Školjka prosla sam to i znam da iako se trudis ignorirati te pogodi...ja sam lijepo nakon kontrole nazvala i svekrvu i mamu i rekla da vise necu da cujem da mi mlijeko nevalja ili nesto slicno jer je bio dobio i u cm i na tezini dobro...reci svekrvi da odhebe od kazana 🤣🤣🤣 tak smo i mi pa smo imali mir do sad..sad pametuje da mu dajem kasice i puding 🙈 dok joj opet ne kazemo da ne gura nos di joj nije mjesto...brate mili jesi imala dijete,jesi..mani se moga 😬
Kkkkk mozda te ignorira 🤣 ja sam kod svog skuzila da se okrece kak ga volja...nekad me namjerno nece pogledati nego okrece glavu na drugu stranu 🤣
Pozz svim curama, nova sam ovdje :D
Imam bebicu staru 2,5mj i imamo problem. Vesela je, sve prati, guguće, smije se, gleda kada pricamo ali kada legnem npr iza nje i kazem nesto ona se obicno ne okrene k meni.
E sada da li je to jos rano ili?
Doista sam uplasena pa me zanimaju vasi komentari. Nemojte me osuđivati, pvo mi je prva bebica ♥️ hvala
Pozdrav!
Znači bebe su nam iste dobi i ako sam te dobro shvatila, mogu ti potvrditi da se ni moj ne okreće tako, ali ne mislim ni da bi trebao još...
Nemoj se plašiti, ali slobodno pitaj sve što te zanima. Cure ovdje su meni pomogle bezbroj puta
Kkkkk i moja zna nabacit ignore, mislim da nemaš razloga za brigu, malena je još 😉
[/url
Da, baš joj se moram "nasaditi" na facu da me skuzi i onda sve normalno. Pa me to uplašilo.. :/
Hvala vam cure
Da, baš joj se moram "nasaditi" na facu da me skuzi i onda sve normalno. Pa me to uplašilo.. :/
Hvala vam cure
Ma oni su ti mali manipulatori. Moj lezi i gleda igracke i zabavlja se sam i cim ja progovorim odmah on kao kenjka nesto. Dam mu dudu, maknem se, opet prica sam sa sobom. Ja opet progovorim on kao pocne kenjkat/cendrat. 😊
Em manipuliraju em namjerno ignoriraju slatkisi. 🥰
Hvala vam cure
Ma oni su ti mali manipulatori. Moj lezi i gleda igracke i zabavlja se sam i cim ja progovorim odmah on kao kenjka nesto. Dam mu dudu, maknem se, opet prica sam sa sobom. Ja opet progovorim on kao pocne kenjkat/cendrat. 😊
Em manipuliraju em namjerno ignoriraju slatkisi. 🥰
Hehe mišići mali..
Evo mi obavile cijepljenje...plakala je dosta ali cim sam je stavila u autosjedalicu se smirila i zaspala u autu. Malo je jos u stanu plakala i onda se malo smije ali onako sa suznim ocima.
Nije nam dr rekla nista da stavimo cepic odmah nego u slucaju temperature...a meni se cini da ste sve stavljale odmah? Uopce se nisam snasla da pitam...
_
I danas sam pisala da je nama jedan podoj jedna dojka ali eto morat cemo to promijeniti...dobila je samo 600 g u mjesec i pol. 🙁 Meni se uopce nije cinilo tako, nije bucamasta ali nije mi djelovala ni premrsavo. Rekla je dr da za pocetak nudim obje i da dodjemo za mjesec dana pa ako ne bude vise dobivala da uvodimo dohranu.
L 💛
Skoljka odma savjet, oglusi se na te "savjete". I ja sam imala tu - sigurno je gladna, jesi sigurna da nije gladna, zima joj je sigurno ima hladne ruke i tak…
Sve radi po svom instinktu. Ja hranim 1 obrok 1 cica, kad je bio skok trazila je ona dobro i drugu cicu, bez brige 😏
Moja isto vise uopce ne trazi jesti, al kad god ja ponudim prihvati. 🤷🏼♀️ Preko dana joj dajem cesce, svaka 2, 3 sataa po noci kad se probudi sama. I sad pocica za 5 min i ide dalje, vec okrece glavu, smije, trpa ruke u usta…
Ja vidim da napreduje, piski i kaka dobro i to mi je dosta.
DeeSB sretno na cijepljenju! Frescopad sam ja stavljala 24 sata, taj 1 sam na 4 prerezala i stavljala na mjesto uboda. Nije imala temp al su je bolile nogice, kad god bi ju primila bi vristala i plakala je neutjesno tu noc. Drugi dan ko da nis nije bilo.
Mi imamo za 2 tjedna cjepljenje osim ako nam ne jave da se odgada ili nesto.
I moja se smije i place i proizvodi zvukove u snu.
Joj, nocas se probudila u 2 za cicanje, obavile to u 5 min i zaspala ko top. Proslo sat i pol ona place, ja kroz resetke u polusnu guram ruku i trazim dudu da joj dam i napipam noge 🙈🙈 gospodicna se okrenula za 180 a da ja to uopce nisam cula 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
I jucer se sama pravilno okrenula na bok i sad joj je to najveca fora kaj je skuzila kak se to radi, za sad samo na desni 🙂
Ajme naše se dosta prate valjda će i ona uskoro na bok, ful se trudi, ali joj uopće nije jasno što bi trebala napraviti da dođe u taj položaj! Jesi joj nekako pomagala? Vježbala s njom?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija dok si tu.. gdje si ti išla za kukove? Se to radi na Kantridi ili u Lovranu? Se naručimo sami ili preko pedijatra?
[/url
DeeSb ako dobije temp stavis joj cepic a dotad samo obloge na noge. Koliko je cm dobila? Mozda je rasla umjesto da se deblja...moj je prvi mjesec dobio 5-6 cm i oko 600g al je to onda kasnije nadoknadio.
Sortiraj odgovore
Najstariji