Ooo meni super sa mm... Odlican je s malom, malo radi ps je dosta s nama al mi smo navikli biti skupa jer radimo skupa. Tako da se jos nismo poubijali vec godinama. Sad cak i manje vremena provedeno skupa jer se bavimo s malenom.
Annika imam osjecaj da ce nama treba tuba jedna za prvi put nakon poroda.
Happy i kod mene isto jos bolovi ponekad ko da cu se raspast dole. Jesi bila puno sivana ili?
Nasmijala sam se sad jer ne znam dal s muzem se tjedan dana vec ne prcas ili pricas 🤣.... Ako ne pricas zao mi je, ako ne prcas wooow dobro je ako je pauza tek 7 dana...
Tjemenica isto Mustela rijesava kod nas...
Ja se osjecam ko da sam na lotu dobila... Preslozila ladicu maloj... Makla 56 i stavila 62 u opticaj... 🎉🎉🎉
Grizli vidim da sam te prije zabunom umjesto mrgud označila za rozog alternativnog ježića 🤣🤣🤣 ugl. Zabuna :)
Super za 62 🥳🥳
Oplakala sam na ovo prcanje i 7 dana pauze 😂😂😂😂
Nego, kokosovo ulje. Ozbiljno. 😉
[/url
Onda je vama jos i super😂ja sviga preko dana ubijam jedno 40 puta,a preko noci mi dode oko 4 puta😶narusio nam se odnos skroz..od kad je dosla malena on drugi covjek i to na gore*valjda je icekivo da beba samo spava i jede ne znam).
Grizli sad sam odma isla gledat kaj sam napisala i skuzila😶ne prcamo se mi vec 4-5 mjeseci tak da😅
Ooo meni super sa mm… Odlican je s malom, malo radi ps je dosta s nama al mi smo navikli biti skupa jer radimo skupa. Tako da se jos nismo poubijali vec godinama. Sad cak i manje vremena provedeno skupa jer se bavimo s malenom.
Annika imam osjecaj da ce nama treba tuba jedna za prvi put nakon poroda.
Happy i kod mene isto jos bolovi ponekad ko da cu se raspast dole. Jesi bila puno sivana ili?
Nasmijala sam se sad jer ne znam dal s muzem se tjedan dana vec ne prcas ili pricas 🤣…. Ako ne pricas zao mi je, ako ne prcas wooow dobro je ako je pauza tek 7 dana…
Tjemenica isto Mustela rijesava kod nas…
Ja se osjecam ko da sam na lotu dobila… Preslozila ladicu maloj… Makla 56 i stavila 62 u opticaj… 🎉🎉🎉
Popucala cijela od unutarnjih,vanjskih sve pre lijevom guzu😅i on je sivan😶
E da vas pitam jos ak mi moze koja objasniti kako ste stavile ove trakice sa starosti beba,meni nikak nece primit😣😶
Ideš na onaj pseudo html pa kliknes forums i onda kopiras sta ti se pojavi
Hvala😘jel mogu jos negdje stavit to ili prizna samo za forum?
Haj cure 😊 citam, al ne pisem. Uglavnom, ja sam pitala ginicku na pregledu da kaj sa napravim jer mi je dolje sahara i kad pokusavamo nekaj da jednostavno ne ide jer me boli ko vrag. Ja jos nisam mengu dobila i rekla je da su mi jajnici ko da sam u menopauzi jer su stopirani zbog dojenja i da dok god nema menge da bude to suho. Preporucila mi je gel hyalofemme. Dobite i aplikator s njim, stavlja se svaka 3 dana. Meni je fakat pomoglo 😁 stavljala sam ga jedno 4-5 puta i sad ga vise ne stavljam i dalje je dobro. Mi smo probali s lubrikantom prije toga i nije nikak islo. Tak da, moja preporuka je stvarno taj gel i hopsale budete sam tak 😂
Oho vidim zanimljive teme se danas vrte
Kod nas odnos u trudnoći postao puno bolji, rekla bih da smo postali povezaniji i mm je jedva čekao dobiti dijete. Što se malog tiče tu je za što god treba i to sam i očekivala jer zamisli i njegovo je dijete :D ali što se tiče kuće, bož' pomozi. Samo ako kažem i naglasim da se nešto treba napraviti e onda okej, mogu očekivati neštooo, ali inače, ja to pokušavam odraditi preko dana kad malac zaspe na pola sata pa tako malo pomalo. Ide to meni, ali svakih 3-4 dana mi bude previše pa onda krenem s prozivkama .
Što se tiče drugog tipa odnosa, ja sam htjela čekati pregled, onaj sa 6 tjedana, no nije mi se baš išlo, a i desila se korona pa čekam bolja vremena. Ali na kraju smo ipak prije neka 2 tjedna to obavili, da vidim jel sve funkcionira nije mi bilo suho niti bolno, čak je bilo zadovoljavajuće
. Nego nemam neke potrebe za tim, cijeli dan mi je isprogramiran i ne mogu se toliko opustiti da prestanem razmisljati. Stalno sam ili oko malca dok je budan ili razmisljam sta mu sljedeće treba dok spava....
annika, ma razumijem, i naš drži glavu već stvarno čvrsto i mislim da mu ne bi ništa bilo, ali mislim da oka ne bih sklopila da ga ostavim na trbuhu... tko zna, vidjet ćemo kako bude dalje rastao
Sto se tice suhoce dolje (Annika oplakala sam na tvoje samo vinto nakrkajte😂😂) ja nakon prvog poroda nisam imala problema a sad uzas zivi,a cak sam tada vise dojila nonsada... Uglavnom gin preporučio kremu Vagisan,50ak kn, skroz je pomogla,cak prepomogla jer mi je cijeli dan bio taj neki skliski filing😂
Grizli i ja pročitala ne prcamo i mislim si wow bas je izravna😂😂
Odnos,potpisala bi isto kako je DeeDee opisala. Moj puno radi po i oko kuce uz svoj posao al me zivcira sto kad musko nesto obavi o tom pričamo tri dana joj bravo (tipa napravi mi ujutro dorucak i kavu) a to sta mi kuhamo svaki dan vec sto godina rucak se uzima zdravo za gotovo. Banalan primjer al kuzite vjerojatno. Isto mislim da sam hormonalna (imam uzasno kratak fitilj otkad sam rodila...i inace al sad posebno insamu sebe zivciram), zatvoreni u prostoru i tako...
Grizli ja prosli tjedan preslozila malom robu i kceri i digla na tavan, samo cu rec da sam kcerinog broja 92 pospremila onu kutiju od 70Lit zapremnine🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Hrpetina stvari.
Ja sam svog nakon poroda 5 dana izbacila iz sobe spavao je na kaucu🙈🙈🙈🙈...vise sam nekako nervozna i zivcana...a on se jadan trudi...al proslo me vec dosta...vracam se na staro😂😂..moj se nece sjetit sam napravit nista a sta kazem poslusa...bar nesto...a oko male sve hoce...al isto trebam rec sta treba...al prihvatila sam tako...sta cu ja sad....
E da,ja sam znala preko noci pustit malog (sad mu vise nije napeto) da spava na trbuhu al imam omaj senzor za disanje ispod madraca Angelcare pa se ne brinem.
Sortiraj odgovore
Najstariji