RedFox i moj vec dugo spava cijelu noc, ne place, dobro papa, sam se zabavlja u gymu satima... No ne zelim ga hvaliti Kakanje mu se odjednom popravilo i sad svaki dan kaka. A kad nije primijetila sam da mi se cesto pokaki kad je u nosiljci. Vjetojatno mu taj M polozaj pase.
Ja jos nisam skroz ormar preslozilani izvukla stvari od prije trudnoce... No barem ssm trudnicke tsjice pobacsla jer sam ih inace znala izvuc i od lijenosti da trszim dalje njih obuci
Mikio mi te epizode placa srecom imamo samo danju. I sad se svelo na 1 dnevno..
Ne znam sta bi da mi nocu toliko place😕 i meni se srce slama kad ju takvu gledam...uzas.
.
Sto se tice Linee ja ju jos uvijek imam, bas sam vas htjela neki dan pitati u vezi nje. Ne znam koja je curka vratila pirsing u pupak, moram se pohvalit da sam i ja :D bome jedva!
.
Ja sam zatrudnila sa 53kg (inace variram ljeti 53, zimi do 55), a sad imam 56..tako da racunam da sam na 'normalnoj' svojoj kilazi..sise su mi narasle pa su one te kile,dvje. Ja sam si skroz okej, osim sto mi je guza splasnula od sjedenja/lezanja..inace mi je bila cvrsca😂🤪 i da, jos je malo spekeca na trbuhu. Ova izolacija uopce ne pomaze u tome🙈
.
Otkazalo nam sistematski pregled za bolja vremena. Imam +3.5 kg a iz rodilista izasla s 0 😣 Red i moj spava od 20 do 8 ujutro uz povremena cicanja. Mikio imas na faceu Neuroart fizioterapeutica nudi besplatnu konzultacije od 30 min. da te uputi u vjezbe u ovo vrijeme. E da je li netko zatrazio produzenje porodiljnog, kako to ide u ovoj situaciji?
url=https://lilypie.com]
Joooj kilaža okej, ništa više nego prije, ali #ostanidoma situacija ne pomaže nimalo. Na kraju sam platila članarinu za online treninge da se od danas nagovorim da krenem jer nema više smisla. Leđa me ubijaju pa se stvarno moram natjerati… I onda cijelo prijepodne i malac i ja provedemo spavajući
Linea kod mene prisutna, vidljiva više nego u trudnoći… Nadam se da se ima u planu povući.
Kosa mi ne opada, ali dobro bi mi došlo profesionalno šišanje. Isto kao i vi, kosa stalno zavezana, baš loše.
Pozdrav Pupi30, nažalost nisam od koristi za pitanje
Nema veze,hvala.svejedno 😊
Ja sam do prije 3 tjedna bila zadovoljna bas kak zgledam, al od ove izolacije uzas. Pocela sam bas dosta slatkog jest sto nisam vec godinama, ne vjezbam - isto sam prije trudnoce puno trenirala... ugl cini mi se da sam sad dobila par kila i objesila se. Trbuh mi je malo veci i imam crtu. Sve u svemu uzas:) inace, jednom davno sam se onesvijestila i u padu izbila pola jedinice tako da od tada imam bijelu plombu. Super je napravljeno i ne kuzi se to nista, ali cini mi se da bi mogla ispast, nekak osjetim rubove sto prije nisam. A sad je jaka preporuka da se izbjegava ic zubaru. Uglavnom jos da se to desi i to bu slag na kraju :D
Upravo mi dosao ergobaby, jeeeee
Mikiomi te epizode placa srecom imamo samo danju. I sad se svelo na 1 dnevno..
Ne znam sta bi da mi nocu toliko place😕 i meni se srce slama kad ju takvu gledam…uzas.
.
Sto se tice Linee ja ju jos uvijek imam, bas sam vas htjela neki dan pitati u vezi nje. Ne znam koja je curka vratila pirsing u pupak, moram se pohvalit da sam i ja :D bome jedva!
.
Ja sam zatrudnila sa 53kg (inace variram ljeti 53, zimi do 55), a sad imam 56..tako da racunam da sam na 'normalnoj' svojoj kilazi..sise su mi narasle pa su one te kile,dvje. Ja sam si skroz okej, osim sto mi je guza splasnula od sjedenja/lezanja..inace mi je bila cvrsca😂🤪 i da, jos je malo spekeca na trbuhu. Ova izolacija uopce ne pomaze u tome🙈
.
Čuj nju 53 i špekec, meni životni san doći na 69 🙈🙈🐷😁
[/url
Joj cure, mene je pocela depresija loviti.
Pocevsi od toga da sam dobila 21 kg u trudnoci i otislo samo 11, a ova izolacija ne pomaze.
Nadalje da mi dijete ima i hipertonus i hipotonus koji doktor uopce nije uocio i kad smo trebali krenuti na vjezbe- tad su sve zatvorili.
Nadalje da mi je dobila gljivice po kokici, a na kraju i pelenski osip....
Ima li netko da je imao gljivice i kako ste rijesili?
ima li neki narodni savjet/ lijek osim plymicola i sl.
Da ne pricam o tome da se s dojenjem mucimo od prvog dana i stalno kombiniramo s dohranom, sad se vec i izdajam jer strajk dojenju traje malo duze.. nekad po noci povuce malo i to je to..
bas sam neka jadna danas, oprostite na duzem postu
Nita iskreno, znam da je tebi to sve strašno, no to sto ti opisujes je sve minorno s obzirom na dijagnoze koje mi imamo... a sad je isto sve otkazano. No ne volim dramiti oko tih stvari, sve se to da tretirati i vjezbice to poprave. Treba ostati pozitivan
Stelle ja sam produljila porodiljni, odnosno rodiljni (onih prvih 6 mjeseci). Na hzzo se preda zshtjev s medicinskom dokumentacijom te dođe doma riješenje na kucnu adresu.
Nita kod mene s dojenjem identicno kao kod tebe,nekad sam na rubu zivaca. Preko noci cica bez problema (i uglavnom unpolusnu) preko dana nema teoretske sanse dok ne dobije bocu,urla. Sad se po danu izdajam i dodajem AD po potrebi. Ne stižem al se nekako snalazim. Sto se toce hiper i hipo pa nije prekasno,nama su ga s kceri s 2mj otkrili i do 4.mj smonrjesili sve vjezbicama. Vidi ovo sto je Stelle dala info.
Happy mi ujutro nakon klopanja legnemo na pod sa sekom u baby gym,ja obavljam po stanu poslije,ona se s njim zabavlja. Kad mu pelene mijenjam vježbam kukice. Kad se probudi (obaveznp kad guguce i dobre volje) par vjezbica odradimo, okret bok,trbuh, hvatanje igracaka.u ljulji bude,po rukama i tako. Prodje dan!
Kad kazete cijelu noc da vam spavaju niie minjasno jer kod mene podrazumijeva da mi dijete zaspi u 8 i ne cujem za njega do 8. (Il kad vec). I moj cica u noci i ne moram ga uspavljivati al ja ne racunam da on meni spava od 21-8. Nego od 21-02 pa do 05 i do 08 ujutro-jer budna sam kad ga dojim. Meni to nije u komadu.
Mikio i carice ko god je imao premetacinu u donjem dijelu abdomena rijetko vrati stari izgled trbuha,jednostavno ti ostane kao brezuljak kolko god smrsavila. tako mi je bilo i nakon sto sam kcer rodila. Nikad u boljoj formi a ta hrpica dolje se ne da. I dobro si primjetila, drukcije se preraspodijele kile. Ja ssbi izgledam mrsavije (osim kriticne hrpice) a na vafi i dalje +2akg... zadnji put sam se stesala maderoterapijom,sad cekam ksd prrstanem dojiti da idem opet na 10-15 tretmana. I orehrana naravno. Za kosu sam vam.pisala...da bude se oporavila kroz koji mj🙈🙈
LoSa ako si M onda ce ti Mohito L biti velik...
Sortiraj odgovore
Najstariji