Moj muz spava sa nama nece da ide u drugu sobu...jednom se premjestio u 4 h na kauc jer je radio od 6...a inace je sa nama nekad je uzme ako je nemirna al to nam se desilo par puta kad nas je uho bolilo dva tri dana...i kad se nije mogla pokakat cetri pet puta...meni pedijatrica nije spominjala dohranu a nezz vidit cu kako ce ic necu forsirat...planiram joj samo dodat zitarice za veceru jer mi tipa zna jest u 9 pa opet trazi u 10 nece zaspat dok to ne pojede....
A peglam robicu a ne planiram bas prestat..
Ja sam samo jučer opeglala jer sam osušila vani pa mi nije mekano inače poslije sušilice nemam potrebe :) ni naše ne peglam..mrzim to
Gledam ga sad i sav mi se ubucio...noge su mu ko od onog malog mišelinka..sami šlaufići kao da je preko noći narastao
Posto ja obozavam peglat ja sve peglam osim carapica i sve cu peglat. Ako nis lijepo se da nagurat ta silna robetina u ladicu. Da ne peglam ne bi stalo sigurno koliko je ima.
Frescopad flastere sam ja stavila smao taj dan kad se cjepila i do 4 ujutro. Drugi nisam metala jer nije treblo. Sad kd vidim da ste se vi dizale za provjeravat temp osjecam se 😱. Mi isli spavat ko da se nis dogodilo nije i prespavali cijelu noc. Provjerila samo kad je cicala dal je vruca. Nisam to dozivjela tako da moram svakih 1h provjeriti.
E jel vase bebe dok spavaju znaju drzat dlanove otvorene i malo kao dignute iznad trbuhu. Moja tako drzi mi se zezamo da susi nokte jer doslovno izgleda ko da ih je nalakirala pa oh susi. Pa sad da vidim dal je to normalno ili se moja priprema biti neka sminkerica
Zarica, moj je rođen s 53 cm 3850 g, pregled s mjesec dana 56 cm i 5290 g, s 2 mjeseca je bio 59 cm i 6790 g. Dojeno dijete. Meni ne izgleda debelo, ima okrugle obrascice, vrat mu nije zguzvan, (bio je prvih mjesec dana), na nogicama ima, ja to zovem sarmice, iznad koljena, ali i to manje nego prije - ti utori nisu duboki, lagano se čiste. Pupo mu je širok, šta je je Ne znam, ja ga zovem debeli, ali ne mislim da je baš debeo, mislim da će rasti puno u dužinu - trebao bi jer smo mi svi jako visoki.
Grizli, ja sam pisala jednom isto za taj Hippov čaj za dojilje, isto mislim da puno pomaže jer onaj tjedan kada je svaki obrok dojio iz obje sam skroz smanjila unos tog čaja, kada sam ga opet počela piti (kako i piše) 3-4 šalice dnevno, vratilo se u normalu. Ne znam je li direktno povezano, ali meni se pogodilo
crnokosa, ja peglam robicu. Bodije perem na 60, a ostalo na 40 pa peglam za svaki slučaj. Tetra pelene, gaze i ručnike perem na 60, ali ne peglam jer bude prekruto .
DeeSB i damnarexx, super za dobru noć nakon cijepljenja Nadam se da neće imati nikakve reakcije ni drugi dan
-
I mi smo imali super noć, nakon one dvije teške. Probudio se oko 5 (kakajući), presvukla ga, nahranila (pojeo iz obje, bila sam uvjerena da ce bljucnit, ali nistaaa, vjerojatno zato jer je zadnji obrok imao 9 sati prije ), zaspali oko 6 i odradili do 10
.
Što se buđenja muške populacije tiče, moj se probudio te dvije teške noći jer je malac baš bio glasan i neumoran, ali inače, nula bodooova. Spava kao top, ali i puštam ga jer radi (od kuće, ali svejedno).
Sta se pocetka dohrane tice, te se smjernice mjenjaju. I novija literaturu (mislim na znanstvenu ne knjige) zapravo smatra da se dohrana moze poceti vec kad beba navrsi 17 tjedana. Zato neki pedijatri to preporucaju, no i oni svako svoju pricu prica. No to ovisi o bebi. I prema novim smjernicama alergene treba uvoditi cim prije a ne cekati. Te preporuke se svakih par godinja updejtiraju ovisno o novim znanstvenim saznanjima. Zato je sad mozda drugacije nego pred par godina. Npr. kad smo mi bili male nekima od nas su davali razrijeđeno kravlje mlijeko uz dodatak pahuljica vec od 6 tjedna.
I kad smo vec kod znanosti, nema znanstvenih dokaza da dodavanje zitarica (tipa rizine pahuljice) u vecernji obrok cini bebu dulje sitom.
A ja cu probat sa tim zitarcama bas mi nekako fino izgleda😅😅...pa kako bude..e bude li joj se svidalo izbacit cu ih..bolje ipak to nego keksolino ili rizolino sta vec ide....pa ako se navikne davat cu joj kroz neko vrijeme prave zitarice...
Šta ste ono rekle za Sinsay? Manje veličine a...naručila bi mu pidžamice a pošto njih nosi 68 onda možda bolje da 74 uzmem xD da ju ne preraste dok ju dvaput obuče
Sad ima iz C&A 68 i ta mu paše kao i Pepco 68.
MaRe mislim da je Sinsayslicno ko Pepco i C&A. I nekako su im pidzamice uske pa mozda ce bit tijesne za deblju bebu. Mom pasu a bas je mrsav i dugacak. Ili mu uzmi bez stopala.
mom a jel mu navever dajes ad? Ako da mozes probati i sa onim nekim night formulama... a i hedinice imaju skrob pa su bebe dulje site. Ja bas primijecujem razliku kod Aptamila PRE i 1, sa 1 je puno sitiji.
Ja peglala do 3 mjeseca, sad popeglam tetrice i krpice, ponešto od odjeće ako je jako zgužvano.
Što se tiče mozga moj je i dalje kašast, čak je gore nego prije 😩😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Tnx mikio 😊
.
Također prijavljujem kašu od mozga🤯🤯 užas užasa!
.
I moram se pohvalit da već tjedan dana ne curimm🥳 wuhuu. Napokon se riješila te muke💪 još da prođe ovaj hemić i party🙈😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji