ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    04. Travanj 2020. 16:54

Cure cije se bebe vole igrati u baby gym-u, jel vam se da stavit slike da vidim kakve ste odabrale, sad to istrazujem al pojma bemam kakv da uzmem, da li sto jednostavniji ili sto sareniji 🙈

Grizli
    04. Travanj 2020. 17:02

Happy bas mi je zao da imate tako los odnos. Tesko je to sto tek imas bebu i sad jos moras razmisljat i o njemu sto i kako. Meni bas bude zao akd vidim oceve koji se pogube nakom sto dodju bebe. Drzi se i nadam se da ce se otrijezniti ma vrijeme. A sto se poroda tice imala sam i ja drip i epi i jos 20 cuda al uzalud nije se ništa micalo na bolje. Al nek je to iza nas, sva losa iskustva sa poroda jer sad imamo najljepsa bica u svojim narucjima. 
    Losa molim te tebi je zivot bio ugrozen, u mom slucaju je ugrozen zivot bio samo onoj drskoj babici. I neki dan bas primjetila da je moju curku porodila 5.babica koja je dosla k meni taj dan. Tako da se nas caroban niz 5 nastavlja. 🧙‍♀️
    Mrgud brz oporavak. 
    Dugo nam se nije javila ni Thinkpink ako nisam di preskocila post. 

Grizli
    04. Travanj 2020. 17:09

Za van mi joj obucemo tuticu sa nogicama onu plisanu kao, bodij dugi rukav, majicu gore, ispod na nogice tanke carapice i kapicu. Medo danas nismo stavljali al prije 2 dana jesmo jer je bilo hladno sad je pretoplo za njega. I u kolicima je pokrim poplonicem imam neki mali i to je to. Nista pretjerano debelo, al kod nas je sad vani 20. Tako da je isto ko sto je u stanu obucena osim kapice i tog poplonciva. 
    Skoljka ja ti imam tiny love sonny day. Nama se pokazao super i sad ju bas zanimaju te igrackice. Obozava one listice brsljana. Neda mi zaljepiti link, al prodaje se u magic baby. 

DeeDee
    04. Travanj 2020. 17:09

skoljka

Cure cije se bebe vole igrati u baby gym-u, jel vam se da stavit slike da vidim kakve ste odabrale, sad to istrazujem al pojma bemam kakv da uzmem, da li sto jednostavniji ili sto sareniji 🙈

Mislim da je dobro da je šareno, jedino to i vide.. (osim lustera 😜)

[/url

samojed
    04. Travanj 2020. 17:35

Happy da li ste u braku il vanbračnoj?
    Mislim da ti je najbolje zasjest ga i fino porazgovarati, nema neće da razgovara , mislim  ak se je samo tako promijenio bez ikakvog razloga i da tome nije predhodila neka vaša nesuglasica stvarno morate debelo da popricate...sada kad je bebica tu treba da uzivas u svakom njenom danu a ne da se zamaras da takvim stvarima zato je najbolje to da riješiti uostalom moje mišljenje je da se je bolje i rastat i bit sretan vec s nekim bit i bit nesretan opet ne znam sigurna sam da se to može riješiti samo ga natjera da ti kaže sta je prethodilo njegovoj promjeni uspavaj bebu napravi neku romantičnu vecericu ......

skoljka
    04. Travanj 2020. 17:38

DeeDee

skoljka

Mislim da je dobro da je šareno, jedino to i vide.. (osim lustera 😜)

🙈🙈😂😂😂 E bome ja imam dva ogromna jedan pored drugog, svijetle ko' Betlehem al evo jos mu nisu zapeli za oko 😂. Sala 🤪
    Jesi taj narucila sa Alija, cini mi se da sam ga tam vidjela? 

Valkris
    04. Travanj 2020. 17:43

Grizli

Za van mi joj obucemo tuticu sa nogicama onu plisanu kao, bodij dugi rukav, majicu gore, ispod na nogice tanke carapice i kapicu. Medo danas nismo stavljali al prije 2 dana jesmo jer je bilo hladno sad je pretoplo za njega. I u kolicima je pokrim poplonicem imam neki mali i to je to. Nista pretjerano debelo, al kod nas je sad vani 20. Tako da je isto ko sto je u stanu obucena osim kapice i tog poplonciva.
    Skoljka ja ti imam tiny love sonny day. Nama se pokazao super i sad ju bas zanimaju te igrackice. Obozava one listice brsljana. Neda mi zaljepiti link, al prodaje se u magic baby.

Ako me sjećanje dobro služi ti si uzela ljuljacku 3u1?
    Jel je koristiš?
    Jer čitam da su do 9kg.. 

Red Fox
    04. Travanj 2020. 17:45

Skoljka mi imamo ikein, onaj ko livada. Super nam je, jos mu ja zakacim neke igracke za lukove

Grizli
    04. Travanj 2020. 17:51

Valkris imam Chicco Balloon Mirage lezaljku do 18 kg je. Super stvarno. Obozava ju, s time da smo joj dodali jos drndi da visi i zvecka. Uglavnom jako voli sve to sto ima te visilice i pusta zbukove i sareno je. A ta njihaljka nam je super za kakanje. Obavezno to tamo obavlja. Dnevno ju koristimo tako do 2h ukupno, iako bi ona vise htjela biti u njoj. Ja ju stavim na kuhinjski stol u tome, vezem ju pa mogu kuhat i mjesiti i sve dok me gleda. Bude unutra tako max odjednom pol sata. 

DeeDee
    04. Travanj 2020. 17:56

Školjka dobili na poklon, ali i meni se čini da sam vidjela na Aliju. Ugl. ona baš uživa, mislim da će joj bit još više fora kad malo počne kužit,  sad joj je teoretski svejedno gdje je, zanimljivo joj je sve što šuška

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.