evo da se i ja javim malo.
    Ne stignem sve po hvatat ali evo što se tiče muža i našeg odnosa,on je meni od velike pomoči.Ja ujutro nahranim bebu,napravim kavu pa s njim popijem dok se beba zabavlja u kolicima (imamo dio koji se za novorođenče može podignut pa je u obliku c)sa svojim zvečkama...onda on bude s njom a ja očistim cijelu kuču,napravim ručak,pa ručamo dok ona drijema..onda ja opet peglam ili dovršim šta treba,odem do trgovine..pa se igramo s bebom,pričamo,pjevamo..i na kraju ja odem spavati oko 23:00 ( beba zaspi u 20:00) i onda je on nahrani u 2 kad se uvijek dignem tako da ja spavam do pola 7 do kad ona ne traži flašicu,pa još poslje papice odspava samnom do 9 a muž je na kauču onda..pa on odrijema do nekih pola 11 da možemo tako preko dana...i stvarno nam je super.Od velike je pomoči a beba je jako dobra..ima svoj ritam,papa svaka 2 sata,može bit stalno u kolicima i voli bit na dekici na krevetu i gledat okolo,klokanicu također kad idemo u šetnje..
    Ja stignem tuširat se,sredit,pit kavu..stvarno smo dobro organizirani i nema umora ili toga kad smo se raspodjelili i dobro nam ide..
    Samo da pitam nešto,moja beba ima maslinastu stolicu ( ispričavam se na opisu) pa me zanima dali njoj nedostaje hrane? Pošto kao čitam da zelenkasta stolica to znaći?? A ona fakat dobiva na kilaži ,ima 6 kila i 350 grama..sad će 3 mjeseca..
    Bili smo kod pedijatra i kaže da je s njom sve super samo sam zaboravila to pitati..😏
    Hvala ako netko odgovori..također pije tekučine pa eto ako može odgovor🙏💝

• mom12
    15. Travanj 2020. 00:46

Super za muza👍👍..tebi se potrefio i muz i beban odlican...😉😉.i moja ima takvu stolicu pije ad i od zeljeza zna bit zelena..mi pijemo novalac

DeeDee
    15. Travanj 2020. 04:21

Evo nas u noćnoj da se prisjetimo kako je to 😁
    To mi je nagrada sta jucer nisam ništa slatko pojela 😂

[/url

• AnnA
    15. Travanj 2020. 05:56

Moj nikako zaspat. Spavao od 22:30 do 12:30. I onda imao pauzu so 2 ujutro. Evo sad spava ali se meskolji nesto a ja se izdajam. Kao da jadan osjeca da ce se danas cijepit. A mene isto malo panika kako ce sve to proc

annika
    15. Travanj 2020. 08:11

Jutrood pola 1 do 3 budni. Prvi put da sam posumnjala da mi fali mlijeka. Na kraju ga muz muz uspio nekako uspavati i evo nas od 7 na nogama.
    Anna nemas se razloga bojati. Cijepiti se mora, malo ce biti nervozan dan- dva i proci ce
    DeeDee jos samo cekam da se Grizli javi da je od jucer natukla ne znam koliko kila i mogu mirno dalje

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.