ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Travanj 2020. 14:48

mikio moj je bio isto sa 4 mj 5.2 kg i 59 cm  
    Ja nekako bas volim peglat tu malu robicu 

Lavica27
    09. Travanj 2020. 15:05

Ja peglam svu robicu,tetrice i sve osim carapa. Sareno perem na 40,bijelo i svijetli pamuk na 60 i 95. Danas nam je prvi put ikad procurilo do ledja (u nosiljci mi se ukenjao odmah),prezadovoljna sam s babylove,preslo smo na trojku. Mi imamo po kucnom mjerenju 5200 i 59cm, rodjeni sa 3310 i 51 cm. 
    Sto se tice budjenja nocu,ja brinem oko malog,muz trci ako mala zove sto je jako rijetko ili nikad😂 I vec sam vam prije pricala da on nikad kcer nije cuo i da sam luda kad mi ujutro kaže kako je lijepo spavala..ono wtf, si gluh. Isto je i sada. Kad ga molim da mi lampicu drzi dok malog ukenjanog presvlacim nemali broj puta zaspi s lampicom u ruci i padne mu na mene😂😂😂 Ne mislim da glumi da ne čuje nego fakat nista ne cuje. A kako ja samo dojim nocu nema oko hranjenja egzibicija. Dva tri puta se desilo da se nije mogao mali uspavati ili place pa on preuzme tada uspavljivanje.
    Mom nisam sto posto sigurna al prvi obrok dohrane krece u obliku ručka ili medjuobroka. E sad za te mix zitarice kazem nisam 100%... 
    Mantram ponovno,sto prije prihvatimo da nam se djeca bude (kome se bude )to ti jr lakse. Moze za mj dana proc a moze traja kao kod mene 2godine. Al eto sve prodje.

Lavica27
    09. Travanj 2020. 15:39

Mikio nisam sigurna da li je granica 3 ili 6 mj za bebe da se nesmiju mazati kremom za sunčanje zbog moguće iritacije koze. Treba birati kremu s iskljucivo mineralnom zaštitom, ja za sam za kcer koristila Avene Mineral lotion 50 SPF i preporuka kupite naaaajmanje pakiranje koje postoji jer su to jako guste kreme pa ti treba mala kolicina pa ju nemozes duze od jedne sezone koristit,a skupe za poludit (cca 100ml 120kn).

• thinkpink1
    09. Travanj 2020. 16:27

Damnarexx 🌺

I ona je sada okej, vise ne place na oblog😁
    Ona jede 120mL, a vidim na kutiji Novalaca da za 2 mj - 120-150mL. Pa cu joj pocet radit 130mL pa neka pojede koliko zeli. Nekad zna cendrat nakon 120🤷a ja sam mislila da joj je to dosta.
    Tvoja? 🙃

Moja pojede od 100-120ml, rijetko kad 130, bilo mog bilo AD
    Super da niste imali temperaturu i reakciju na cijepivo🥰

Ja vise nis ne peglam. Samo operem u masini na višoj temperaturi uz sušilicu, mislim da nema potrebe, nek se mala čeliči🙈 #nemajka
    Vezano uz curkanje, curkalo 4 tjedana nakon poroda, odradila prvi pregled i upravo došao nalaz pape poštom, sasvim uredan. 
    Lavice umrla sam od smjeha vezano uz lampu😂😂😂
    Kreme sa SPF se preporucuju koristiti od 6.mj zivota
    Ostalo nis nisam zapamtila 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤪

• mom12
    09. Travanj 2020. 17:47

Ne budi se ona meni po noci..spava od 10 navever do 7 7ipo...nego jede normalno cca 3 sata i navecer pojede oko 9 150ml vode plus 5 mjerica i u 10 10ipo place ja joj dam jos 120 vode i pojede sve...al to mi je sat vremena razlike a pojede puno...a kad joj napravim 180 vode nece da pojede bas joj ostane 40 ml...i nece vise...to je pocela radit u zadnjih par dana...a ne dajem joj vise svoje mlijeko skroz smo presli na ad....
    Lavice ovo je kao neka "smjesa" ad i zitarice i samo u vodi napravis..kao i ovo mlijeko samo bude gusce i dajes na zlicicu...

Grizli
    09. Travanj 2020. 18:17

Thinkpink koliko puta dnevno ti jede?
    Moja zadnjih dana pocela nakon sto nekih 8-10 min cica igrat se na cici. Vecinom na popodnevnim sisamjima

Lavica27
    09. Travanj 2020. 18:43

mom12

Ne budi se ona meni po noci..spava od 10 navever do 7 7ipo…nego jede normalno cca 3 sata i navecer pojede oko 9 150ml vode plus 5 mjerica i u 10 10ipo place ja joj dam jos 120 vode i pojede sve…al to mi je sat vremena razlike a pojede puno…a kad joj napravim 180 vode nece da pojede bas joj ostane 40 ml…i nece vise…to je pocela radit u zadnjih par dana…a ne dajem joj vise svoje mlijeko skroz smo presli na ad….
    Lavice ovo je kao neka "smjesa" ad i zitarice i samo u vodi napravis..kao i ovo mlijeko samo bude gusce i dajes na zlicicu…

A da joj das 120ml u 9 i u 10 joi das 90ml?

09. Travanj 2020. 18:47

mom12

Ne budi se ona meni po noci..spava od 10 navever do 7 7ipo…nego jede normalno cca 3 sata i navecer pojede oko 9 150ml vode plus 5 mjerica i u 10 10ipo place ja joj dam jos 120 vode i pojede sve…al to mi je sat vremena razlike a pojede puno…a kad joj napravim 180 vode nece da pojede bas joj ostane 40 ml…i nece vise…to je pocela radit u zadnjih par dana…a ne dajem joj vise svoje mlijeko skroz smo presli na ad….
    Lavice ovo je kao neka "smjesa" ad i zitarice i samo u vodi napravis..kao i ovo mlijeko samo bude gusce i dajes na zlicicu…

Koji joj ad dajes? Mozda joj ne odgovara. Jeri ad svaka 3h je dosta cesto ako jede po 150 mL.

Lavica27
    09. Travanj 2020. 18:57

Grizli

Thinkpink koliko puta dnevno ti jede?
    Moja zadnjih dana pocela nakon sto nekih 8-10 min cica igrat se na cici. Vecinom na popodnevnim sisamjima

Nisam Thinkpink al moj jede  u 9,12,15,18h i prrd spavanje oko 20h. U noci cca 2 puta cica, u 3 i 6. To je 7 puta. 4 puta u danu mu dodam po 60ml. A valjda mu je dosta. Oko 22h se izdojim pa mu dodam ujutro. To brojanje mlijeka mi je tlaka samo takva...

Lorena94
    09. Travanj 2020. 19:00

Curke ja danas malca ostavila mami na 2 h da ja nemajka odspavam, kad sam ga poslije vidjela cijeli mi je bio čudan, od oblika glavice ma cijelog, čak san ai utumbala u glavu da ima zaležanu, a stalno ga ko ba ražnju okrećem po noći i po danu kad spava, mama mi veli da se više okreće u desnu stranu. Mislim da će nas pedica idući mjesec pićnit na vježbe ako to ne riješimo u mj dana.. Imate kakav link sa vježbicama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.