ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    09. Travanj 2020. 10:13

Mjesec vam jako utjece na djecu, cak i na ovu veliku. Moji su u skoli znači biti neispavani i bas mi se zalili na to

[iimg]

• Zarica
    09. Travanj 2020. 10:35

Kasice na pocetku ni ne sluze da beba dobiva na tezini vec da se upoznaje s hranom. To je dug proces, ali ako je bebi potrebna kruta hrana valjda je bolje ranije pocet...

09. Travanj 2020. 10:38

Dobar dan žene😊
    do kad ste peglali robicu, krpe,pelene? 
    Do koje starosti svojim bebama? 

MaRe
    09. Travanj 2020. 10:56

crnokosa

Dobar dan žene😊
    do kad ste peglali robicu, krpe,pelene?
    Do koje starosti svojim bebama?

Ne peglam 🤣 strpam u susilicu i bude mekano. 
    Annika ni ja ne spavam kad je pun mjesec al to nisam ni primjetila jer nisam izasla iz stana ohoho a ispred mi taman ulicna lampa pa mi uvijek svijetli.

09. Travanj 2020. 11:00

Mare ja rekla prestat sa 3 mj.
    Pa ćemo vidjet 🤪
    Sori zab ti odg onaj dan
    Smrdonja me moj omeo
    Uglavnom nekad zaspi na sisi pa ga ne dignem na podriganac jer i ja zaspim( spavamo skupa) 
    Najčešće ga dignem

DeeDee
    09. Travanj 2020. 11:07

Ja peglam tetre i robicu svu ali zato što perem na 50. Da perem na 90 ne bi peglala sigurno

[/url

Damnarexx 🌺
    09. Travanj 2020. 11:12

Helouu,
    Nas mjesec nocas nije omeo 😁 fino je curka spavala, a ja se budila svakih 1h provjeravat temp. Srecom, za sad je nema nit ju je imala po noci.
    .
    Poslala sam dragog ipak kupit obloge, jer smo popodne same...pa da joj to zaljepim i na miru sam. 
    To su ovi, jelda? https://ibb.co/jz9sMWh
    .
    Sto se tice peglanja 🙈 #nemajka poslije susilice samo poslozi robicu i u ormar 🤪

Damnarexx 🌺
    09. Travanj 2020. 11:14

Deedee ja svaki dan pijem DMov caj za dojilje i sipak😪 ne dolazi vise mlijeka.

DeeSB
    09. Travanj 2020. 11:21

Damnarexx 🌺

Helouu,
    Nas mjesec nocas nije omeo 😁 fino je curka spavala, a ja se budila svakih 1h provjeravat temp. Srecom, za sad je nema nit ju je imala po noci.
    .
    Poslala sam dragog ipak kupit obloge, jer smo popodne same…pa da joj to zaljepim i na miru sam.
    To su ovi, jelda?https://ibb.co/jz9sMWh
    .
    Sto se tice peglanja 🙈 #nemajka poslije susilice samo poslozi robicu i u ormar 🤪

Da, to su ti oblozi. Tako je i moja spavala, a meni alarm svaki sat zbog temp....al eto isto nije imala. 😀
    Ja jos peglam i mislim da cu nastaviti jer onda sve lijepo poslozim 😃

L 💛

annika
    09. Travanj 2020. 11:32

Je Zarice ali opet u raznim stručnim smjernicama piše da do 6 mjeseci svaka hrana je opterećenje za probavni sustav i svasta nesto. Ja ne kazem ni jedno ni drugo, kazem da cu ja onako kako sam i s prvih dvoje. Ako cemo o upoznavanju s hranom, dva mjeseca kasnije da zapocne isto stigne sve isprobati. Nije da ce ce neg kasniti

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.