ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    04. Travanj 2020. 03:10

Losa meni je tako bilo prvih tjedan dana..nisam dozivjela tu ljubav na prvi pogled nego sam bas bila zivcana i kako me sve bolilo izbjegavala sam ga 😔 mama je skoro sve oko njega radila dok me nije popustilo i dok nisam bila spremna...sad kad se sjetim me sramota al jbg nisam ja kriva hormoni su 😒
    Neka je spomenula muza i mob...tu znam ja na svog isto dreknut..igra neku igricu vec dvije god.i naravno sam visi na njemu al dobro posluša sve sto mu kazem da napravi plus njegov je zadatak smece i mackov wc a suđe dijelimo. 
    Dale ste mi dosta savjeta oko gelova i ulja...ici cemo redom ak ne upali lubrikant 🤭

MaRe
    04. Travanj 2020. 03:18

Losa ako imas pripremljenog izdojenog stavi ga prvo na sisu i onda mu das bocu..tako sam ja znala dok sam se samo izdajala da ne zaboravi (.)(.) jer super je da hoće samo se mora naviknuti 🙂
    I dalje se mucimo sa sisanjem al mislim da ce biti dobro..sad sam na jednom izdajanju i to prije spavanja i jednom oko 5 mu dodam malo AD...nadam se da cu i to uskoro izbacit.  A dok sisa sto poza primjenim samo da ju primi.🙃

samojed
    04. Travanj 2020. 05:59

Jao cure moj malac se probudio u 4 i ima problem sa kakenjem i samo hoće da se smiri i da spava na stomaku mene je strah da ga pustim da tako spava pa evo dezuram 
    Zarica haha evo slika 

Što se tiče odnosa sa mužem nama je ostao isti odnos mada smo se još više zbližili jer imamo nešto što smo mi stvorili doslovno stvarno neopisiv osjećaj kad sve troje legnemo skupa, što se tiče sexa kažem super što sam rodila carski pa sam mogla tako brzo krenut sa tim stvarima, a moja frendica koja je rodila prirodno kaže samo lubeikanti itjt ide ko podmazano što se kaže 😂

04. Travanj 2020. 06:18

Grizli jel ti stigla sinsay narudzba?

Točkica37
    04. Travanj 2020. 07:38

LoSa84

Meni sad treba stici i dosla mi poruka od kurira da dok prede granicu paket. Jel znas odakle stize? Valjda nije iz Italije 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

DeeDee
    04. Travanj 2020. 08:15

Jutro curee ☺️☺️
    Jučer sam zaboravila iskomentirat, nadam se da sve vidite smajliće, ušla sam na forum preko maminog moba, oplakah.. ne vidi se 90% smajlića, totalno izgleda kao da se svađamo 😂😂😂
    Teške rasprave 🤣
    Pogotovo kad ja pitam mrgud šta nema koga  drugog zaje. i to bez smajlića 🤦

[/url

04. Travanj 2020. 08:27

Točkica37

LoSa84

Meni sad treba stici i dosla mi poruka od kurira da dok prede granicu paket. Jel znas odakle stize? Valjda nije iz Italije 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

Meni je u cetvrtak doslo da je kurir (GLS) preuzeo posiljku i da dolazi iduci dan i da ce me obavijestiti o vremenu dostave. Međutim u petak je pisalo da u ponedjeljak dolazi. 
    Grupa u kojoj su Sinsay, Reserved, Mohito i sl.  je iz Poljske pa vjerojatno roba dolazi otamo.

happy23
    04. Travanj 2020. 08:53

Vise odnose nemogu popratit sta ste sve pisale😅
    Nego vidim da dosta komentirate spavanje na trbuhu,zasto to svi izbjegavaju?😥moja samo na trbuhu spava jer sam u bolnici imala dramu kad je spavala na ledima,3x mi je bila poljubicastila😣tak da od kad smo doma samo na trbuhu spava..

Lavica27
    04. Travanj 2020. 09:02

Happy zato sto su premali da bi 100% samostalno okretali glavu lijevo desno pa da se ne desi da se uguse dok okrecu glavu a npr na pola stanu..

Grizli
    04. Travanj 2020. 09:35

Ja priznajem da sam ja zena vjestica sad kad sam sve ovo procitala isla sam si izljubiti muza. Em je super pazljiv, em pomaze sve oko male, daje mi vrijeme za mene da se odmorim, sredim, radim sto hocu, pazi na moju firmu, pomaže doma bez da pitam, samoinicijativno je preuzeo vjesanje i skupljanje robe, nosenje smeca, spremanje suđa, pripremanje ribe (da meni ne smrde ruke)... I jos se nismo druzili 11 mjeseci. 🙈 I ništa ne komentira niti prigovara.
    Happy znaci tu smo si po porođajnim mukama. Ja isto bila sivana sva, skoro 40 savova sve skupa i isto lijevi guz nastradao s time da su mene i rezali. Tako da te skroz kuzim.
    Gelovi, lubrikanti... Pratim jos uvijek samo sanjam ne planiram... 
    Sinsay dolazi iz Poljske, meni Losa isto javili da dolazi ponedjeljak ili utorak. Isto dostava GLS 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.