Lavice kod mene suprotno... otkad sam ostala trudna pa sve do sada sam nevjerojatno flegmatična i smirena.
Danas moj malac nije spavso od 8 ujutro no super je raspolozen. Cijelo se vrijeme svije i to bas jako na glas. Od tolikog smijanja mu se csk pocelo stucati Svski outksdme vidi pocinje smijeh...
Lavice ja sam postala jako nervozna i živčana, ne svaki dan, al ovaj moj dragi kad me nasekira bi ga utukla.. I pred mengu onda grizem, 2 puta već imala i grozno se osjećam.. Ne znam ksko vaši bebači, ja sam morala izać na dvorište jer je toliko urlao, sad gospodin sat ipo spava u kolicima 🤔
Bacate me u bed vi sve dobrovoljke😭 Osim tebe Lorena,s tobom.mogu zivcanit😂
Cekam da se Annika javi i podrzi me da je to zbog vise djece😂
Lavice ja sam dosta eksplozivna po prirodi. Ali stvarno mi se cini da sam sad smirenija. Zapravo budem ja cesto nervozna i zivcana, ali nitko ne pobere i ne ispasta hahah. Jedino mi zna biti problem kada sam gladna a da ni nisam svjesna da sam gladna i onda imam blackout i postane mi bas lose. I zivcana na najjace. I onda samo muzu kazem “nemoj mi zamjerit, moguce da cu se izderat ali to je od gladi i moram podhitno jesti”.
A kilaza. Ostala trudna sa 56 na 160 cm visine. Isla rodit sa 69. I evo me na 62-63 i ne mrdam. Nadam se da sam i ja jedna od onih koja ce smrsavit kad prestanem dojit hahhaha
Lavice ja sam nadrkana po prirodi 💪🤣
Bila sam u toj nekoj zen fazi mjesec prije i mjesec poslije poroda ali vraćam se, vraćam 😅
Moj problem je što ne znam filtirat informacije i zivciram i oko stvari koje me se apsolutno ne tiču, a kamo li oko nečeg bitnog
[/url
Lavice ja sam dosta eksplozivna po prirodi. Ali stvarno mi se cini da sam sad smirenija. Zapravo budem ja cesto nervozna i zivcana, ali nitko ne pobere i ne ispasta hahah. Jedino mi zna biti problem kada sam gladna a da ni nisam svjesna da sam gladna i onda imam blackout i postane mi bas lose. I zivcana na najjace. I onda samo muzu kazem “nemoj mi zamjerit, moguce da cu se izderat ali to je od gladi i moram podhitno jesti”.
A kilaza. Ostala trudna sa 56 na 160 cm visine. Isla rodit sa 69. I evo me na 62-63 i ne mrdam. Nadam se da sam i ja jedna od onih koja ce smrsavit kad prestanem dojit hahhaha
Ista stvar kod mene. Inace zivac a sad smirena i nitko ne ispasta. Kažem muzu da sam luda i da moram 5 min na pauzu ako mi dodje kriza 🤷♀️
To je pozitivna stvar sto sam izgubila sebe 🙈
Losa i DeeDee mozda sam vam ja bila cimera 🙈🙈
Lavice 🤣 😱 ja sam sad smirenija nego prije, jedino popizdim kad muz nateže malu po anti handling metodama to me full izivcira, al kako se brzo korigira onda se i ja smirim.
Kad vec spominjete kave... Vi koje dojite kolike kave na dan popite? Ja sam na 2 bijele s time da je kolicina kave kao nekadasnja 1 recimo.
Meni stigao paket od PatPat. Robica je stvarno preslatka. Na brzinu mi mm pokazao dok sam dojila idem sad pronjuskat malo bolje tu vrecu stvari.
Ja sam prekjučer napokon naručila pat-pat i jako se veseliiim.
Ja skuham malu kafetjeru, nemam pojma koliko bi to kava službeno bilo, popijem ujutro i poslije ručka. Oduvijek pijem više bijelu
[/url
Kavu volin i popijem jednu za živce jednu za ljubav 🙈
Živčana nisam bila ni prije, inače sam flegma tip, nekad me nešto izbaci iz takta, ali najčešće me brzo prođe.
Što se tiče knjiga, preporučam Juul-a stvarno je odličan i na youtubu možete pronaći Ranka Rajovića, zbilja super pogled na dječje odrastanje, odgoj, igru..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji