ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    01. Travanj 2020. 16:36

Ja sam izgledom baš zadovoljna vratila se stara kilaza stomak spao čak mi je još bolje već prije trudnoće jer imam osjećaj ne znam Jel moguće da su mi se kukovi proširili pa mi je sad steukic baš tanak stvarno sam sad za sad prezadovoljna nosim farmerice još odavno kad sam izašla iz bolnice nakon 7 dana sam počela nositi farmerke iako sam se na carski porodila 
    Neko piše kako beba non stop jede 11,2,4 moj je takav oduvjek ja ne znam za bolje i takodje svaki put od 4 nam nema spavanja ako ima sve po 15 minuta jer ga počne mucit stomacic 

• Stelle123
    01. Travanj 2020. 16:36

LoSa84

Stelle isti je postupak samo sada to ubacis u neki kaslic a ne da daš na šalteru. No možeš telefonski pitati. A jel imas medicinski rszlog da si produzis?
    Lavice ajde vidjet cu jel mi veliko… zsmijenit cu ako jest.
    Moj isto spava od 22 do 6h u komadu bez buđenja. Prije je oko 3-4h jeo no to nisam onda racunala da cijelu noc spava.

A ne nego onih drugih 6 mjeseci, nakon isteka porodiljnog, na to mislim.

url=https://lilypie.com]

Red Fox
    01. Travanj 2020. 16:43

Lavica moj bas spava ko top od 20 do 6, ili se on probudi a ja ga ne cujem 🤦🏼‍♀️
    Htjela sam vas pitati posto nam se blizi vrijeme kasica jel imate kakve preporuke za pribor za jelo? Tanjurice, zdjelice? Ja sam gledala one kaj se zaljepe za podlogu, al to je sve tak skupo 🤣 tanjuric i zdjelica 300 kuna 😳

DeeSB
    01. Travanj 2020. 16:44

Cure koje volite Orsay sad mi na fejsu izbacilo reklamu da imaju neki popusti...pa sretno sopingiranje 🤣

L 💛

DeeDee
    01. Travanj 2020. 17:29

Nita9999

Losa znam, ne volim ni ja dramiti , ali dođu nekad takvi dani kad se osjecas kao 💩
    Trudis se najbolje sto mozes, a onda te tako nesto baci pet koraka natrag.
    I znam da je to nista spram tvoje borbe i hrabrosti, ali evo, nekom se i ja moram pojadat
    Lavice u istom smo, ha…
    ja moram i po noci dodati bocu, ali sade, bar msao pocica pa zaspe pa se probudi i tako…
    znam da nije kasno za vjezbe, samo sam nabrojala sve 😃

koliko cesto se izdajas?
    ja sam jucer pocela power pumping pa cemo vidjeti hoce li biti koristi.

valkris ja obicno 50 do 70 ml iz obje, ali to kod mene sve ide tako sporo, otprilike sat vremena mi traje izdajanje.
    Tu bi se opet Lisa mogla ukljuciti sa savjetom kako uspijeva imati za svaki obrok jer ja dok se okrenem, evo nova tura, nista ne stizem.
    npr, oko 7-10 min mi treba da iz lijeve uopce krene curiti i iz nje nisam nikad vise od 30 izdojila.
    Desnu sam znala samu oko 80 ml ,ali to je bilo mozda dva puta kad cijeli dan nisam izdajala.

i kako rekoh, jucer sam krenula power pumping i onda navecer na iducem izdajanju iz obje sam samo 20 ml izdojila u sat vremena, uzas.

Koliko sam ja pohvatala, uopće nema pravila. Nekima treba sat vremena, nekima 5 minuta. Jedino power pumping da možda nadođe više. Ja npr. nikad nisam izdajala dulje od 20 minuta obje jer mi se jednostavno neda. Meni počne odmah, tj. najčešće se idem izdojit kad već počne kapati iz cica. Recimo da je prosjek 110ml po izdajanju, nekad više nekad manje.. najčešće stanem kad napunim bočicu. Ali isto tako ako je gladna sat vremena nakon što je dojila / sam izdojila nema šanse da izvučem izdajalicom preko 40. Onda je stavim na cicu da si sama navuče.

[/url

• mom12
    01. Travanj 2020. 17:45

Ako tko.zna al dezurne lavica i losa🙈🙈🙈....da pitam ja sam rodila 20 dana ranije mozda 21 jel imam pravo produzit porodiljni za toliko vremena...sve je ok sa bebom jedino ima sum na srcu koji nadam se prestane sa vrmenom.
    Ped ga nije cula na zadnjem pregledu a u 8 mj smo naruceni na pregled u bolnicu

Lavica27
    01. Travanj 2020. 18:01

Stelle onda i moj spava cijelu noc:D al ne, vise volim miran san. Moja kcer nikad nije imala te periode budnosti. Dugo se budila po noci (do 2.godine sigurno) al odmah bi nastavlia spavati. 
    Ove sretnice...lagano vam nabacim hejt. 
    DeeDee znaci 570 u danu dobije,i to joj je dosta?
    Nita ne pitaj... recimo da 60 izdojim na jedvite jade iz obje,u 9,12,15 te 21h dodam 60ml. Jos ga nekako nakon svog i AD natjeram na cicu... sad je dobio po tom rezimu 300gr u tjedan dana... aj ti znaj.
    S prvom sam imala tommee tippee set za jelo,silikonski podbradak, zdjelica s poklopcem na poklopcu je uglavlhena zlicica. Dobila za babinje. Sve skupa cca 100kn,bila sam zadovoljna. Termosica za hranh iz Mullera.

mrgud_zg
    01. Travanj 2020. 18:32

Ja isto ne racunam prospavanu noc ukoliko postoji hranjenje. Ovo loshino je zbilja pravo. Ja cim se moram probudit to mi je napor. Ja od prije imam problema sa stitnjacom i uvijek mi je nocni san bio jedna od najvaznijih stavki zivota. Naravno da sam svjesna da dijete mora jest po noci, ali priznajem da mi to tesko pada. Pogotovo kad je to nekoliko puta po noci. Moj je promijenio ritam vec nekoliko puta u ova 3 mjeseca. Znao je spavat po 6 sati preko noci u komadu. A i inat faze da trazi svakih sat i pol. Nekad zaspe na cici a nekad place po sat vremena. 
    Sad je opet poceo bljucat. 🙄 I to dosta. Bude onak prozirno s bijelin krpicama. Ne znam dal da se brinem ni kog da pitam. On je uzasno aktivan po danu, i doslovno si pokusava sve strpat u usta, sake slincek zvecku sve. I onda se sav nazivcira kad mu sve ne stane.. 🙈 Pa onda obicno nakon takve akcije i bude bljuvanja..

• mom12
    01. Travanj 2020. 18:38

I moja isto bljuca prozirno sa bijelim "tockicama"..ja mislim da je to malo slinica plus kako malo bljucne neki mix😂😂...mialim da je to ok

DeeDee
    01. Travanj 2020. 18:43

Lavica27

Stelle onda i moj spava cijelu noc:D al ne, vise volim miran san. Moja kcer nikad nije imala te periode budnosti. Dugo se budila po noci (do 2.godine sigurno) al odmah bi nastavlia spavati.
    Ove sretnice…lagano vam nabacim hejt.
    DeeDee znaci 570 u danu dobije,i to joj je dosta?
    Nita ne pitaj… recimo da 60 izdojim na jedvite jade iz obje,u 9,12,15 te 21h dodam 60ml. Jos ga nekako nakon svog i AD natjeram na cicu… sad je dobio po tom rezimu 300gr u tjedan dana… aj ti znaj.
    S prvom sam imala tommee tippee set za jelo,silikonski podbradak, zdjelica s poklopcem na poklopcu je uglavlhena zlicica. Dobila za babinje. Sve skupa cca 100kn,bila sam zadovoljna. Termosica za hranh iz Mullera.

Dajem joj na zahtjev i koliko pojede, pojede. Doslovno ima dana kad pojede 760ml, a ima dana kad pojede manje od 500. Recimo da se vrtimo oko 600 najčešće. Baš ću izračunati prosjek zadnjih 10 dana jer me zanima. 
    Dobiva na težini jako lijepo, ima svaku pelenu popišanu i kaka cca svaki treći dan jaaaaaako obilno pa bih rekla da je joj je to dosta

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.