ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Travanj 2020. 16:59

Grizli

Da, baš tu bodi široko i kratko izgleda hmmm, vidjet ćemo.. slatko je u svakom slučaju:)
    Joj mene je malo ponijelo 🙈 naručila sam
    wetbag da imam za pelenu presvući vani, jednu haljinu običnu crnu (trudnicka al može bit i za debele žene zaključila sam 🤣🤣🤣), dva kompletića hlače+bodi+kapa/marama, jedan bodi, jednu haljinicu u kompletu sa šeširićem, jedne traperice i jedne cipelice 🙈🙈🙈

[/url

annika
    14. Travanj 2020. 17:24

DeeDee a sto stavis Viti za noc? Osim sto me je strah da ce mu promociti, strah me i da ce ce buditi zbog mokre pelene

[iimg]

• Nita9999
    14. Travanj 2020. 18:12

DeeDee

Nita9999

Hani, da, izrezem zile i oklagijom pređem preko listova

Ovo jako krivo zvuči 🤣🤣🤣🤣
    Morala sam se podsjetiti o čemu ste pričale

pa sram te bilo, kakve to misli imaš? 😀

mala.le.90.
    14. Travanj 2020. 18:16

Cure, koliko puta dnevno mijenjate pelene bebi? Ne racunajuc noc, pretpostavljam da ih tad ne mijenjate..
    Moj je i dalje razdrazljiv i trazi paznjh nooon stop al meni to nakon 4 mjeseca grceva stvarno nista nije problem🤣
    Mislim da ce bebe s 4-5 mj imat prekretnicu, postat ce samostalnije, pocet ce ih zanimat istrazivanje svega i svacega. Sad su ruke u ustima, sutra ce to biti carape, daljinski, plastika...izdrzimo jos malo💪

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

14. Travanj 2020. 18:25

Meni bas nije jasno kako nekom padne na pamet vuci bebu za rukice u sjedeci polozaj  

DeeDee
    14. Travanj 2020. 18:28

Annika po noći joj nikad ne stavljam ni tetru ni AiO. Stavim mpp i cover preko, to mi od starta djeluje kao najsigurnije rješenje. Imam nešto Villa Sunčica, nešto Rodinih pusa i jedan Flaffi koji preferiram jer ima dupli uložak pa sam nekako sigurnija. Još joj nikad nije preko noći propustilo. Kažu da su bambusice inače najbolje za noć, baš gledam da naručim od Kreativnog kutka jer su joj prekrasne 😍

Nitta ne znam evo, branit ću se šutnjom 🤦😂

Mala.le ja joj promijenim uvijek kad ju hranim

[/url

Grizli
    14. Travanj 2020. 18:34

DeeDee ti bas o avila shopping dobar. Bas mw zanima kad ti dodje baci koju slikicu.
    Mala.le tokom dana nekih 6 pelena recimo ako nema nekih kakinjos dana. I 1 tokom noci. Cisto da ju razbudim za cicanje.
    Losa eto mm dobio ideju i prikedlog za to od svoje drage  majcice jer je ona to vidila da radi njegova sestricna sa malom. Mala od sestricne ima godinu i pol. I moja svekrva ociro pati od onog da nase dijete bi moralo sve prije, vise, bolj3, brze od te male 

• AnnA
    14. Travanj 2020. 18:41

Mi u 24 sata promijenimo negdje izmedju 9 i 12 pelena

Lorena94
    14. Travanj 2020. 18:48

Mi smo do sad 8 pelena promijenili, baš je popišanac i svaka bude baš baš teška... Bude ih do 12,plus ako bude kakanja više puta.. Ja sam izmoždena danas, jedva čekam da malo čudovište kakav je danas zaspi 🙄

MaRe
    14. Travanj 2020. 18:56

Jeste se raspisale...jedva sam procitala 😄 Naravno pola zaboravila...osim da Crnokosa ima malu buhtlicu od 7 kg..treba to nosat 😄
    .
    Cure hvaaaaala na savjetu za kupanje...dijete mi se prvi puta okupalo bez suza.. #nemajka se nije prije sjetila da prebaci tetru preko njega.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.