Skoljka to je taj polozaj, danas nam je opet upalilio 😂 al iz drugog puta.cini mi se da mu lakse tak ide, ne muci se tolko.
Mikio gledala sam te twist and shake, al nasla sam i i baby centru neke na tu foru.
Inace ja sam dobila knjigu bebe vole papati i super mi se cini tak da ak hocete budem vam stavljala tu neke recepte iz te knjige 🙂
Lavica ja od pocetka izdojim smo 60 ml iz obje, nekad 80 i nikak da mi se poveca, al i ne smanjuje se. Inace mene tak sad boli bradavica nakon onog blistera, bas mi se ranica napravila tak da mu sad desnu ni ne dajem nego se izdajam. A taman smo krenuli malo vise sisati. Sve mi se cini da bumo mi krenuli dojiti kad bude vec jeo kifle 😂😂😂😂
Mikio draga, hvala na komentaru, dobiki smo beteion i klotrimazol pa se nadam da ce brzo proci, a nismo.imali soor inace.
baby handling znam od ranije j trudim ga se maksimalno koristiti, a danas mi je dosla privatno fizioterapeutkinja koje koje smo trebali ici i pokazala mi jednu vjezbu po Vojtj koju cemo raditi 10 dana pa onda druga vjezba 10 dana i dotad se nadam da cemo krenuti i onda stalno nadogradnja. To privatno cudo od 20 min kosta 200 kn , ali preporucam svima koji se bore s hipertonusom da si nađu nekoga, od.ah se vidi kako se otvaraju sakice i dobivaju određebi pokreti i podražaji 💪💪
Lavice ja nakon svog izdojenog dodam jos 60 ml i sve popije makar i koju min dojila.
A nocu jedva 70 ml ako popije ukupno.
Ali vidis da smo onda tu negdje, nije to tako lose, samo kad bi meni vremenski krace trajalo
I ja sam gledala twistsake skup je dosta..
Al imam jos koji mj za odlucit...pa cu vidit...RED moze koji receptic kad krenemo sa dohranom....hvala...❤❤
Nita ja sam malo skepticna prema fizioterapeutima... bez preporuke doktora fizijatra ne zelim nikog zvat. A sad cekamo pregled, ko zna hoce li odgoditi. Inace je cijena privstno 200 kn za sat vremena.
Joj cure ne znam gdje ste vi ali kod nas ima jedna udruga za djecu gdje izmedju ostalog je i fizioterapeutkinja koja radi u Klaicevoj. Uglavnom kad sam s kceri isla 2xtjedno je 45min bilo 50kn..ovo vas baš skupo dodje...
Ja izdajam jednu cicu po 20tak min za jedan obrok - oko 110-120mL, pa onda drugu isto tako. Znaci imam za sljedeca dva obroka, a to je 6h. Onda nakon 6h opet tako...al zadnjih par dana vise nema toliko😕😕 sad smo na dohrani 2 il 3 puta dnevno. A natacem se cajem ko zaba🙄 i stavim na cicu al 0 bodova od sisanja.
.
Nama odgodjen pregled kukica, a vidim da bi trebali vjezbice jer se izvija u desni luk. Vidjet cu s pedijatricom za 7 dana sta ona kaze..
Btw iza na glavici ima crvenu fleku, sastavljenu od dosta malenih.. uopce ne mogu skuzit od cega je to🤔
Ja izdajam jednu cicu po 20tak min za jedan obrok - oko 110-120mL, pa onda drugu isto tako. Znaci imam za sljedeca dva obroka, a to je 6h. Onda nakon 6h opet tako…al zadnjih par dana vise nema toliko😕😕 sad smo na dohrani 2 il 3 puta dnevno. A natacem se cajem ko zaba🙄 i stavim na cicu al 0 bodova od sisanja.
.
Nama odgodjen pregled kukica, a vidim da bi trebali vjezbice jer se izvija u desni luk. Vidjet cu s pedijatricom za 7 dana sta ona kaze..
Btw iza na glavici ima crvenu fleku, sastavljenu od dosta malenih.. uopce ne mogu skuzit od cega je to🤔
Naš isto ima neku fleku, ja sam zaključila da je to "rodin ugriz" od proširenja kapilara, a na prošlom pregledu mi je pedijatrica to i potvrdila. To će se valjda povući samo od sebe, nadam se. Ne mogu sad slikat jer spava, imam neku sliku od prije 2-3 tjedna, ne znam koliko se dobro vidi od ovo malo kose što mu je ostalo
Ja izdajam jednu cicu po 20tak min za jedan obrok - oko 110-120mL, pa onda drugu isto tako. Znaci imam za sljedeca dva obroka, a to je 6h. Onda nakon 6h opet tako…al zadnjih par dana vise nema toliko😕😕 sad smo na dohrani 2 il 3 puta dnevno. A natacem se cajem ko zaba🙄 i stavim na cicu al 0 bodova od sisanja.
.
Cek,pokušavam izracunat...ti se izdajas svakih 6 sati?
Jer 120 iz jedne dojke je vau. Ako izdojis 240ml svakih 6 sati to je 960ml u danu sto je jako puno...kako si dosla onda do 2,3 dohrane?? Ne osudjujem naravno nego ne kuzim racunicu...
Ajme ja mogu o tim ml sanjat. Mislim da idem izdajat cijeli dan da bi max dostigla 300ml.
Fala Bogu da si on navuce vise kad doji...
.
Naš isto ima neku fleku, ja sam zaključila da je to "rodin ugriz" od proširenja kapilara, a na prošlom pregledu mi je pedijatrica to i potvrdila. To će se valjda povući samo od sebe, nadam se. Ne mogu sad slikat jer spava, imam neku sliku od prije 2-3 tjedna, ne znam koliko se dobro vidi od ovo malo kose što mu je ostalo
Da li rodin ugriz mora biti od rođenja ili se može naknadno javit? Mojoj se neki dan pojavila identična fleka na identičnom mjestu..oko kad sam pitala ako je koja beba imala reakciju na Mustelu jer joj se pojavilo sat vremena nakon prvog korištenja
Drugi dan je već bilo duplo manje i sad se jedva vidi
[/url
.
Cek,pokušavam izracunat…ti se izdajas svakih 6 sati?
Jer 120 iz jedne dojke je vau. Ako izdojis 240ml svakih 6 sati to je 960ml u danu sto je jako puno…kako si dosla onda do 2,3 dohrane?? Ne osudjujem naravno nego ne kuzim racunicu…
Ajme ja mogu o tim ml sanjat. Mislim da idem izdajat cijeli dan da bi max dostigla 300ml.
Fala Bogu da si on navuce vise kad doji…
Meni je isto ovo wow... ja iz obje navucem 120-150 mL i sad se izdajem 4× dnevno jer vise ne stignem posto sam cijeli dan sama s njim. I dam mu jos 1 ili 2 dohrane. Dnevno u prosijeku 750 mL popije. Inace prema istrazivanjima dojene bebe piju odnosno trebaju istu kolicinu od 1 mj do kad krenu kašice (ono na pakiranju ad-a je glupost). Ovisno o bebi u raponu od 500 do 900mL (prosijecno 750 mL) te se stoga preporuca i toliko ad-a. Kod hranjenja ad-om se moze i djete previše hraniti pa čete čuti za bebe koje piju i 1200 mL dnevno...
Sortiraj odgovore
Najstariji