Zarica slazem se, nećeš slijepo pratiti ali ono, nađe se pokoji koristan savjet i iskustvo, a ja volim čitati pa evo sad dok ne radim po cijele dane da se sjetim kako je to 🙈
Damnarexx kad ulovis vremena, dobra je knjiga 🙂
Mikio koja velika curkaaa, bar mi na slici izgleda 🥰
Moja se danas opet izvrnula s trbuha na leđa, mislim da to dok prati mene ili psa pogledom izgubi ravnotežu 🙈
😊 ma tako i moj, slucajno se okrene, pojma nema kako to napravi 🙊
A ja sam bas htjela reci za Mikio curku da je mala, ali vierojatno jer je moj beban stvarno veliki pa onda uspoređujem s njim.
Nama i treca noc otežano uspavljivanje, ne znam jel to ovaj ludi mjesec ili sto, ali opet preko sat vremena da zaspe. I danas je nesto puno bljuckao, sav je neki neuobicajen... 🤷♂️😣
Sto se tice cepica, ne bih znala, nisam uopce razmisljala kako bi se trebao popoloviti 🤷♂️ Meni bi bilo logicno po sirini, svakako ostaje taj zaobljeni vrh, zar ne? 🤔
Moj zaspao u 7 i evo ga u pol 12 vec "dojki" 😂😂 a ja peglala i spremala nakon sto je zaspao..taman zaspala i vec je budan..sva sreca pa to odradimo i spava dalje.
Jeste gdje vidjele Nila baby? Znači nigdje je nema...samo za crni i sareni ves...a bas mi bila super. 😔
I moja je jela oko 19, 19i30 i spavala od jedno 20i20, fino sam stigla pregledati mailove za posao, istuširati se, izdojiti, pogledat seriju. Sve 🙌
U 23i30 sam odlučila ići spavati a ona se taman neš meškoljila pa sam je ipak digla, presvukla i nahranila, računam da smo mirne do jutra..
Cure na jesenskim su spominjale Nilu na akciji u plodinama ali ne znam da li je to ta koju ti tražiš
[/url
kkkkk okretanje prema izvoru zvuka ide do 6 mjeseci, tako da nemas razloga za brigu. Moj se i danas nekad okrene, a nekad ne.
Mikio, nije da pametujem, al posto sam u tome, samo joj ispravi glavicu da bude u razini tijela kad se tako igra na boku.
Veliku knjigu razvojnih aktivnosti pokusavam nac vec danima. Znam da je imam, ali je u zemlju propala. Vidila sam na Hureki edukacijske kartice. Djeluju mi zanimljivo, pa koga interesira rano ucenje nek baci pogled.
url=https://lilypie.com]
Btw htjela sam se još prije nadovezati na buđenje, moja od prvog dana funkcionira na način da je budna minimalno sat vremena nakon što pojede. A kad su baš onako skroz male ne možeš je animirati, nama se dan svodio na hranjenje i uspavljivanje. Npr. jela bi od 10 do 10i20, nakon toga presvlačenje i uspavljivanje od minimalno 45minuta - to je već 11i30 kad bi kao trebala opet jest, a ona bi meni tad tek zaspala. Tako da, mislim da je to sve apsolutno različito od bebe do bebe. Ali slažem se da ih se prvih mjesec dana ne smije puštati da spavaju u nedogled, ja sam se trudila da jede svaka 3 do 4 sata (uračunato pola sata buđenja)
.
Nego, jesam ja nešto zabrijala ili nam danas nema ni lavice, ni grizli ni samojed? Cure, je sve ok?
[/url
Ni mi ga nikad ne budimo za hranjenje. Mi bas imamo suprotan problem, mali je bas zderonja i ja mu stalno pokusavam produzivati te pauze izmedju hranjenja. On stvarno moze jest bilo kad i stalno. I podoj mu moze trajati u vjecnost, uvijek sam ja ta koja odluci kad smo gotovi s hranjnjem. On usta ne zatvara! Pa cak i kad mi se cini da nema vise ni kapi on stoji na cici tek tako.
Vec sam pisala kak je prava bucka i puno dobiva na kilazi i jedno vrijeme je intenzivno bljuvao dok nisam srezala te podoje. Neam pojma, nadam se da ce malo smrsati kad propuza i to kako ste rekle:P
Meni se i cini da je puno nervozan samo zato sto stalno oce cicu, a fakat mislim da nije gladan nego samo uziva jako bit na njoj. Nekad se tipa igramo i onda kak ja budem raskopcana slucajno malo ugleda cicu i odmah ne moze vise izdrzati, vidim samo taj pozudni pogled i mahanje rucicama i te zvukove uzbudjenja kad oce jest. Cijeli dan nam je zapravo borba da sto duze izdrzimo bez cice 😂
Ne znam, mozda se cini iz ovog posta da kaj je samnom i sta djetetu nedam jest kolko god oce, al on je STVARNO debeli. Meni se nekad cini kad gledam u te ruke i noge da samo sto ne eksplodiraju😂 Svaki dan cistim te dijelove tijela koji se izgube u salu jer ako jedan dan ne ocistim vec koza puca od te uvucene prljavstine i cega sve ne.
Mi smo izgleda u skoku 😴😴 evo sta je proslo,dvaa i po sata i vec jede kao da nikad sisu nije vidio 🙉
Bas mi cudno a i koma bit budnom..navikla sam samo na budenje u 12 i 4 🤣
Btw.da odg sama sebi...nasla sam na stranici Saponie...redizajnirali su Nilu i vracaju je na police..zato je nisam mogla naci dosad jer je nije ni bilo
Taman sam htjela napisati za redizajn Nile 🙄
mrgud čepić se reže uspravno jer kod punjenha ako se slučajno dogodi da sva aktivna svojstva odu dolje- u uzdužnom obliku će dijete ih dobiti svakako( ako bi obrnuto rezali, onda bi u jednoj dobili praznu tbl, a u drugoj duplu dozu)
Hvala svima koje ste pisale za buđenje, vidim da nitko ne budi, ali po zadnjim komentarima i ne pustate duze od 4-5 h sna...
ja ju budim nakon 6 h sna...
Deedee ja sam tu samo sigurno nisi zapazila moje postove bili su u jutarnjim prijepodnevnim satima 😄
A Grizli i Lavicu nisam ni ja zapazila nadam se da je sve ok da samo nisu imLe vremena za forum
Školjka kad sam čitala ovo o sveki znači automatski sam počela da psujem što kažu cure na jedno udje na drugo izadje i kraj mada ja odmah kažem sta mi ne odgovara da mi ne bi djaba svaki dan dizala pritisak i tako za sve odmah riješim u startu
Mrgud sto se tiče cepicala slažem se sa Nitom nekako mi je to i sasvim logično a neko je napisao da mu je oedi rekla uzdužno da bi bilo uže meni to baš i zvuči ok mada moguće još nisam stavljala čepić pa baš i nisam od pomoći
Mikio malesna curicaa preslatko mi je kako se okrenula na bok 😘
Zarica koliki ti bebica ima kila
Sortiraj odgovore
Najstariji