ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    04. Travanj 2020. 14:09

Mi stvarno o svemu pricamo on prica sve sta mu je o poslu..problme kad je nesto dobro odma me nazve i kad je lose...pa cak kad mu se neke cure upucavaju pa kad ode s prijateljima vani sve prica...a tako i ja...bilo je par neugodnih situacija od dva mu prijaelja cure..i sve mi je reka...a nebi bas svaki reka...kako bi ja to mogla saznat....nemogu zamislit ne pricanje....i sad odjednom da prestane komunikacija ocito da je neki razlog i neki problem nastupio

Anchy_001
    04. Travanj 2020. 14:33

E cure, jel ima koji beban od vasih atopijski dermatitis? Mom neki osip izbio po licu, po glavi i vidim tu i tam koji pristic po tijelu i kod oka ima jedno mjesto mu se koza kao ljuska. Uz to jos na tijelu ima par mjesta di je ko neka tocka di se vidi da je koza bas jako suha pa se guli. Vec smo jednom imali problema s licem pa smo mazali s korticima i svacim necim pa se smirilo i sad opet nekaj. Slala sam pedici slike i kaze da je to neki oblik atopijskog. Pa me zanima ak neko ima to da podijeli kaj koristite i kak? Isla bi do dermatologa, al korona 🙁

Taani
    04. Travanj 2020. 14:39

Joj ne znam, ja popizdim kad ne zna razgovarati. Ne smatram da sve treba pretumbavati kroz priču svaki dan, ali neke stvari se moraju posložiti razgovorom. Nekada mu bude jasno da može on to i bolje pa se ispriča i pripazi, ali uglavnom ispada kao da je on "normalan" a ja imam neki OCD.  A stvarno nisam neka picajzla već jednostavno se neke stvari u kućanstvu moraju odrađivati na dnevnoj/tjednoj bazi i trebalo bi se znati da to nije MOJ POSAO. Kažem, mogu ja njemu reći što treba napraviti i objašnjavati zašto, ali nekad nemam volje nego napravim sve sama i onda izgorim jer mi bude previše.... Pokušavam to ne raditi više jer sada imamo bebača koji ovisi o nama i ne želim biti ni ljuta ni tužna kraj njega. Trudim se što više isplanirati sama pa onda neke stvari njemu ostaviti, a što stignem sama, sama.... A kad ispizdim do kraja, onda ga podsjetim da ako nije tu da sudjeluje i pomogne, nego odmogne, onda bi mi realno bilo lakše samoj. Pa ti momak sjedi i razmisli 

DeeSB
    04. Travanj 2020. 14:52

Joj tako i meni bude lakse sama napraviti nesto nego mu stalno govoriti sta treba i kako...al trudim se sto vise ga ukljuciti haha 
    Najjace mi je kad kaze eto pomoci cu ti ja u spremanju pa cu u subotu usisati stan..a ono tipa bude utorak. Pa do subote cu ja 6 puta usisati. 😨 

L 💛

happy23
    04. Travanj 2020. 15:04

Ma pribala sam i razgivarat on je samo iso dobro,dobro ali u glavu nista,vise mi odmaze nego pomaze.Jako je i ponasanje promjenio i isjreno nervira me sta se tako ponasa.Nakon mog silnog pricanja i pokusaju da se nesto rijesi nisam dobila odgovor,onda sam mu rekla da ima jos 2 tj fore,ako se ne uozbilji svako ce svojim putem...

mrgud_zg
    04. Travanj 2020. 15:31

Zene drage. Ja pregorila. Jucer se probudila temp 37,3. Pa krenula rast. Pa dosla do 38,5. Osjecaj ko gripa, groznica, nemoc 😣. Onda je krenula psiha, jel ja to imam koronu, 😫 makar nisam nigdje bila tjednima al znamo svi kad psiha poludi. Zovem doktoricu kaze skidaj temp i cujemo se u pon. Mm je fakat potegnuo na najjace. Skuho rucak, cijeli dan bio s malim, iso u setnju. Nosio mi ga samo da ga dojim. I fala bogu danas se probudila “skoro” ko nova. Nemam temp, jos sam malo umorna al neusporedivo s jucer. 
    Ocito me slomilo to nespavanje. Bas sam nekidan pisala o toj mojoj stitnjaci i kak mi od svega nespavanje najteze pada, a moj beban bas nespavalica. 
    Bas mm i ja pricamo kak bi mogo opet on u drugu sobu da on bar spava po noci a da onda ja mogu prek dana da ga on uzne. Bumo vidjeli..

Red Fox
    04. Travanj 2020. 15:37

Ja se na svog stvarno ne mogu zaliti, nakon svega sto smo prozivjeli nekak smo si jos blizi. U pocetku nam je bilo malo cudno jer nismo vise samo nas dvoje jer smo si voljeli ugoditi, dugo spavanje, ljencarenje, setnjice i tak. Al brzo nas je proslo, bas smo sad pricali da se vise i ne sjecamo kak je bilo kad nismo imali dijete.
    Neka od vas je napisala da ima osjecaj ko da je izgubila sebe, ja sam se isto tak osjecala, ali sad se nekak osjecam ko prije. Mislim da treba proci vremena da se i hormoni malo dovedu u red.
    Anchy kao da mi citas misli,mi imamo problema i mrgud mi je preporucila kremu koja mu pomaze za lice, al sad je poceo imati flekove po ledima i trbuhu, izgleda onak ko lisajevi, a nakon kupanja se zacrveni. Ja ga sad mazem nakon svakog kupanja, nemam dojam da ga svrbi jer nije bas cendrav i nervozan. Idemo za 10 dana na cijepljenje (valjda) pa onda planiram pitati. Sad sam malo citala i odlucila sam da cu ga svaki drugi dan kupati. Inace je i moja koza tak jako suha tak da je vjerojatno na mene. Bojim se da nas ceka duga borba s tim dk ne nademo kremu koja nam odgovara

mrgud_zg
    04. Travanj 2020. 15:44

E i kao posljedica svega, zakljucili smo da beskontaktni toplomjer koji smo kupili nis ne valja, jer je meni po zivinom rasta temp a ovaj je stalno pokazivao isto 🙄 pa je zavrsio u smecu. Sad smo u potrazi za novim, pa vas molim preporuke. Mozda bi rade usni nego za u guzu, nemrem si jos uvijek zamislit da mu moram gurat u guzu 🙈

DeeDee
    04. Travanj 2020. 15:46

A Mrgud ☹️
    Bas sam se pitala di si nestala. Brzo ozdravljenje želim 💓

[/url

04. Travanj 2020. 16:17

Sta se toplomjera tice pedijatrica je reklasamo onaj u guzu... da ostali ne valjaju.
    Moj isto ima na rukicama i nogicama ko suhe krugove. Pokazala sam pedijatrici i veli da je to slabo i da mazem Bepantenombarem 5-10 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.