ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2020. 14:42

Lavice kod mene suprotno... otkad sam ostala trudna pa sve do sada sam nevjerojatno flegmatična i smirena. 
    Danas moj malac nije spavso od 8 ujutro no super je raspolozen. Cijelo se vrijeme svije i to bas jako na glas. Od tolikog smijanja mu se csk pocelo stucati  Svski outksdme vidi pocinje smijeh...

Lorena94
    14. Travanj 2020. 14:43

Lavice ja sam postala jako nervozna i živčana, ne svaki dan, al ovaj moj dragi kad me nasekira bi ga utukla.. I pred mengu onda grizem, 2 puta već imala i grozno se osjećam.. Ne znam ksko vaši bebači, ja sam morala izać na dvorište jer je toliko urlao, sad gospodin sat ipo spava u kolicima 🤔

Lavica27
    14. Travanj 2020. 15:06

Bacate me u bed vi sve dobrovoljke😭 Osim tebe Lorena,s tobom.mogu zivcanit😂
    Cekam da se Annika javi i podrzi me da je to zbog vise djece😂

• AnnA
    14. Travanj 2020. 15:06

Lavice ja sam dosta eksplozivna po prirodi. Ali stvarno mi se cini da sam sad smirenija. Zapravo budem ja cesto nervozna i zivcana, ali nitko ne pobere i ne ispasta hahah. Jedino mi zna biti problem kada sam gladna a da ni nisam svjesna da sam gladna i onda imam blackout i postane mi bas lose. I zivcana na najjace. I onda samo muzu kazem “nemoj mi zamjerit, moguce da cu se izderat ali to je od gladi i moram podhitno jesti”.
    A kilaza. Ostala trudna sa 56 na 160 cm visine. Isla rodit sa 69. I evo me na 62-63 i ne mrdam. Nadam se da sam i ja jedna od onih koja ce smrsavit kad prestanem dojit hahhaha

DeeDee
    14. Travanj 2020. 15:10

Lavice ja sam nadrkana po prirodi 💪🤣
    Bila sam u toj nekoj zen fazi mjesec prije i mjesec poslije poroda ali vraćam se, vraćam 😅
    Moj problem je što ne znam filtirat informacije i zivciram i oko stvari koje me se apsolutno ne tiču, a kamo li oko nečeg bitnog

[/url

Valkris
    14. Travanj 2020. 15:16

AnnA

Lavice ja sam dosta eksplozivna po prirodi. Ali stvarno mi se cini da sam sad smirenija. Zapravo budem ja cesto nervozna i zivcana, ali nitko ne pobere i ne ispasta hahah. Jedino mi zna biti problem kada sam gladna a da ni nisam svjesna da sam gladna i onda imam blackout i postane mi bas lose. I zivcana na najjace. I onda samo muzu kazem “nemoj mi zamjerit, moguce da cu se izderat ali to je od gladi i moram podhitno jesti”.
    A kilaza. Ostala trudna sa 56 na 160 cm visine. Isla rodit sa 69. I evo me na 62-63 i ne mrdam. Nadam se da sam i ja jedna od onih koja ce smrsavit kad prestanem dojit hahhaha

Ista stvar kod mene. Inace zivac a sad smirena i nitko ne ispasta. Kažem muzu da sam luda i da moram 5 min na pauzu ako mi dodje kriza 🤷‍♀️
    To je pozitivna stvar sto sam izgubila sebe 🙈

Grizli
    14. Travanj 2020. 15:26

Losa i DeeDee mozda sam vam ja bila cimera 🙈🙈
    Lavice 🤣 😱 ja sam sad smirenija nego prije, jedino popizdim kad muz nateže malu po anti handling metodama to me full izivcira, al kako se brzo korigira onda se i ja smirim. 
    Kad vec spominjete kave... Vi koje dojite kolike kave na dan popite? Ja sam na 2 bijele s time da je kolicina kave kao nekadasnja 1 recimo. 
    Meni stigao paket od PatPat. Robica je stvarno preslatka. Na brzinu mi mm pokazao dok sam dojila idem sad pronjuskat malo bolje tu vrecu stvari. 

DeeDee
    14. Travanj 2020. 15:37

Ja sam prekjučer napokon naručila pat-pat i jako se veseliiim.
    Ja skuham malu kafetjeru, nemam pojma koliko bi to kava službeno bilo, popijem ujutro i poslije ručka. Oduvijek pijem više bijelu

[/url

DeeDee
    14. Travanj 2020. 15:38

Daj mi baci fotku dvije ako ti se da sa vidim kako izgleda 🥰

[/url

Simbalija
    14. Travanj 2020. 15:46

Kavu volin i popijem jednu za živce jednu za ljubav 🙈
    Živčana nisam bila ni prije, inače sam flegma tip, nekad me nešto izbaci iz takta, ali najčešće me brzo prođe.
    Što se tiče knjiga, preporučam Juul-a stvarno je odličan i na youtubu možete pronaći Ranka Rajovića, zbilja super pogled na dječje odrastanje, odgoj, igru..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.