Lavice moja doslovno spava od npr. 23 do 8. Ne jede u međuvremenu. Ja se jednom u noći, kad se probudim sama od sebe, izdojim.
[/url
Pozdrav cure,ja sam inace na proljetno ljetnim bebama ali kod mene nije puno cura rodilo pa sam dosla vas pitati 😊 Ima li koja od vas iskustva sa cocoonababy madracem za bebu?
Nemam iakustva, ali ne cini mi se da su bebacu leda ravna u tome.. A opet, namijenjen je bas za novorođenče.. 🤷♀️ Sve u svemu, ja ga osobno ne bih kupila.. Radije gnijezdo za bebu i lezaljku.
..
Kile... Ah.. +21, otislo 14 do sada. Ja zadovoljna jer vidim da idu dolje..
Kosa nikad gora, nokti super. Linea negra tamnija nego ikad i isto pupak ko da je prljav.. Tijelo se vraca na svoje, malo je trbuscic ostao al otici ce i on..
..
Happy, mi obicno isto pricamo, pjevamo, pocela sam ujutro vjezbati: upalim neke djecje pjesmice on lezi a ja izigravam majmuna i vježbam i on me sa zanimanjdm promatra ☺️☺️
Nita i Lavica, kod mene ista stvar s dojenjem. Uzas.
Koliko uspijete izdojiti?
ja sam ostala trudna s nekih 10 kila viska. sad sam na nekih -6 od prije trudnoce. i taman sam bila zadovoljna kak je to sve krenulo, kroz veljacu radila setnje od 10 km, taman imala plan stesat se doljeta.. i onda dosla korona. noge su mi se stanjile, vratio se struk, al trbuh imam taj glupo donji.. sad trenutno stojim s kilama ali jedem ko prase. od dosade. jer on uzima puno energije, nema setnji i kava i samo jedem. otprilike mi ovak izgleda dan
https://i.postimg.cc/Kj136zms/Whats-App-Image-2020-04-01-at-10-17-31.jpg
linea negdra postojana, pupak nije ni izaso al je crn i "prljav" kao sto mare kaze .. kosa je stalno u repu
ja stanem u svu staru robu al sve ukupno sam nosila 5 stvari dok je bilo ok vrijeme, ostalo ceka neka bolja vremena
moram priznat da lagano padam u depru doma, bas mi fali bar povremeno otic na neku kavu..
a moj imam osjecaj svako malo ima pelenski osip. on i dalje kaka po cca 5-6 puta na dan i imam osjecaj da mu je stalno crvena guza...
Lavice moja doslovno spava od npr. 23 do 8. Ne jede u međuvremenu. Ja se jednom u noći, kad se probudim sama od sebe, izdojim.
Ovo nam je recimo prosječan raspored
[/url
Nita iskreno, znam da je tebi to sve strašno, no to sto ti opisujes je sve minorno s obzirom na dijagnoze koje mi imamo… a sad je isto sve otkazano. No ne volim dramiti oko tih stvari, sve se to da tretirati i vjezbice to poprave. Treba ostati pozitivanStelle ja sam produljila porodiljni, odnosno rodiljni (onih prvih 6 mjeseci). Na hzzo se preda zshtjev s medicinskom dokumentacijom te dođe doma riješenje na kucnu adresu.
Jesi to prije ove situacije ili sad kad smo u karanteni?
url=https://lilypie.com]
Ja u spavanje cilu noc ubrajam dva cicanja u polusnu u kojima se dijete uspava ponovo samo na sisi. Jer doci ce ona faza kad sisa po noci, a onda dva sata prica i vrti se i ne moze se uspavat na sisi.
url=https://lilypie.com]
Stelle123 identična situacija i kod mene sa spavanjem bebe
Spava samnom i na sisi i ima par buđenja al sam se opet na sisi uspava🙈
Ali oko 20 h idemo u krevet obavezno jer nemre vise umoran i naviko je tad na spavanje
A buđenje oko 4 ili 5
Mislim da je to solidno ipak je u krevetu od 20 h
Pa ispadne nekih 8-9 sati
Stelle isti je postupak samo sada to ubacis u neki kaslic a ne da daš na šalteru. No možeš telefonski pitati. A jel imas medicinski rszlog da si produzis?
Lavice ajde vidjet cu jel mi veliko... zsmijenit cu ako jest.
Moj isto spava od 22 do 6h u komadu bez buđenja. Prije je oko 3-4h jeo no to nisam onda racunala da cijelu noc spava.
Losa znam, ne volim ni ja dramiti , ali dođu nekad takvi dani kad se osjecas kao 💩
Trudis se najbolje sto mozes, a onda te tako nesto baci pet koraka natrag.
I znam da je to nista spram tvoje borbe i hrabrosti, ali evo, nekom se i ja moram pojadat
Lavice u istom smo, ha...
ja moram i po noci dodati bocu, ali sade, bar msao pocica pa zaspe pa se probudi i tako...
znam da nije kasno za vjezbe, samo sam nabrojala sve 😃
koliko cesto se izdajas?
ja sam jucer pocela power pumping pa cemo vidjeti hoce li biti koristi.
valkris ja obicno 50 do 70 ml iz obje, ali to kod mene sve ide tako sporo, otprilike sat vremena mi traje izdajanje.
Tu bi se opet Lisa mogla ukljuciti sa savjetom kako uspijeva imati za svaki obrok jer ja dok se okrenem, evo nova tura, nista ne stizem.
npr, oko 7-10 min mi treba da iz lijeve uopce krene curiti i iz nje nisam nikad vise od 30 izdojila.
Desnu sam znala samu oko 80 ml ,ali to je bilo mozda dva puta kad cijeli dan nisam izdajala.
i kako rekoh, jucer sam krenula power pumping i onda navecer na iducem izdajanju iz obje sam samo 20 ml izdojila u sat vremena, uzas.
Sortiraj odgovore
Najstariji