Bokic majcice,evo ja sam nova na forumu i nadam se da Vam se mogu pridružiti,15.02.20.prvi puta sam postala mama svoje malene djevojčice.Ona je jako cendrava curica i stvarno ne znam kako je smirit🙄nunam,nosam,pjevam,vozim ali kad nju ulovi nista ne pomaze.Stvarno sam zbedirana zbog toga i imam osjecaj da nesto lose radim…
Pozdrav happy, rodile smo na isti dan i imamo isti problem ocito hehe
..
Sad im je skok sa 6 tjedana.. Proci ce i to 😊😊💪💪💪
..
Joooj sad moram i ja ici sopingiratiii 🙈🙈🙈🙈
Kak se vi zabavljate sa svojim bebicama? 😶😅
A kakve su vel od lidla? Ja sam uzela ovu prvu robicu ca i hm…pa ako ko zna da znam za usporedbu😊
Kako je i Losa rekla, Lidlove su veće od C&A, ja bih rekla da ako na Lidlovom piše 62/68 da je ustvari 68 jer dok je malac nosio sve što imamo 62, Lidlove 62/68 su mu izgledale kao da će mu biti dobre tek kad prohoda . Meni su bodiji i pidžamice iz Lidla najbolji komadi odjeće koje imamo za njega, na dodir mogu prepoznati koja je robica iz Lidla.
*
happy23, moj se ovako ujutro zabavlja sam sa sobom, gleda u igračkice u baby gymu, imam osjećaj da priča s njima i svaki dan mu je to super. A kasnije mu ja pričam (super uzbuđenim nasmješenim glasom?), pjevam i vježbamo. Sve što mu stavlja osmijeh na lice, a kad mu pričam se stalno smije <3. Voli i kad ga držim dok sjedim na pilates lopti i lagano poskakujem, samo to iskoristim nekad za uspavljivanje pa izbjegavam preko dana . I to je to, ne bih rekla da imamo puno opcija dok su ovako mali
Mi smo nakon par dobrih noci imali groznu 😣 prvo je htio opet stalno jest (11,2,4) a onda u 4 nakon sto sam ga presvukla i nahranila krenulo vristanje i plakanje sat vremena 😢😫. Nisam za sebe prije misla da sam takav emotivac, al kad on tako place ja se raspadam. I to bas onaj plac kad nemre do zraka doc od vristanja. Uzas 😣. I onda se od umora ugasio.
Ja ne znam kak cu prezivjet sve djecje bolesti kad mi je ovo plakanje ovak traumaticno. A pretpostavimo da mu nije sad nis strasno. Ako je cist sit i nema temperaturu, onda plakanje nebit trebalo bit jako zabrinjavajuce jel da 🙈
mikio kod mene isto iz nogu otislo na trbuh Totalno mi sad haljine koje su uze u struku a sire na guzi vise ne pašu. Baš grozno. A sad samo tajice ionako nosim jer ne idem nikud. Prije kad sam isla na kave sam se barem normalno obukla, napravila frizuru i nasminkala. A kosa mi uzasno ispada. Cini mi se da cu ocelaviti
Evo maleni se igrao u gymu i zadpso sa rukicama podignutim Ko da ga san ulovio usred igre.
Meni su isto Ludlovi bodici najbolji koje imam.
Da prijavim opetonline shoping... ovsj out Mohito Haljine i torbe. Uzela sam L haljinu, inace sam M prije trudnice nosila. Kakve su njihove velicine?
Happy dobro dosla!
Losa nisam mogla odolit isla na Gap stranicu i narucila svim klincima poklone za uskrs🤷♀️ imaju sad dosta toga na akcijskim cijenama, a maje kratkih rukava uvijek trebaju. Tako da i ja obavila opet online shopping. Mohito imam puno stvari... Usporedi bi ih sa orsay i c&a robom ovo sto imam haljine, majice i sakoe.
Damnarexx bas je slatka tutica. Jedva cekam nase da dodje.
C&a ocito samo nama je velicina odgovarajuca. Moja je sad 58 cm i dobar joj jos 56 posebno oni koji su u paketima vise kom. Ocito ima kraci trup od vasih bebica.
Mikio ja sam u debelom minusu nakon poroda. Fali ki 7 kg, a trbuh isto dole mi se napuhne kao kad se najedem i tako bude nekih 1-2h, ostalo vrijeme sam ravna ko daska. Meni je uzasno koza suha. Mislila sam da vise od onog prije ne moze biti al bogami je. Cice jos uvijek nisu vrecice caja jer se redovito pune-prazne. A ostalo tijelo nisam primjetila neke promjene, stanem u apsolutono sve ko i prije, jedino sto meni jos nije otisla linea nigra. Kako vi stojite s time.
Kak se vi zabavljate sa svojim bebicama? 😶😅
Ujutro je uvijek dobre volje pa najčešće vježbamo na trbuščiću, malo nogice, kukiće i tako. Kasnije se nosamo, pa je malo đimamo iako to moramo skupa jer inače urliče, pa je malo u nosiljci, pa malo spava pa pjevamo, čitamo pričice, igramo se sa slonićem pikaboo-om, igramo se hvatanja igračaka, pričam joj gluposti. Izađemo vani ispred kuće pa gledamo životinje (kod dida i babe smo na selu). Uglavnom voli biti zabavljena i u centru pažnje.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Grizli mislim da te velicine ovise i građi bebe. Normalno da bebi od 62 cm i 5.5 kg ne pase isto ko i bebi od 62 cm i 6.5 kg.
Meni su kratke pidamice 62 ca a i tajice 62 imala dvoje a uopce ih nisam nikad obukla...ja sam gresku napravila sta sam otisla u hm i ca i sve odjednom kupila...sad puno toga nismo obukle a i mogla sam puno jeftinije neke stvari kupit gledajuc sinsay i tako neke ducane...
A sad kilaza neznam nisam bas izgubila nesto kg...udebljala sam se 12 kg u trudnoci...a nisam se vagala nikako🙈🙈🙈...to mi je neprijatelj 😂😂😂...a stanem u svu robu...jos sad ova lezarina i ne kretanje ce me ubit...kosa mi je duga i ne primjecujem ispadanje ali ni prije nisam imala problema sa tim...al niti ne znaci da necu...nadam se da ce ostat ovako...pupak se vratio u normalu....
Mikio sa kilažom sam na nuli
Sise su mi super, prezadovoljna, sad dok dojim ogromne hahha
Inače sam neka bjedna dvojka
Jedino malo trbuščić imam al fkt minimalno
I linea negra još se drži
Uspjela sam i pirsing Vratit u pupak
I počela vjezbat prije tjedan dana
🤗 treba sam malo utegnut sad to sve Nazad
Inače kak sam očekivala
Sve je super👍
Sortiraj odgovore
Najstariji