Grizli zabrinula sam se di si, još da se Lavica javi pa sam mirna. Nisam navikla da vas nema tako dugo 😁
Hippov čaj za dojilje i ja opet pijem nakon dugo vremena i ujutro izdojim 200ml, a u zadnje vrijeme nisam mogla preko 100 tako da očito i meni paše.
Nisam je zvala, ne znam ni sama šta da napravim majke mi. Čekam idući tjedan kad najavljuju malo popustiti ove mjere pa ono..planiram u utorak zvat. A i patronažna mi je rekla da ništa ne brinem i da bolje da smo doma. Iako, mene trenutno više brinu kukići nego cijepljenje 🙄
[/url
Malac je sa 2 mjeseca imao 5400 na 56 cm. Rodio se sa 2980 na 49 tako da se u ta 2 mjeseca bas udebljao i zjacao. Vec se prije mjesec dana sve prelijevalo s njega, a sada mi se cini jos duplo deblji, ali nemam pojma kolko je stvarno, iduci pregled s 4 mjeseca.
Ko god ga vidi prvo komentira 'koooji obrasciciiiiiii' 😂
Losa, ja se stvarno trudim da ne bude manje od 3 sata izmedju podoja tako da se nadam da cu izbjeci taj scenarij. Na pocetku bi mu davala kad god je htio al sada nekako izdrzavamo ta 3 sata.
Mikio moj muz bi tolko puta znao rec ljudima da je bila super noc kad bi pitali, ja bi ga samo prostrijelila pogledom:D al dobro, sad imamo dobre noci u pravilu.
Isto muz obavi jutarnje prematanje i dorucak tak da mi to puno znaci da jos zacorim.
Inace i moj ima foru da pocne natezat cicu a gleda okolo, ili gleda mene pa zuji s cicom...tad zakljucim da je podoj sigurno gotov :D najbolje mi je kad sere s cicom u ustima, to je takav zagriz kad stisne strasno😅
Inace cure preksinoc je bio neki supermjesec kako ga zovu:) Noc kada je mjesec bio najblize zemlji, mozda je to mucilo vase bebe:)
Hej cure...evo ja prijavljujem dobru noc, bar za seficu. Ona je spavala ko top a ja sam se svako malo budila i provjeravala da nema slucajno temp. I nije je imala sva sreca. ☺
Sto se tice ove kilaze moja je dobila 600 g u mjesec i 3 tjedna...skoro 2 mj, tako da to ispadne 300 g mjesecno. 😯
_
E cure da vas pitam, jeste vidjele mozda po ovim trgovinama - interspar, plodine i sl...medju djecjim stvarima dal ima trakica za kosu za bebe? Sad kako je toplije ne bi joj stavljala kapicu stalno pa sam htjela trakicu za preko usiju. Ili cu morati i u c&a sloziti neku kosaricu samo zbog trakica 😂
Vrijeme je da sefica pokaze svijetu svoju bujnu kosu 😂😂
_
E da..i moj muz spava ko top. Kad je radio jos je i ustajao ali sad je trenutno na cekanju i evo jos uvijek spava. 😡
L 💛
Mrgud je, ali on jadan pola dana stenje kao da bi kakao i nista.
Zubići ga izludjuju, desni bijele, ova dva prva dolje samo sto ne provire. Jucer i prekjucer sam drzala gazu u hladnjaku pa mu s tim masirala.
Nemojte se brinuti ako se ne cijepe kako je trebalo po kalendaru. Nista im se nece dogoditi
Mi nismo snimili kukove a ocito ni necemo dok se ova situacija ne smiri
Sad sam citala sto ste jucer pisale i znas ti sta L
[iimg]
LoSa zasto siris laznu propagandu? Mama na rodama he htjela prestati a dojenjem jer ne moze vise izdrzati da se dijete od skoro 3 godine budi non stop i navlaci je po danu ali savjetnice su savjetovale da to ne radi sada zbog korone. Tako da ne izmisljaj, valjda rode znaju
Zezam se, nadam se da si skuzila
[iimg]
Inace cure preksinoc je bio neki supermjesec kako ga zovu:) Noc kada je mjesec bio najblize zemlji, mozda je to mucilo vase bebe:)
Ja se nadam..vec sam pomislila da smo u skoku...jedva čekam da se vrati u normalu jer vec dvije noci ne spavam.
Sad se divim vama kojima bebaci od početka ne spavaju po noci.
Ja ne znam sto nasa pedijatrica promovira jer smo prvi put kod nje ali meni je novih saznanja i teorijs u vezi dohrane preko glave. S prvih dvoje bi me valjda u top strpali da sam pomislila na dohranu prije 6 mjeseci, a da ne spominjem alergene koji su se onda uvodili od 10 mjeseci do tek nakon godinu ( ne racunam med, gljive) . Ja se toga strogo drzala i drzala drugima predavanja.
Ovako sto se tice kasica iz mog iskustva niti se oni najedu od toga pa spavaju bolje niti nesto vise dobijaju na tezini. Ja bih onda prije uvela adaptirano ako dr utvrdi da ne dobija dovoljno
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji