Mrgud super da je sve ok. Kako je to različito, DeeSB su napravili drami za 600, a tebe pohvalili za 580. Iako bi se ja prije s tvojom pedijatricom složila 🤷
Meni se to uvođenje namirnica s 4 mjeseca tako čini rano, ne znam. A patronažna mi već počela pričati o tome i kaže da moja pedica isto taj pristup zastupa. Btw zvala me patronažna da vidi kako smo, usput se požalila na svoju djecu haha, to mi je bilo totalno simpatično. Kaže da će nas doć posjetiti kad prođe ovo sve da mi je izvaže i da popričamo o uvođenju kašica
[/url
Znači do mjesec je! Da nema foruma ne bi se ni sjetila u kojem grmu bi mogao ležati zec. 🙈 Bila je baš jako nemirna, zaspala jedva u 8 i pol i digla se na 11 i pol i onda smo skupa zaspale i budila se stalno, svako sat do dva. Premorena sam 😩
Što se tiče mrlja od kakice mi imamo neki sapun za mrlje od mulera baš njihova marka i samo njega namažem prije pranja u mašini i sve se skine. Nikad ne kuham robicu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jutro cure. Ja uspjela uspavati ovu svoju beštijicu pa doručkujem i pijem kavu i onda krećem na kuhanje ručka
On nije kakao nekih 5 dana. Stavljam fa u onaj polozaj za kakanje, vozimo bic, masiramo trbuščić a razmisljam da mu skuham zasecerenu kamilicu ako se ne pokrene za koji dan
MaRe, Dalindas jeste vi spominjale da ni u poliklinici Slavonija ne rade uzv kukova zbog corone?
[iimg]
E da zaboravih, nama pedica isto rekla da ćemo sa 4 mjeseca probat uvoditi kašice jer gospodin neće sisu 😣, idemo tek idući mjesec na drugo cijepljenje, sad ga sami doma važemo, jutros ga vagali oko 6450 ima, a dugačak ne znam koliko je, Lidlov 68 mu na knap majičice i bodići dok hlače 74 može a da ih ne moram podvrnutu, Pepcov 74 mu ok trenutno. Jučer smo bili malo do mojih jer ga mj dana nisu vidjeli.
Mikio mm se vratio opet spavat u drugu sobu 🙈. Iako ja mislim da on isto moze prespavat sve kraj nas. Al postavila sam mu uvjet ako spava po noci solo da mi mora uskocit popodne kad ja hocu ic odspavat
Meni se to dobivanje na tezini cini tak opterecujuce. U pocetku sam se i ja bedirala naravno. Nis ne znas. Al on je roden s 3500, pa dobio 1100, pa 750 pa sad 580. Al da ga covjek vidi stvarno nije mrsav, ima bucmaste nogice. Al je ful vesela i aktivna beba. I uredno puni pelene. Tako da se necu uopce vise opterecivat. Pedijatrica mi je rekla da dobiva sve manje mjesecno.
Jutro cure. Ja uspjela uspavati ovu svoju beštijicu pa doručkujem i pijem kavu i onda krećem na kuhanje ručka
On nije kakao nekih 5 dana. Stavljam fa u onaj polozaj za kakanje, vozimo bic, masiramo trbuščić a razmisljam da mu skuham zasecerenu kamilicu ako se ne pokrene za koji dan
MaRe, Dalindas jeste vi spominjale da ni u poliklinici Slavonija ne rade uzv kukova zbog corone?
Ja sam napisala. Neće radit UZV kukova dok ne prođe korona 😡
Ciao cure... Jucer ludi dan, mala super, tata cijeli dan doma, a ja u prilupljanju papira za neke eu fondove pa nisam nis stigla pratiti...
Al evo da napišem moja spava u komadu 6-7h i onda pocne nesto mrmljati u snu tako da je meni to nocni znak da je gladna. Presvlacenje obavezno onda da ju razbudim i onda ide dojkiti 🙈. Pa spavanje jos nekih 3-4h. Tako da ja nju u principu ne budim tokom noci.
Poc3la curka opet dobivat gramceke uredovno tih njenih 20-25gr na dan, ocito se izduivala prosli tkedan tako da smo ok sada.
Hvala za savjet za cepice i kako nauciti da se okrene na bok... Ne znam koje cure su to pisale. Doduse moja se isto nesvjesno okrene na desni bok kad je na trbuhu. I kad se okrene nabaci takav osmjeh sva ponisna na sebe.
Za prirast bebe mislim da pumo ovisi i s koliko je rođena beba i kako inace dobiva. Meni je pedi vise puta rekla da 500gr je min sta smatra uredno. Tako da ovo 600 i krupna beba od 3.3kg 🤔🤔🤔 no comment...
Par dana sam primjetila da popodne imam kao manje mlijeka, a kako sam ju vagala sam skuzila da je to zaista tako jer bi ona posisala cca 60-90gr i stala, pa sam isla se izdajat i zbilja je bilo manje. 14 dana zadnjih nisam pila caj za dojilje. Uvela ga opet i nakon 2 dana opet mi se popodne normalno pune. Tako da kod mene taj caj ima benefit bez obzira sto od njega prduckamo obe.
Mrgud te kuglice u vratu je i nama bila rekla da su uredu iako ih bas osjecam pod prstima. Al da kod beba kad oteknu budu bas velike kuglice.
Super za sve dobre preglede. Nisam popratila DeeDee jesi se cul sa pedi za pregled i cjepljenje?
Fali dio recenice 🙈 da je normalno da dobiva svaki mj sve manje na tezini 😁
Lorena pa cijepljenja i jesu s 2 i 4 mjeseca. Kako mislis da idete tek sljedeci mjesec? Ja sam isla sad s 3 mj zbog rote koju sam dodatno uzela
Annika zar nije do 14 dana za dojenu djecu prihvatljivo da ne kakaju?
Simbalija ja se isto Tak tjesim 😂 setamo ujutro i ja govorim muzu, evo sve cure na forumu isto pisu da je pun mjesec. Zato smo lose spavali 🙈😂😂😂 (i zbilja se nadam jer smo taman opet bili ulovili neki bolji ritam 🙊)
Jutro.cure! Deedee kakvo oko ;) Ma mi smo bili vani jucer i mala skakala na trampolinu i nekako se odvalila koljenom u nos, bilo je krvi posvuda ali posvuda. I curilo joj je.skoro.do 10 navečer svako malo pa smo dezurali oko nje da nije nesto opasnije...
LoSa i Mare,moka kcer vam je na pun mjesec dan danas osjetljiva sa spavanjem pa lako moguce.
Moj opet spava lijepo po danu,nadam se da ce ostati tako. Jucer je u komadu odvalio 3.5h popodne,isla sam slusat jel dise😳 Ja sam cepic uvijek odozdo odrezala🤷♀️
Skoljka de posalji muza da rjesi svekrvu. Boze zena zeni je stvarno vuk. Slj put je posalji nek ga ona kompetentna podoji🙄🙄
Kad smo kod kilaze...ja opsesivno malog nakom budjenja vazem i zadnjih tj dana kao da nije nisza dobio na kilazi,tipa 30-40gr... bili smo na pregledu 24.3. I od tad je dobio 520 gr (2.5tj)... ja mu dodam 240ml AD u danu. Al mi je u tjedan dana bas jako u duzinu narasao,odjednom mu nemogu nekoliko odjelca na kopcanje zatvoriti...
Ste vidjele,Sinsay free shipping od jucer🙈
Fali dio recenice 🙈 da je normalno da dobiva svaki mj sve manje na tezini 😁
Lorenapa cijepljenja i jesu s 2 i 4 mjeseca. Kako mislis da idete tek sljedeci mjesec? Ja sam isla sad s 3 mj zbog rote koju sam dodatno uzela
Annikazar nije do 14 dana za dojenu djecu prihvatljivo da ne kakaju?
Simbalijaja se isto Tak tjesim 😂 setamo ujutro i ja govorim muzu, evo sve cure na forumu isto pisu da je pun mjesec. Zato smo lose spavali 🙈😂😂😂 (i zbilja se nadam jer smo taman opet bili ulovili neki bolji ritam 🙊)
Inzistirala je da svaki mj dolazimo, al neki dan me sestra zvala da ovaj mjesec ne dolazimo. Znam za cijepljenje ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji