ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    01. Travanj 2020. 18:50

A popije na bocicu 570 mozda oko 100 jos posisa jer vidim da sisa dva puta 15 min i 25min ako sam dobro vidila....ja kad bi izdojila 100 a znam da pije obrok 150 ja bi stavila da doji i 10 min kad bi dojila nebi mogla svih sto popit

DeeDee
    01. Travanj 2020. 19:10

Da mom.. kad pojede 760 je samo bočica, s kad je 470 je uz to više dojenja. Ugl. prosjek je 610ml + 20min cice, baš sam išla izračunat

[/url

skoljka
    01. Travanj 2020. 19:30

Red Fox

I zaboravila sam vam napisati 😂 naletila sam na facebook grupi od roda na neki polozaj za kakanje, jucer sam probala i pokakao se za pola minute a danas se dobro isprdio. Tak da ak netko ima problema isprobajte. Probajte naci na njihovoj grupi. Mogu i ja proguglati pa vam stavim. Ne znam kak staviti sliku 🤦🏼‍♀️

Stavi plss 🙏🏻

DeeDee
    01. Travanj 2020. 19:33

skoljka

Red Fox

I zaboravila sam vam napisati 😂 naletila sam na facebook grupi od roda na neki polozaj za kakanje, jucer sam probala i pokakao se za pola minute a danas se dobro isprdio. Tak da ak netko ima problema isprobajte. Probajte naci na njihovoj grupi. Mogu i ja proguglati pa vam stavim. Ne znam kak staviti sliku 🤦🏼‍♀️

Stavi plss 🙏🏻

Stavila ssm ja, imas na toj stranici par komentara niže

[/url

DeeDee
    01. Travanj 2020. 19:36

DeeDee

skoljka

Red Fox

Stavi plss 🙏🏻

Sad tek vidim da sam označila DeeSB umjesto Red🤦, ali uglavnom to je taj položaj 😁

[/url

skoljka
    01. Travanj 2020. 19:39

DeeDee

DeeSB

Iako nama npr nije nikad pomoglo, bar ne momentalno
    .
    Meni kosa ispada uobičajeno, pogotovo kad je tek operem, ništa više nego inače. Nokti nikad čvršći 👌

To je taj polozaj o kojem je Redfox pisala? 

skoljka
    01. Travanj 2020. 19:40

DeeDee

DeeDee

skoljka

Red Fox

Stavi plss 🙏🏻

Sad tek vidim da sam označila DeeSB umjesto Red🤦, ali uglavnom to je taj položaj 😁

🙈Kasnim 😂, hvala

DeeDee
    01. Travanj 2020. 19:42

skoljka

DeeDee

DeeSB

.
    Meni kosa ispada uobičajeno, pogotovo kad je tek operem, ništa više nego inače. Nokti nikad čvršći 👌

Da :)
    To je taj koji Rode preporučuju, od tamo sam i  skinula kad je napisala da ne zna stavit sliku :)
    Ali kao što sam napisala, mojoj bebi ne pomaže, bar ne momentalno..ali ja je par puta dan stavim tako u danima kad ne kaka, najčešće na presvlačenju dok ima golu guzu jer kao tako bi trebalo prije djelovat..
    Da se pohvalim, jučer je dva puta 🥳🥳🥳 znam da ti razumiješ 😅😂

[/url

01. Travanj 2020. 19:49

Stelle obrazac na hzzo-u koju su mi dali je isti samo zaokruzis da produljujes za prvih ili drugih 6 mjeseci. Ako je za drugih je brze gotovo jer ne trebas papirologiju i komisiju.
    Porodiljni se moze produljiti ako se radi o nedonoscadi, odnosno bebama rodenim 36+6 ili prije. No ide se na komisiju svejedno pa i oni mogu odbiti ako zakljuce da je beba zrela bila. Za produljenje po nekoj drugoj osnovi trebate preporuku specijalista i opet idete na komisiju.
    Sta se izdajanja tice mislim da to ovisi od zene do zene. Ja obicno izdajam svaku cicu 10 min, max 15 min, ukupno 20-30 min i izdojim 120-160 mL iz obje. 

skoljka
    01. Travanj 2020. 20:03

DeeDee

skoljka

DeeDee

DeeSB

.

To je taj koji Rode preporučuju, od tamo sam i skinula kad je napisala da ne zna stavit sliku :)
    Ali kao što sam napisala, mojoj bebi ne pomaže, bar ne momentalno..ali ja je par puta dan stavim tako u danima kad ne kaka, najčešće na presvlačenju dok ima golu guzu jer kao tako bi trebalo prije djelovat..

DeeDee

skoljka

DeeDee

DeeSB

.

To je taj koji Rode preporučuju, od tamo sam i skinula kad je napisala da ne zna stavit sliku :)

Ma bravo👍🏻, i mi cemo posloje na presvlacenju isprobati 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.