ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Travanj 2020. 08:22

Taani meni je pedijatrica rekla da bebe.iznad 5 kg ne treba buditi ako je beba zdrava i napreduje. Da je njima potreban san isto koliko i jelo. Kad spavaju oni rastu u duljinu, u snu se izlucuje hormon rasta.

Reserved123
    05. Travanj 2020. 08:22

Simbalija imam i ja joolz samo day3 i isto su tako povisene nogice al ga stavim i bude presretan tako.
    Deedee uzela sam i ja twistshake tanjur i onu podlogu samo na hrv stranici isto su popusti i doslo kroz par dana.
    Mare uzmi mu mazilicu ili neku tetricu. Ja njega samo bacim s tetricom po glavi i on se uzme i pocne se mazit. Za par trenutaka je u svijetu snova. A za tjemenice ako ne ide s uljem uzmi mustelu stvarno je super i skupa doduse ali 2 puta i sve js rijeseeno.
    Samojed stvarno ti je malac predivan bas je popunjen na pravim mjestima🤩
    Anchy odmaa pisem sa strane za taj gel sahara je mala rijec kak to bude 🤣
    Za odnos, ja sam bila u najmanju ruku posebna nakon poroda. Nisam htila da niko dolazi oko malog nedaj Boze uc u sobu dok dojim i tako. Niko nije smio ga nosit po rukama osim mene i mm. Doduse to je proslo i unormalila sam se jer sam stvarno bila hormonka nakon poroda 🤣
    Ovaj kad prdne i izade 💩 skupa umre od straha i pocne plakat. Prekomicno
    Valkris pa ne brini se macko vratit ce nam se svima lagano nasi zivoti kad krenu hodat i spavat 😘
    Happy zalosno je to ali mozda da pokusas ti potencirat razgovor i reci da to.nema smisla tako.
    Skoljka nama je sarenko cijeli ali nije ga to bas briga glavno je da ima neku kao lopticu koja ima jako puno razlicitih materijala na sebi pa to dira i stavlja u usta. Vec va mjesecima to zabavlja.
    Tani moj frajer se okrece vec na veliko i spoji 2,3 koluta trbuh leda tako da ga je svugdi. Pazi ga jer bi sad pao i prevrnuo se. Stavili smo ga u taj kavez ali ga brate mrzi. Samo kad mu se priblizimo on pocne plakat kamoli da ga stavimo unutra. Mjeri ga tako da ces prvo ti stat na vagu i la ga uzmi i izmjeri se s njime. Znat ces koliko ima otp. Dobro jutro zenice moje nadam se da ste super i dalje vas citam ❤🙋‍♀️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

DeeDee
    05. Travanj 2020. 08:39

Taani uzivaj, eventualno mrvu makar ručno izdoji samo da ti popusti napetost, onako mlazić do dva.
    Moje čudo spavala od 22i30 do 5, zaspali na zadnjem gutu i sad se budi :) 

LoSa Nisam imala pojma za izlučivanje hormona rasta u snu, sad mi je jasno kako je dobila 9cm u 2 mjeseca 🙈

Reserved ful mi je drago da si se javila, baš sam jučer  po listi i razmišljala šta je sa svim curama koje se ne javljaju više.

[/url

happy23
    05. Travanj 2020. 08:47

Taani zivim za dan kada ce mi lijepo odspavat😂
    Angelly bas sam joj jucer pustala bio je zanimljiv 10 min cak😂

Gdje spavaju vasi malci,sa vama ili u kindacu?

Lavica27
    05. Travanj 2020. 08:49

Jutro cure. Ja sam par veceri izdajala prije spavanja u 22h i jicer nisam. On je oko 20:30 zaspao. Oko 2 su mi nocas htjele cice eksplodirat pa sam ga probudila🙈 Oko 5 se javio za sisanje i evo nas sad budnih
     Zadovoljna sam :)
    Reserved me.sjetila s prvom nisam znala.lad sto ide u razvoju. I jedno jutro s njenih 4mj odem ja na wc vratim se i nema je. Panika me oprala. A ona se odvukla (vojnicko puzanje,premijesno ko da je ranjena😂 ) pod stol dok sam ja bila u wc😂 Samo preko noci nesto savladaju!

DeeDee
    05. Travanj 2020. 09:43

Happy ja imam side bed da spuštenom stranicom prema krevetu i to mi se pokazalo kao odlična stvar. Nije s nama, mogu bit opuštena, vrtit  se po krevetu i sve ostslo, a opet mi je na dohvat ruke ako joj treba dodati dudu ili je nemirna pa samo stavim ruku preko nje da se umiri. Mislim da to super funkcionira i za žene koje doje noću, samo prebaciš bebu bez ustajanja
    .
    Ajme lavice da, kad to počne 😱... Bit će veselo 😅

[/url

Taani
    05. Travanj 2020. 09:47

Thanks svima! Pretpostavljam i ja da ga ne trebam buditi, ali lakše mi je kada neki oblik potvrde dobijem Ipak se radi o 9 sati bez papice...
    On doji po danu u razmacima od 2 do 3 sata, kako kada, tako da mislim da mu ništa ne fali. Zdrav je, raspoložen, ma pravi je! 
    DeeDee, obavezno, ako se probudim sama, da on nije tražio, moram malo ručno izdojiti. Inače, ne znam što bi bilo 
    happy, heheh, moj spava lijepo uvijek, samo je do prije 3 dana bio na jednom noćnom hranjenju, a sada očito i to izbacuje. Ne znam kako vam dan izgleda, ali bebama ti puno znači rutina, zato smo mi uveli kupanje svaki dan (bitno da je u toploj vodi, ne kupamo ga uvijek šamponom niti mu glavu uvijek peremo) u otprilike isto vrijeme (tempiram si po zadnjem hranjenju). I pazi da ne čekaš da bude preumoran jer onda teško zaspe. Svakako mislim da mi imamo dosta sreće s njim jer stvarno nije prezahtjevan, ali opet, puno toga smo naučili što mu treba i odgovara zadnji 2-3 tjedna, mislim da na početku pojma nismo imali kako mu ugoditi.
    Lavica to je to, nikad ne znaš kada im je vrijeme za prvo nešto. Meni je moja majka uvijek pričala kako je brata ostavila u kindaču popodne, spavanac kao i svaki dan, i došla u sobu, dijete sjedi na tepihu. Onda ga je vratila u kindač i čekala da vidi što će, malac se spustio preko ograde i ode svojim putem  

mrgud_zg
    05. Travanj 2020. 09:50

Jutro zene. Mi opet imali koma noc. Ne znam kak ce se oporavit ak on ovak nastavi. Mislim da je veci dio noci nes stenjao i kenjkao. I jeo 4 puta. 🙄
    Meni se cini da on nije dobio ovaj mj vise od 500 g (po normalnoj vagi). A imam dojam da jede stalno. Sutra bas zovem pedi da pitam dal dolazimo pa ako da onda cemo znat ovaj tj..
    E jel vasi posezu za igrackama u baby gymu? Moj ko da to uopce ne kuzi da treba hvatat rukama.. noge su mu aktivne sto na sat. Kad je u njikalici onda boksa i nateze sve igracke. Zna si iz krila uzet i stavit u usta. Al ovo u zraku nula bodova. 

Taani
    05. Travanj 2020. 09:52

Naravno da sam zaboravila odgovoriti, a planirala sam , Happy, naš obavezno ide spavati u kindač, ako ima noćno hranjenje, prebacim ga sebi, nahranim na boku, on zaspe čim je sit i jaaaako polaaaako ga vratim nazad . Nakon jutarnjeg hranjenja ga ostavim kod nas jer već bude budan kao zmaj pa se smije, viče, guguče i ostalo.
    Nekoliko puta sam ga znala ostaviti s nama od noćnog hranjenja nadalje, ali nije se pokazalo dobro. Njemu svakako super, ali ja se pokočim, mislim da ne pomaknem prst jedan dok je kraj mene. Onda se ustanem ujutro kao da je vlak prešao preko mene. 

happy23
    05. Travanj 2020. 10:15

Taani

Thanks svima! Pretpostavljam i ja da ga ne trebam buditi, ali lakše mi je kada neki oblik potvrde dobijemIpak se radi o 9 sati bez papice…
    On doji po danu u razmacima od 2 do 3 sata, kako kada, tako da mislim da mu ništa ne fali. Zdrav je, raspoložen, ma pravi je!
    DeeDee, obavezno, ako se probudim sama, da on nije tražio, moram malo ručno izdojiti. Inače, ne znam što bi bilohappy, heheh, moj spava lijepo uvijek, samo je do prije 3 dana bio na jednom noćnom hranjenju, a sada očito i to izbacuje. Ne znam kako vam dan izgleda, ali bebama ti puno znači rutina, zato smo mi uveli kupanje svaki dan (bitno da je u toploj vodi, ne kupamo ga uvijek šamponom niti mu glavu uvijek peremo) u otprilike isto vrijeme (tempiram si po zadnjem hranjenju). I pazi da ne čekaš da bude preumoran jer onda teško zaspe. Svakako mislim da mi imamo dosta sreće s njim jer stvarno nije prezahtjevan, ali opet, puno toga smo naučili što mu treba i odgovara zadnji 2-3 tjedna, mislim da na početku pojma nismo imali kako mu ugoditi.
    Lavica,to je to, nikad ne znaš kada im je vrijeme za prvonešto. Meni je moja majka uvijek pričala kako je brata ostavila u kindaču popodne, spavanac kao i svaki dan, i došla u sobu, dijete sjedi na tepihu. Onda ga je vratila u kindač i čekala da vidi što će, malac se spustio preko ograde i ode svojim putem

Pa to je super,mi smo uveli rutinu kako je iz rodilista dosla,kupanje oko 20, pol 21 kako koji dan.Hranjnje pa spavanje,i sve je okej ako se ona ne probudi i onda vise ne zna kako bi zaspala,nis joj ne odgovara🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.