ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Travanj 2020. 22:19

Moj je prije spavao na trbuhu no sad kad je veci bas i nece. Nece vise ni na boku nego samo leđa. 
    Inace... ne ide bas dojenje, neda se to mom malcu. Nest malo povuce no ne najede se pa sam mu dala jos poslije ad i pojede 120 mL. Mislim da nista s tim dojenjem ne dobivam jer mu onda iza svakog obroka moram ad davati, a ovako ima 4 obroka izdojenog i 2 ad-a. A jucer mi je baš obecavajuce izgledalo.

Taani
    03. Travanj 2020. 22:19

Lavica27

E da,ja sam znala preko noci pustit malog (sad mu vise nije napeto) da spava na trbuhu al imam omaj senzor za disanje ispod madraca Angelcare pa se ne brinem.

Sad guglam što je taj senzor, nisam znala ni da postoji nešto takvo 

Lavica27
    03. Travanj 2020. 22:26

LoSa,puno ti ovisi o vremenu kad dojis. Znaci mora bit odmoran,dobre volje itd pa hvataj takve trenutke. Ako vise puta u takvim trnucima doji, dat ce se i kad je umorniji i slicno. Sretno!!
    Taani,nazalost ja sam morala saznat jer smo imali onu epizodu 10 dana nakon otpusta s intenzivne mi je doma ostao bez zraka 20sec pa smo isli na hitnu. Ugl,prijatelji jedni imali,ne koriste vise pa nam posudili.
    Zarica bouncer mi je odlican. S tim da moj je i na struju pa ide lijevo desno a sam se ljulja gore dole. Cesto zaspi u njoj. 

Damnarexx 🌺
    03. Travanj 2020. 22:43

Obecala sam slikicu te flekica iza na glavici, pa evo: https://ibb.co/D79Dp5t
    Ocito onda nismo jedini :) i jos je neka napisala da joj dijete ima na kapku crvenu flekicu, i mi to imamo.
    .
    Da se nadovezem na aktualne teme.  Nas se odnos poboljsao, vise smo povezaniji nakon mog poroda :) bas mi je drago sto je prisustvovao. Mislim i prije smo bili fkt super, ne mogu reci.
    Takodjer u svemu sudjeluje, bas mi je od pomoci i plus sad karantena. Nekad se znamo pokacit, al sve je to normalno😁
    Sto se tice ovog drugog odnosa, htjela sam cekati odobrenje od gin..al kako nikako da stanem krvarit plus ova situacija nisam bila na pregledu, a danas je sam skinula dnevni ulozak😍😍 msm da je proslo..
    Nadam se da mi je dole sve uredu.

Damnarexx 🌺
    03. Travanj 2020. 22:46

Oh, lijepa moja hrvatska jezik.
    Ispravak gore -  obecala sam slikicu te flekice*

Damnarexx 🌺
    03. Travanj 2020. 22:51

Joj, moram pohvalit danas djevojcicu, uzasno je bila dobra😍 papala, spavala i obavili jednu kratku setnjicu. Miliiina! Bas mi je ovo trebalo nakon ovih 4-5 tezih dana.

DeeDee
    03. Travanj 2020. 22:58

Damnarexx 🌺

Joj, moram pohvalit danas djevojcicu, uzasno je bila dobra😍 papala, spavala i obavili jednu kratku setnjicu. Miliiina! Bas mi je ovo trebalo nakon ovih 4-5 tezih dana.

Super! 😍😍

Nama je danas neki čudan dan, procurila pelena dva puta, vrištala masu.. pozitivno je šta je skoro sve obroke imala na cici i šta smo bile u dvije kratke šetnje, jednu s kolicima, jednu u marami po šumi 🥰
    Sad spava napokon ali baš je nemirna, imam osjećaj da će svaki čas počet dreka

[/url

Lorena94
    03. Travanj 2020. 23:12

Večer drage moje,vidim ima vrućih tema moj  maleni je danas dopodne odrapio 2 h i popodne sat, bili malo na dvorištu u klokanici pa poslije u kolicima, inače moj od ponedjeljka nešto brlja sa jelom, ako pojede 100 mL, po obroku, danas sveukupno 410mL popapao, i sad zaspao na sisi.. Moj na adu kako kad, nekad 3 h, nekad 5 h.. Što se tiče odnosa, hmm dalo bi se diskutirat o njemu, ponašanju. Bio je presretan kad smo saznali za bebača, e onda je prošlo 3 tjedna od poroda on je mislio da će samp spavat i sisat bebač, on radi u sektoru poljoprivrede, nema ga po cijele dane, sve na meni, kuća, dvorište, bašta, maleni... Osjećam se kao 💩. Kad on nešto napravi danima se priča o tome, ispada kao da ja guzicu gladim. 😠 Dođemi mi bar 10 puta na dan da ga prebijem rasukačem / oklagijom.još ova jeb.. Korona. Popiz.. Ću doma, pogotovo što sam cijelu trudnoću laufala, kave, posao, trgovine, curke, a sad i one ignoriraju, jedna se nadurila što sam ja tek sa 4,5 mj saznala da sam trudna, a ona imala spontani. Meni je toliko bilo žao što joj se to dogodilo, osjećala sam se kao 💩💩💩💩 kad sam joj rekla da ću ja dobit dečkića. .Što se hopsanja tiče, kokosovo ulje zakon, em djeluje na gljivice em fino miriši, s lubrikantom nije išlo nikako. Ja imam 4 šava u lijevo, zadnji skroz prema guzi bio i još uvijek boli, ja sad očekujem svaki dan gospođu mengu 🤢😭 bebač spava u kinderbetu, al poslije buđenja kod nas u krevetu i to ko mali krpelj priljubljen uz mene. 

Red Fox
    04. Travanj 2020. 00:07

Bas zanimljive teme 😂 nama je odnos super, nekad me malo nazivcira jer visi dosta na mobitelu al inace smo si mi super. Bilo je napeto prvih mjesec dana jer nismo bas znali kaj nas ceka al sad je super. Druga vrsta odnosa je isto ok fizicki al ja se nemrem bas prepustiti, stalno razmisljam kaj trebam napraviti po doma i malo me koci to kaj je mali kraj nas u kinderbetu 🤦🏼‍♀️
    I danas imam za prijaviti da su nestale dlake s trbuha 😂 ja sam jedna iz kluba dlakavih trbuha u trudnoci 😂

• mom12
    04. Travanj 2020. 00:38

A normalno je tu i tamo se malo posvadat...mislim ne postoji taj odnos u kojem se slazes sa svim postupcima..
    Niti sa roditeljima niti prijateljima rodacima tako i sa muzem...za ove te nije briga jer ne zive s tobom🙈🙈...al kazes sta te smeta i nastavis dalje...bar ja tako...ja nemogu sutit ako mislim da nesto nije ok...cist racun duga ljubav...ja ispalim odma...najdrazi su mi koji kazu da se nikad ne svadaju...ljubav cvjeta...ti su najgori...nemoze ti nikako pasat sve u svakom trenu...jos posebno nakon poroda kad si osjetljiviji nego inace...ja inace nisam placljiva osoba...smatram da sam dosta jaka...al ja sam plakala nakon poroda 10 dana na gluposti...a i u trudnoci...sama sebi govorila sta ti je pa nisi takva prestani...🙈🙈🙈🙈...sad mi je smisno al tada nije bilo...a i treba se naviknit na tu malu bebicu...al ja imam osjecaj kao da je sa mnom cijeli zivot....neznam jesam malo poludila....😂😂..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.