Dobro jutro 🙂
Napokon sam se odmorila..nakon sto je jucer cijeli dan bio budan sa spavanjima po 10minuta odspavao je sinoc od 8-3 i od 3-6,u 6 ga stavila kod sebe, malo se mazili,siso i evo spavali dosad tj on jos spava weeee 😁
Samo prducka 🤣🤣 a ja se suzdrzavam da se ne puknem smijati da ga ne probudim...jednom je okinuo ko kad auspuh pukne u filmovima 🤣🤣🤣🤣
MaRe moj isto prdi ko lud
Muž i ja se lomimo Od smijeha
Kad ono u noći od jednom krene on rafalno prdit
Ko neki odrasli čovjek 🙈
Oho vidim zanimljive teme se danas vrte
Kod nas odnos u trudnoći postao puno bolji, rekla bih da smo postali povezaniji i mm je jedva čekao dobiti dijete. Što se malog tiče tu je za što god treba i to sam i očekivala jer zamisli i njegovo je dijete :D ali što se tiče kuće, bož' pomozi. Samo ako kažem i naglasim da se nešto treba napraviti e onda okej, mogu očekivati neštooo, ali inače, ja to pokušavam odraditi preko dana kad malac zaspe na pola sata pa tako malo pomalo. Ide to meni, ali svakih 3-4 dana mi bude previše pa onda krenem s prozivkama.
Što se tiče drugog tipa odnosa, ja sam htjela čekati pregled, onaj sa 6 tjedana, no nije mi se baš išlo, a i desila se korona pa čekam bolja vremena. Ali na kraju smo ipak prije neka 2 tjedna to obavili, da vidim jel sve funkcioniranije mi bilo suho niti bolno, čak je bilo zadovoljavajuće
. Nego nemam neke potrebe za tim, cijeli dan mi je isprogramiran i ne mogu se toliko opustiti da prestanem razmisljati. Stalno sam ili oko malca dok je budan ili razmisljam sta mu sljedeće treba dok spava….
annika, ma razumijem, i naš drži glavu već stvarno čvrsto i mislim da mu ne bi ništa bilo, ali mislim da oka ne bih sklopila da ga ostavim na trbuhu… tko zna, vidjet ćemo kako bude dalje rastao
Baš sam ovo htjela napisati, mm super oko bebe, ali zato kućanski poslovi su tabu tema, ja isto kad poludim krenem prozivati i ljutiti se xD ali i on puno radi i to ne od doma već je i fizički odsutan, kad dođe treba i oko kuće, drva i sl. pa niti nema puno vremena.
Odnose tek nedavno krenuli jer je mene to baš bolilo dole, ali što se tiče samog čina prošlo ok. Isti problem je što ne znam kad bi ugurali ga, jedino navečer, a tada sam preumorna 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja priznajem da sam ja zena vjestica sad kad sam sve ovo procitala isla sam si izljubiti muza. Em je super pazljiv, em pomaze sve oko male, daje mi vrijeme za mene da se odmorim, sredim, radim sto hocu, pazi na moju firmu, pomaže doma bez da pitam, samoinicijativno je preuzeo vjesanje i skupljanje robe, nosenje smeca, spremanje suđa, pripremanje ribe (da meni ne smrde ruke)… I jos se nismo druzili 11 mjeseci. 🙈 I ništa ne komentira niti prigovara.
Happy znaci tu smo si po porođajnim mukama. Ja isto bila sivana sva, skoro 40 savova sve skupa i isto lijevi guz nastradao s time da su mene i rezali. Tako da te skroz kuzim.
Gelovi, lubrikanti… Pratim jos uvijek samo sanjam ne planiram…
Sinsay dolazi iz Poljske, meni Losa isto javili da dolazi ponedjeljak ili utorak. Isto dostava GLS
Najteze mi je bilo sta vise mjesec dana nikako sjest a kamoli lec na lijevu stranu,mene nisu htjeli rezat kao ici ce ali ih mala zaje...pa se pred izgon digla gore🤯porpd ko porod nebi ponavljala,ali sreca kad su mi je dali eee to je druga prica
Happy sve te kuzim. Ja nisam mogla sjesti preko mjesec dana, a lezanje je meni bilo koma na leđima. Meme su rezali kad su shvatili da ce me rucno morat otvarat jer se ja nisam nis otvorila iako sam imala jake trudove 24h. Tako da na kraju me gin rukom otvorio pa zalegao na trbuh kroz trudove da mala izadje van. Uglavnom suosjecam skroz. Meni je muka kad se sjetim svega toga, mm ima teoriju da imam ptsp od toga. I rekla sam ako ikad budem opet trudna idem na carski koliko kosta da kosta, prirodno me vise ne vidi rađaona.
Gdje si rodila?
Grizli zaboravila sam da si ti imala 40 savova isuse kriste, ja umrla s ovih svojih par 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
..
Mi odnose jos nismo imali, odgođen mi je i pregled nakon 6 tjedana, a i imam neke menga bolove i krvarim.. 3 tjedna nisam krvarila i danas ovo sad.. Ne kuzim..
..
A nas odnos je dosta narusen.. Dosta se prepiremo i svadamo jer je isto bebac jako cendrav i zahtjevan i nisam mogla sama s njim a muz radi od doma pa ga ometamo... Inace je on super s bebacem..
A dugo smo radili na bebacu i mozda nismo ni bili spremni da nam se zivot okrene u potpunosti..
Ja ko da sam sebe izgubila.. Nisam ni malo ista vise..
...
Nego, iznenadio me bebac sinoc svojim spavanjem od 21 do 04 hahah isla sam provjeravat dise li.. Inace se budi svakih 3h..
Happy sve te kuzim. Ja nisam mogla sjesti preko mjesec dana, a lezanje je meni bilo koma na leđima. Meme su rezali kad su shvatili da ce me rucno morat otvarat jer se ja nisam nis otvorila iako sam imala jake trudove 24h. Tako da na kraju me gin rukom otvorio pa zalegao na trbuh kroz trudove da mala izadje van. Uglavnom suosjecam skroz. Meni je muka kad se sjetim svega toga, mm ima teoriju da imam ptsp od toga. I rekla sam ako ikad budem opet trudna idem na carski koliko kosta da kosta, prirodno me vise ne vidi rađaona.
Uff vjerujem,mene su prikopcali na drip,16h sam radala,uzas jedan,vjerujem da ti je bilo jos teze nego meni jer kada je ruku pod trudom stavio u mene da ispravi mu umrla sam,uopce nemam lijepo iskustvo i rekla sam nikad vise
Gdje si rodila?
Grizli zaboravila sam da si ti imala 40 savova isuse kriste, ja umrla s ovih svojih par 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
..
Mi odnose jos nismo imali, odgođen mi je i pregled nakon 6 tjedana, a i imam neke menga bolove i krvarim.. 3 tjedna nisam krvarila i danas ovo sad.. Ne kuzim..
..
A nas odnos je dosta narusen.. Dosta se prepiremo i svadamo jer je isto bebac jako cendrav i zahtjevan i nisam mogla sama s njim a muz radi od doma pa ga ometamo… Inace je on super s bebacem..
A dugo smo radili na bebacu i mozda nismo ni bili spremni da nam se zivot okrene u potpunosti..
Ja ko da sam sebe izgubila.. Nisam ni malo ista vise..
…
Nego, iznenadio me bebac sinoc svojim spavanjem od 21 do 04 hahah isla sam provjeravat dise li.. Inace se budi svakih 3h..
Tako nekako je i kod nas,odnos nam je uzas tako da..nemam snage jos s njim borit i razgovarat..
Joj Grizli kad to od tebe slusam sepsa, 5 dana temperature od 39 i svakodnevno ciscenje rane mi se ne cini loše
Ja svog muza mogu samo pohvaliti. On bas nije bio za to da imamo djecu i ja sam mu morala obecati da se nece morati briniti za njega... no na kraju je sve suprotno. Malog obozava te vodi brigu o njemu jednako ko i ja Bolje da je tako a ne ko od frendice muz... jako kao hoce djecu i nagovara ju na jos (sad imaju troje) no on se bas ne brine oko njih. Kao mora raditi, pa s deckima na nogomet pa cugu, pa s deckima na jedrenje...On nema vremena jer zarađuje (manje od mog muža) a nju nagovara da da otkaz i bude doma sam s djecom. Govorimo o fakultetski obrazovanoj zeni...
Joj Grizli kad to od tebe slusam sepsa, 5 dana temperature od 39 i svakodnevno ciscenje rane mi se ne cini loše
Ja svog muza mogu samo pohvaliti. On bas nije bio za to da imamo djecu i ja sam mu morala obecati da se nece morati briniti za njega… no na kraju je sve suprotno. Malog obozava te vodi brigu o njemu jednako ko i jaBolje da je tako a ne ko od frendice muz… jako kao hoce djecu i nagovara ju na jos (sad imaju troje) no on se bas ne brine oko njih. Kao mora raditi, pa s deckima na nogomet pa cugu, pa s deckima na jedrenje…On nema vremena jer zarađuje (manje od mog muža) a nju nagovara da da otkaz i bude doma sam s djecom. Govorimo o fakultetski obrazovanoj zeni…
Neki ljudi ne shvacaju da si roditelj 0-24.
Happy, bitno je da razgovarate. Mi koliko se god prepiremo ipak sjednemo i razgovaramo. Zajedno smo u tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji