Ajme majko, stvarno ima debila po svijetu kad moram tako reć..
Sinoć me lorenina frendica izbacila iz takta, sad ovaj muž od tvoje frendice.. šta reći uopće na takve izjave
[/url
curke, ja bih malo skrenula s teme. Kako vi oblacite bebe sad za van?
Imam osjecaj da ju stalno pretopljavam pa molim pomoc.
Što se odnosa tiče, moj muž je predivan, sudjeluje u svemj, uskače i priskače kad god treba, grli i ljubi curu nasu ( pa i mene).. ali nama fali razgovor jako..i vjerujte, "nikad" se ne svađamo jer on to ne zna. Ako je nešto, on šuti i povuče se...
Odnose kao muži žena nismo imali 12 mj...i koji dan
Nita999 moj je isto takav, to mu je uvjerljivo najiritantnija osobina 😤
Što se tiče oblačenja za van, ja je sad za ove kratke izlaske oko kuće ne oblačim ništa više nego za po doma, samo joj stavim kapicu i pokrijem je debelom dekicom i onom navlakom od kolica
[/url
Nita999 moj je isto takav, to mu je uvjerljivo najiritantnija osobina 😤
Što se tiče oblačenja za van, ja je sad za ove kratke izlaske oko kuće ne oblačim ništa više nego za po doma, samo joj stavim kapicu i pokrijem je debelom dekicom i onom navlakom od kolica
pa užas... e u top bih ga stavila nekad....
a on u ničemu ne vidi problem...
Da se prikljucim temi odnosa...nas se isto popravio od trudnoce. Jedno vrijeme smo se bas bili udaljili jer je on stalno bio na terenu i onda kad se vratio prvo smo se morali naviknuti da je tu, da ne moram ja sve sama i da nije dosao samo na vikend nego da i on preuzme dio obveza. I onda je dosla i trudnoca pa nas je jos vise zblizila.
Sad pogotovo pomaze, kuha, sprema...jedino neke stvari koliko god da se trudi ne moze savladati, kao npr. pranje sudja 🤣 Znaci nikad ne opere dobro a nece da stavi u perilicu...na to poludim 😂
Uvijek imamo neke sitnice za porjeckat se, al brzo nas prodje.
Curku obozava ali brzo se unervozi kad place i bude nervozna, i onda me jos gleda kao sta joj je...a ni ja ne znam i vec se lose osjecam kad je ne mogu smiriti i kad me tako pogleda pridavila bi ga....al super smo si inace 😂😂😂
L 💛
curke, ja bih malo skrenula s teme. Kako vi oblacite bebe sad za van?
Imam osjecaj da ju stalno pretopljavam pa molim pomoc.
Što se odnosa tiče, moj muž je predivan, sudjeluje u svemj, uskače i priskače kad god treba, grli i ljubi curu nasu ( pa i mene).. ali nama fali razgovor jako..i vjerujte, "nikad" se ne svađamo jer on to ne zna. Ako je nešto, on šuti i povuče se…
Odnose kao muži žena nismo imali 12 mj…i koji dan
Ja sam isto htjela pitat za oblacenje....medo mi sad djeluje predebelo, mozda neka jaknica? Onda ispod hlacica strample ili ne nego samo pokriti dekicom...? Nisam pametna 🤔🤔
L 💛
Nita ne nas odnos ko para je uzasan mi smo sada svaki za sebe,nema nas.Velim razgovora nema,pomaganja neme i to je to.Sa susjedom da zivim imala bi vise komunikacije i doticaja😶
A sta se tice oblacenja mi kad idemo u setnju kolicima imamo kapicu,deblju jaknicu,bodi dugih rukava,i slape-carape i naravno dekicu☺
Happy vi ne pricate niti ista?pa moras vidit sta je razlog toga...meni se mala ne budi po noci al bilo je par dana da je plakala bome jednu turu ja jednu on je je nosa....i na kraju se i umiri kod njega i zaspe...on se bas ne svada sa mnom vecinom ja drzim monolog on se smije a ja ispadam budala..jer bebu smo tili oboje i sad kad pije ad daje joj jest..i seta..imali smo period kad smo se udaljili kad sam imala spontani...ja sam bila luda samo sam radila s nikim nisam pricala samo sam se svadala...al proslo me nakon 2 mj i vratili se na staro..al vidila bi sa njim sta je problem...pitala ga...napravila popis sta mi smeta kod njega i rekla...tako se jos vise udaljavate
I ja sam svome rekla da nebi on mislio da sam ja zdravo za gotovo sad kad imamo dite....da sta mi je on to mi moze bit svak a dite imam zauvik..niko mi ne treba a seksa imam di god krenem...pa nek se misli malo😂😂
a draga happy ne znam sto bih ti rekla.. tuzno i zalosno i jako mi je zao da vam je takav odnos.
Cesto se muskarci uplade te nove ljubavi i novog bica u zivotu pa mozda zato cudno reagiraju.
Jeste pokusali razgovarati ( pitam ja koja nema sugovornika isto)?
mada poznajem jedan jedan par koji je tako imao veliku krizu nakon rođenja bebe, samo sto muz i dan danas uopce ne zna da je radio greske, " pritiske" i sl.. zena se s tim pomirila i oni zive dalje, navodno dobro, navikli su..
e sad, treba li muz postati navika ili i dalje potreba, nisam pametna sto ti reci
Sortiraj odgovore
Najstariji