Ok cure, hvala. Znaci sareno i sto vise drndi i tsuper 🙈😂. E taj Ikein je meni privukao paznju jer ima ciste boje, znaci ti lukovi nece pasti ako se jos igracaka nakcaci?
Skoljka ja zakacim one plisance koji su inace za kolica, ili mu stavim jos one spirale. Mijenjam uglavnom da mu nije isto. Dosta su cvrsti lukovi i svida mu se gym 😊
Samojed bili bi super to tako,ali moja gospodicna bas i ne spava,cim ja ustanem iz kreveta oci ko u sove😅u vanbracnoj smo.Pa i ja stojim iza toga ako ti ne odgovara ovaka zivot nisi vezan lancima za mene,idi svojim puten i tjt.Danas sam uspjela ulovit nesto vremena pa smo sjeli i popricali,sad cemo vidjet kako ce ic situacija dalje😊
Cure cije se bebe vole igrati u baby gym-u, jel vam se da stavit slike da vidim kakve ste odabrale, sad to istrazujem al pojma bemam kakv da uzmem, da li sto jednostavniji ili sto sareniji 🙈
Ja imam baby einstein gym, upiši u google pa će ti odmah doći. Meni odličan 🥰
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Baby gym samo da je šareniiiii, zanimljiv bebama, mir mamama
-
E sada, mene zanima sljedeći korak, što kada se beba krene okretati? Baby gym držati na podu ili je već vrijeme za onaj "kavez" (ne znam kako se zove ali bome je kao kavez) ?
Pitam jer se naš mališa jučer okrenio s trbuha na leđa nekoliko puta. Nije to još sigurno ni stabilno, ali dovoljno da moram puno bolje paziti gdje ga ostavljam
Baby gym samo da je šareniiiii, zanimljiv bebama, mir mamama
-
E sada, mene zanima sljedeći korak, što kada se beba krene okretati? Baby gym držati na podu ili je već vrijeme za onaj "kavez" (ne znam kako se zoveali bome je kao kavez) ?
Pitam jer se naš mališa jučer okrenio s trbuha na leđa nekoliko puta. Nije to još sigurno ni stabilno, ali dovoljno da moram puno bolje paziti gdje ga ostavljam
Mislis kindergajba? Cini mi seda su jos mali za to, ne znam ako ih ima mozda u malim dimenzijama 🤔
Taani po meni ga nikako ograničavati sada. Motoricki usvaja trbuh ledja,ledja trbuh,puzanje,sjedanje.. Jos tri mjeseca ti nece nigdje pobjeci. Mi smo joj zagradili kad se krenula na noge dizati s 8mj (podloga na podu pa okolo ogradili.
Valkris imam Chicco Balloon Mirage lezaljku do 18 kg je. Super stvarno. Obozava ju, s time da smo joj dodali jos drndi da visi i zvecka. Uglavnom jako voli sve to sto ima te visilice i pusta zbukove i sareno je. A ta njihaljka nam je super za kakanje. Obavezno to tamo obavlja. Dnevno ju koristimo tako do 2h ukupno, iako bi ona vise htjela biti u njoj. Ja ju stavim na kuhinjski stol u tome, vezem ju pa mogu kuhat i mjesiti i sve dok me gleda. Bude unutra tako max odjednom pol sata.
Super ☺️☺️
Hvala puno 💞
Dobro jutro!
Mama budna jer su joj cice eksplodirale, a frajer spavaa jos. Zaspao oko 21.30 i jos spavaaa!? Koliko god mi je drago sto spava cijelu noc , brinem se stalno trebam li ga buditi....Ne mogu provjeriit dobiva li i dalje na tezini dovoljno, ali ima sigurno 7 kg, mislim da mu je to savim dosta 🙈 Dosla sam se samo pohvaliti ili pojadati, ne znam ni sama
Zarica taman kad se nesto poravi,nesto drugo joj se razremeti😶ali dobro prezivjet cemo😅
Grizli bas cu probat opet,jer do sad je bila ne zainteresirana 😓
Sta mislite o sveznalici,jel bi joj mogo biti zanimljiv ili je premalena jos?
Moj obozava pjesmice tog sveznalice xD
Sortiraj odgovore
Najstariji