Ja sam -5kg u usporedbi s prije trudnoce no cinim se deblja. Uzas
Meni nikad nije toliko kosa ispadala. A bas sammislila da ni nece. No nakon 4 mj krenulo
Bok svima 😀 ja kad citam vas imam griznju savjesti ili se brinem jel moj djecak dobro 🤦🏼♀️ On spava ko top od 20 do 6 ujutro. I onda jede pa odvali jos do 9.
Mi smo skinuli aplikaciju baby sparks pa radimo po tome vjezbice, nosim ga u ergu dok peglam ili radim nekaj po kuci, znam mu malo citati price isko znam da nis ne kuzi cini mi se da voli slusati.
Kaj se tice izgleda sve isto ko mikio al ja imam kilu manje od kad sam dosla iz rodilista, a ne jedem uopce puno. Jos sad to ne kretanje, mislila sam sve istopiti kad krenem u setnje. Sad sam onda +3 od pocetka trudnoce, al mi je ostalo viska od prve trudnice tak da bi trebala skinuti 7😆 ja sam prije prve trudnoce bas dosta trenirala tak da se naziru ostatci forme 😂 nakon prve trudnice sam se nakratko vratila na treninge al nisam bas imala volje, samo sam htjela sto prije oper ostati trudna tak da se nisam uopce opterecivala. Kazu da treba 9 mjeseci da se otprilike vratimo na staro 😃 inace moje vjezbe s marijem mlinaricem su jos uvijek na cekanju 🤣🤣🤣
Ja sam jos na +5 😨 Sve sam mislila otici ce sa setnjama, planirala malo na plivanje...i onda dodje glupa korona i samo sjedim doma i jedem 😣 Mislim da mi je sad guza malo manja a trbuh malo veci, i to isto donji dio trbuha. Kupila sam si jedne hlace da imam kad negdje idem ali isto sam stalno u tajicama ili pidjami 🤣
Linea negra maloo svijetlija ali se jos uvijek dosta vidi. Kosa mi jos nije pocela ispadati al sva je neka jadna, doduse ni ne feniram se i stalno je u pundji pa mozda i zato. A i izrast mi je ooogroman pa djeluje jos jadnije. Sve u svemu - imala sam i boljih dana...
L 💛
I zaboravila sam vam napisati 😂 naletila sam na facebook grupi od roda na neki polozaj za kakanje, jucer sam probala i pokakao se za pola minute a danas se dobro isprdio. Tak da ak netko ima problema isprobajte. Probajte naci na njihovoj grupi. Mogu i ja proguglati pa vam stavim. Ne znam kak staviti sliku 🤦🏼♀️
Pozdrav cure,ja sam inace na proljetno ljetnim bebama ali kod mene nije puno cura rodilo pa sam dosla vas pitati 😊 Ima li koja od vas iskustva sa cocoonababy madracem za bebu?
Super uzbuđeni nasmiješeni glas😂😂Da, baš tako, ko da smo u dječjoj predstavi😊stalno pjevušim neke bedaste pjesmice
Linea je tu, kile su otišle, ali odjednom se pojavio trbuščić, kosa je stalno zavezana, stara roba...da, bilo je i boljih dana😉
Malome preko noci opalo kosice, kao da je pas spava u kreveticu. Vrtio se lijevo, desno često.
Nocas sam ga morala probuditi da mi razbije zaštopanu sisu, izdajalica nije puno pomogla. Nesto me zeza desna sisa zadnjih dana.
Ajme koliko toga😮, opet cu vjerojatno pomješat nickove..
Happy dobrodošla. Moja je u gymu ili ljuljački, zabavlja se sama, proučava sve pa se umori i zaspi. Par puta na dan, najčešće kod presvlačenja ju masiram i vježbamo. Zadnjih par dana joj je zvečka najveća fora pa stalno s tim oko nje trčim, plešem, sviram, izgledam kao idijot 😅
Mrgud nadam se da će noćas bit bolje. I meni je stravično kad se tako razdere, baš se osjećam jadno i bespomoćno
kad joj ne mogu pomoć.
Redfox i moja je prekrasna po noći zadnje vrijeme, evo noćas od 23 do 8. I onda je još jedno pol sata kasnije.
Ne znam tko je jučer spominjao.. ona sad ima novu foru da počne plakat ako je dulje od par minuta sama, tipa ona se igra u gymu, ja radim s kauča, ne moram ju animirati, sve ok. Ali ako odem u kuhinju ili nešto počne plakat.. baš kao da osjeti kad je sama i to baš počne ono plač, kao da se pretraši.. može bit i dečko ili moja mama ili vjerojatno bilo tko, samo da nije sama. A čim joj se netko obraća se počne smijati 😍😍
Opet ne znam tko je pokrenuo temu, ja sam dobila 9kg u trudnoći i otišle su sve, ali ja sam se nadala da će ih otići još od dojenja i šetnji. Ali eto ništa od šetnji, a koliko kolača sam napekla..zadovoljna sam i da sam na nuli. Izgledam si isto kao i prije trudnoće, možda mi je malo trbuh opušteniji. I možda se počela nazirat nekakva guzica napokon koju nikad nisam imala :D
Lineu nisam ni dobila i pupak mi nije izašao tako da i to po starom.
Da se razumijemo, ja imam 15-ak kg viška od puberteta..
[/url
Joooj kilaža okej, ništa više nego prije, ali #ostanidoma situacija ne pomaže nimalo. Na kraju sam platila članarinu za online treninge da se od danas nagovorim da krenem jer nema više smisla. Leđa me ubijaju pa se stvarno moram natjerati... I onda cijelo prijepodne i malac i ja provedemo spavajući
Linea kod mene prisutna, vidljiva više nego u trudnoći... Nadam se da se ima u planu povući .
Kosa mi ne opada, ali dobro bi mi došlo profesionalno šišanje. Isto kao i vi, kosa stalno zavezana, baš loše.
Pozdrav Pupi30, nažalost nisam od koristi za pitanje
DeeSB
Iako nama npr nije nikad pomoglo, bar ne momentalno
.
Meni kosa ispada uobičajeno, pogotovo kad je tek operem, ništa više nego inače. Nokti nikad čvršći 👌
[/url
-Kosa 🤣 ne znas tko se vise linja po stanu macak ili ja xD I to mi je nedavno pocela padati a duga je pa je svuda ima..rekla sam da cu se na celavo osisat (a i macka).
- Linea negra je tu...izgleda prljavo kao i pupak..pupak mi kao neka velika krasta xD Al vidim da mi se opcenito vraca normalna boja koze po tijelu i smanjuje se broj onih odurnih bradavica po vratu.
- linija mi ostala u dvadesetima..sad cu tridesete provest kao trol 🤣 Nedavno sam radila reda u ormaru,bacala robu i spremala sto mi trenutno ne stoji...znaci ormar mi prazan 😏 Trbuh se sporo povlaci al se barem povlaci...jos uvijek imam dosta viska kože i more strija tak da ga izbjegavam i gledati...valjda ce korona brzo proći da se mogu kretat.
Sortiraj odgovore
Najstariji