Nisam ja pitala za cepic al eto super imat info 😉
Kako vama prosla noc? Nama oet koma 😣 zaspao u 9. hranjenje u 1, cim sam ga vratila u kinderbet opet budan. Jos malo jest. Pa u 4. I budan od 5 i nes i njurga. S tim da je i ovo izmedu bacao dudu zivcanio s rukama 🙄. Bas komentiram s mm da mu mozda ne pase vreca, taman imamo novu zadnja 2 dana. A i mm mi slikao neki cudni mjesec. Ugl prekrasno ceka me jos jedan dan za umrijet. A samo da napomenem da je jucer prek dana spavao od 13-15. I onda cijelo popodne jos samo 10 min. To dijete ce me izludit 😣
Mrgud pratim te..moj zaspao u 7, prvo budenje oko pola 12 i otad svaka dva sata...sad sam ga uzela u krevet jer mu duda stalno ispada..zadnje je jeo u pola 5 i mislim da mi je dusa na sise izasla koliko je vukao...otisla mu napravit dohrane i on zaspo pa sam ju bacila..danas ce nam biti veselo 🤟
mrgud mi isto imamo problema s mjesecom. Vec sam to primijetila da jad je mjesec pun jako nemirno spava- okrece glavivu, mijenjs polozaje i sl. Sinoc je jeo oko 20:30 pa se probudio u ponoc i onda opez u 6:00. Inace nemamo ovaj nocni obrok. Kad jede cesce jede manje. Kad mu je razmak duži pojede više. I na kraju pojede isto...
Zarica frendica ima isto malog koji voli papati i to navlacenje sise se sve vise pogorsavalo. Dosli su do toga da sa 9 mj. po cijele noci sisa i po danu svakih sat vremena. No pedijatrics joj je obajsnila da se tako on tjesi i mazi i da je zo previse da toliko sisa. Pogotovo jer je on vec i na krutoj hrani...
mikio netko je vec rekao za glavicu... trebalo bi je ispraviti.
Sad sam ko Roda...vidim fotku i odmah komentiram sto ne valja No ovo je bilo dobronamjerno.
Jutro drage moje, juler vas nisam stigla čitati. Moj je zadnje 3 noći užasan, ne znam jel do punog Mjeseca ili koji mu je klinac, svakih sat vremena je budan, oko 4 sam ga uzela k sebi u krevet, spavao do malo prije ali zato je deračina na najjače trenutno. Ja se osjećam kao da me vlak pregazio. Idem čitati zaostatke
Taman sam htjela napisati za redizajn Nile 🙄
mrgudčepić se reže uspravno jer kod punjenha ako se slučajno dogodi da sva aktivna svojstva odu dolje- u uzdužnom obliku će dijete ih dobiti svakako( ako bi obrnuto rezali, onda bi u jednoj dobili praznu tbl, a u drugoj duplu dozu)
Hvala svima koje ste pisale za buđenje, vidim da nitko ne budi, ali po zadnjim komentarima i ne pustate duze od 4-5 h sna…
ja ju budim nakon 6 h sna…
Ja sam je budila prvih mjesec dana, sad je ne budim 🤷
Zaspala je oko ponoći, još spava. Ali preko dana spava sve manje tako da ono.. računam da i njima treba sna
[/url
Ni mi ga nikad ne budimo za hranjenje. Mi bas imamo suprotan problem, mali je bas zderonja i ja mu stalno pokusavam produzivati te pauze izmedju hranjenja. On stvarno moze jest bilo kad i stalno. I podoj mu moze trajati u vjecnost, uvijek sam ja ta koja odluci kad smo gotovi s hranjnjem. On usta ne zatvara! Pa cak i kad mi se cini da nema vise ni kapi on stoji na cici tek tako.
Vec sam pisala kak je prava bucka i puno dobiva na kilazi i jedno vrijeme je intenzivno bljuvao dok nisam srezala te podoje. Neam pojma, nadam se da ce malo smrsati kad propuza i to kako ste rekle:P
Meni se i cini da je puno nervozan samo zato sto stalno oce cicu, a fakat mislim da nije gladan nego samo uziva jako bit na njoj. Nekad se tipa igramo i onda kak ja budem raskopcana slucajno malo ugleda cicu i odmah ne moze vise izdrzati, vidim samo taj pozudni pogled i mahanje rucicama i te zvukove uzbudjenja kad oce jest. Cijeli dan nam je zapravo borba da sto duze izdrzimo bez cice 😂
Ne znam, mozda se cini iz ovog posta da kaj je samnom i sta djetetu nedam jest kolko god oce, al on je STVARNO debeli. Meni se nekad cini kad gledam u te ruke i noge da samo sto ne eksplodiraju😂 Svaki dan cistim te dijelove tijela koji se izgube u salu jer ako jedan dan ne ocistim vec koza puca od te uvucene prljavstine i cega sve ne.
Svako toliko vas citam, ovo mi je bas slatko 🥰 tako je i moj prvi bio 🤭
Koliko kg ima?
Moj jede svaka 2,5-3 h nekad bude i 4 h po 90 ml ada, jer sisu više neće ni vidjet, ja se be stignem izdojit jer smo stalno sami, mlijeka još ima, što se tiče kakanha kaka svaki dan 1-2 puta, prekjučer čak 4 i to do leđa,netko je pitao za pranje, ako ne perem taj dan kad prođe, nakvasim i stavim malo onig6za skidanje mrlja i svaki put je sišlo sve. Njemu smeta isto Mjesec. Al još nikad nam nije bilo kao zadnje 3 noći.
Evo mi obavili drugu turu rotarixa
Ugl doktorica kao sve ma ne treba ga gledat nebi ni dolazili da nije rote, al sve sam ju nagovorila 🙈 jer smo bili prvi i nitko nije jos dosao poslje nas pa nije bila zurba 😂 ugl dobio je u mj dana 580 grama. Po njoj je to super i taman, nije ni debel ni mrsav, raste puni pelene izgleda zdravo 😁. Rekla je da za mj dana kad dodemo na cijepljenje cemo se dogovorit da pocnemo uvodit neke namjernice da pocne probavat okuse, kao po novom vec od 4.mj
Za crvenu guzu je rekla da nije strasno, nek kombiniram te kreme ko i do sad. I kao bolje da kaka nego ne.
Kuglice na glavi otraga su limfni cvorovi, normalne su velicine. I za dermatitis po rukama je rekla da nije strasno (ima na 2 mj malo hrapavo) i da mu nece nis prepisat.
Rekla bih da nasa pedijatrica ima jako opusten pristup kad usporedujem s nekim vasim pricama. I kao s 4 mj ce ga detaljnije pregledat motoricki.
Jao Mikio zadavila bi ga 🤦
Moj prespava jedino ako ja skočim na prvi zvuk, inače ako imam izdojeno prvo tri minute njurgamo svako sa svoje strane kreveta "tvoj red", "ne, tvoj je", "a-a, tvoj" 😁 i ugl. tad ode on 😀😀😀
Kad radi se trudim da ga ne probudimo, osim ako je bas drama i ne mogu je umiriti, onda je uvalim na kraju njemu jer se kod njega uvijek prije smiri, prasica, valjda osjeti da sam ja već živčana. Ali da pokucam u nešto tvrdo (glavu), već dugo imamo mirne noći.
Ugl. sad kad je doma ja obavim noćno hranjenje (ako ga ima) a on najčešće prvo jutarnje jer meni tih pol sata jutarnjih važnije od svega pa iskorištavam dok je doma i dok mogu.
Dok smo prvih dana imali te kaotične noći onda smo uglavnom sve skupa radili.
.
Vidim da ste skoro sve imale groznu noć 😬
Želim puno bolji dan, možda je fakat do mjeseca, moja je prošli pun mjesec bila nemoguća 🤷
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji