Joj Lavice ja sam ti po prirodi dinamit ( s tim da mene moze nazivcirati samo ponasanje ljudi koje me okruzuju) ali imam trenere za zivce oduvijek- u djetinjstvu brata a sad muza. Koliko god mi muz bio dobar toliko je i jako, jako tezak i jednostavno su mi zivci jako dobro istrenirani jer bi se inače davno razveli. Umorna si i imaa malu bebu i malo dijete. Proći će
[iimg]
Lavice ja sam nadrkana po prirodi 💪🤣
Bila sam u toj nekoj zen fazi mjesec prije i mjesec poslije poroda ali vraćam se, vraćam 😅
Moj problem je što ne znam filtirat informacije i zivciram i oko stvari koje me se apsolutno ne tiču, a kamo li oko nečeg bitnog
e ovo sam tocno ja :) uvijek se zivciram oko svih nebitnih stvari oko sebe. sad sam ista
sad se najvise zivciram oko mm, jer ne pomaze dovoljno, oboje smo fakat htjeli dijete, al on je valjda mislio da bebe samo spavaju i jedu. i po prirodi je flegma, pa dok se on ustane da utjesi malog ja se spustim s gornjeg kata jer nemrem to slusat. otprilike. a ustvari me najvise zivcira korona. jer vjerujem da bi to kompenzirala tak da bi mi mama pomagala. ja sam jedinica, moja mama je cekala ovog unuka ko ozebli sunce. al ona je kronicni bolesnik, i bez obzira kaj je kao super mene najvise strah za nju. a mi povremeno viimo i svekrvu, mm ide povremeno na posao, dosta pomaze bratu jer je njima stan jako nastradao u potresu, i onda mene strah da mi mojoj mami nedaj boze ne prenesemo, ili bebac, kazu da su oni uglavnom bez simptoma, pa si to nikad nebi oprostila..
a beban je ustvari fkt dobar, osim tog kaj ne spava, sto prek dana i prezivim al noc me ubije. odkad imam problema sa stitanjacom san je nesto sto mi najvise u zivotu treba. a to nikak nemam
Grizli vidis mene bas vise nista ne dira... ko da sam otupila. I moj muz i mama navlace malog svakako samo ne po baby handlingu i ja vise nemam snage ispravljati ih....
Jedino kaj me s vremena na vrijeme nazivcira su neki moji kolege koji nikako da svate da sam ja na porodiljnom pa se sjete zvati me i gnjavit po sat vremena na telefon s poslom ili mi poslat mail da nesto provjerim te me zovu za sat vremena jesam pogledala. Pruzam im support no nekad pretjeraju...
za kavu sam negdje procitala da je prihvatljivo do 4 salice dnevno uz dojenje. ja popijem 2. s tim da je to il nescafe, ako je turska nije vise od 1 salice.
kaj se kila tice, ja sam do faksa bila sportski tip, jace noge gore tanka. onda sam pocela jest u menzi i tu zavrsava moj period finog izgleda. od tad sam imala cca 5-7 kila viska. prije svadbe prije god i pol se donekle dovela u red, nakon tog se u 6 mj opustila preeevise. ostala trudna sa 71 na 167. bas sam imala previse rodila sa 77. sad imam 64-65. i dalje nisam mrsava. mogla bi jos 4-5 skinut. al uz ovu izolaciju znam da necu. a ovo nespavanje mislim da nebi prezivjela bez slatkog. ja pojedem svakodnevno pol cokolace il pol kutije keksa
Ja sam inace zivac...ispalim na glupost...u trudnoci sam bila turbo zivcana al posto mi je otac umro kad sam bila trudna 2 mj valjda je to potaklo jos vece ludilo u meni...i nakon poroda sam bila zivcana nekih 15 20 dana..i otad se smirilo...bas se dobro sad osjecam...ne zivcanim bas nesto sad...cak manje nego prije trudnoce...
Losa mene moji isto zovu za firmu al to mi onako usput prodje jer je za moju firmu pa imam drugi pogled na to sve. Nij3 da patim na handling al popizditis dobim kad ju uzme za sakice i povuce u sjedeci polozaj. Neki dan sam mu slapu u glavu bacila zbog toga 🙈.
PatPat... Velicine nisu ujednacene, al robica je vecino super stvarno. Ona odjelca od komada su fantasticna, bodij je dosta sirok i recimo velicina 6-9 bi bila ista po duzini kao 74 od h&m, al dosta siri. Jedino sto mi se nikako ne sviđa su hlace od kompleta sa majom sto su. One su ko najlon iako pise 95%pamuk i 5% poliester. Uopce mi se ne sviđaju, al majica koja je u kompletu je super. Stavim par slikica DeeDee da vidis. Sto si ti narucila? Meni doslo u 14 dana.
Nita probaj piti caj od prešina, navodno smanjuje laktaciju.
Grizli znaci koji sklop u glavi za uspavljivanje djeteta od strane svekrve...😆
Nisam nikada pazila kaj jedem niti bila na dijeti, inace sam oduvjek bila mrsaviji tip, cak jedan period granicila sa anoreksijom, al je to bio jako tezak zivotni period kada mi se u kratkom vremenskom periodu svasta izdesavalo, od smrti tate i gubitka djeteta u visokom tjednu trudnoce. Sada trpam sve u sebe, pogotovo ponoci iz dosade kad se izdajam. Ne pazim na prehranu ni prije trudnoce ni sada. U trudnoci sam morala pazit zbog gestacijskog. Sada bi si trebala bar provjerit secer, al se nikako ne sjetim. Cak me i muz špota zasto ga vec nisam prekontorlirala. Meni isto na živce ide izgled jer si izgledam ful cudno i opusteno, bas onak tjestasto. I noge mi jako naticu, pogotovo od gležnja prema prstima. Imala sam period kad mi se normalizirala stolica, a sad opet imam problema s probavom. Popizdit cu s tim...
Kaj se tice nervoze, postala sam komotnija u glavi. Prije su me izbacili iz takta stvari na koje nisam mogla utjecat, a zivcani slom sam znala dobit na sitnice. Sad vise ne, bar ne toliko i u toj mjeri. Od kad sam rodila i imam svoje dijete u narucju, poslozila sam si drugacije prioritete. I onaj potres mi stavio tocku na i.
Jedva cekam da prođe ova karantena pa da krenemo u šetnje i nadoknadimo svo vrijeme koje smo proveli zatvoreni. Nadam se da cemo i otici na more cim malo zatopli, da ne provedemo porodiljni u zagrebu.
Eh da, prijavljujem dan koji je nadmasio sva kakanja. Znaci usrala se do pola leđa, probilo pelenu, proslo kroz bodic i piđamicu i do zaštitnog podloška. Divila sam se kolko to malo cudo moze kakat😂
Hani, da, izrezem zile i oklagijom pređem preko listova
Ovo jako krivo zvuči 🤣🤣🤣🤣
Morala sam se podsjetiti o čemu ste pričale
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji