ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    01. Travanj 2020. 23:19

I moja ima to al od rodenja...i na kapku tockicu...

skoljka
    01. Travanj 2020. 23:20

DeeDee uspjeli smooo 🥳🥳💪🏻. Ej  moj ima crvenu fleku na istom mjestu, a ja bila ubjedjena da je to madez koji ce se tjekom odrastanja smanjiti, jer ja imam na dnu ledja tako fleku malenu crvenkastu od rodjenja, to je neka vrsta madeza.
    Lavica mislim da si se preracunala sa ovom mililitrazom izdojenog mlijeka. Mislim da je mislila da ima 440-480ml ukupno na dva izdajanja. 

• Katy123
    02. Travanj 2020. 00:29

pozdrav, zna li netko sto je ovo 

MaRe
    02. Travanj 2020. 01:28

mom12

I moja ima to al od rodenja…i na kapku tockicu…

I moj isto tako 🙂 samo sto moj ima kao i ja fleku na leđima ali ima i posred čela isto crveno otprilke dva prsta velicine...rekla je dr da ce mu se to valjda do godine,dvije povuci...nadam se da hoce inace ce morat siske nosit 😒

Lavica27
    02. Travanj 2020. 03:00

skoljka

DeeDee uspjeli smooo 🥳🥳💪🏻. Ej moj ima crvenu fleku na istom mjestu, a ja bila ubjedjena da je to madez koji ce se tjekom odrastanja smanjiti, jer ja imam na dnu ledja tako fleku malenu crvenkastu od rodjenja, to je neka vrsta madeza.
    Lavica mislim da si se preracunala sa ovom mililitrazom izdojenog mlijeka. Mislim da je mislila da ima 440-480ml ukupno na dva izdajanja.

Tako je, na dva izdajanja 480, na 4 ima 960 ml (24h/6sati =4 izdajanja)? 
    LoSa bas sam gledala jučer na poledjinu,pise sa 3mj na Aptamilu 5 obroka po 150 ml da pije beba. Ne kuzim kako 5 obroka samo, ispada da od 3.mj zivota bebe ne jedu po noci tj da imaju obroke u 9,12,15,18 i 21h? Sta onda tromjesecna beba ne jede 12h?? Ili 9,13,17,21 i 01h na četiri sata?

• Stelle123
    02. Travanj 2020. 03:29

Da moj ne cica po noci sigurno ne bi dobro napredovao jer mu jedino ujutro bude pelena ful puna. Doduse, nije da ga mijenjam po noci. Po danu budu bas nekako slabo popisane jedva ona trakica poplavi. Al vagala sam ga danas, dobio je 725 gr ovaj mjesec prethodni 740 gr pa je to ok. Jos da izguramo 2 pa smo mirni.
    Losa svaka cast fizijatrima, al iskreno pricu ti vodi fizioterapeut jer oni pokazuju vjezbice. Mozda je u ZG drugacije, ali ja dosad nisam vidila da su napisali treba vjezbat to to i to, nego uvijek fizioterapeut pokaze neurorazvojne vjezbe koje prate dob.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    02. Travanj 2020. 04:00

Lavice ad se teze probavlja pa je potreban veci razmak izmedju hranjenja. Zsto ima mnje hranjenja al kolicinski dodjes na isto.
    Moram podjeliti iskustvo jer vidim da pun9 vas spominje izdajanje i hranjenje na bocu i smanjivanje izdojenog. Ja dok sam se opterecivala koliko ml ona popije kad ju dojim sam se u popodnevnim satima izdajala i meni se kroz 7 dana u to vrijeme kad sam se izdajala doslovno prepolovila kolicina mlijeka. Jednostavno nisam imala njen kontakt i mlijeka je nestajalo. Onda sam majla ca izdajalicu i vratila nju na cicu pustila nek vuce i meni se skroz izregulirala proizvodnja. Meni uopce vise cice nisu onako nakrcane. Cak sam jedno par dana pomislila da mi se smanjuje opet al kad sam vidila da je ona zadovoljna i da dobiva na gramazi nisam uopce htjela se izdajat vise jer sam zakljucila da moje tijelo ne prihvaca izdajanje kao nešto prirodno i da cu bezveze si razmrdat dojenje sa izdajalicom. Moja im neke pute posoj 15 min neke pute u 1h pustim ju dokle god vuce. Par puta je samo nakon podoja jedne cice trazila drugu dala joj i kroz par dana u tom periodu je navukla vise mlijeka. Da me ne shvatite krivo da sad ja osuđujem izdajalice ili sta ja znam. Nego samo hocu rec da meni izdajanje je vise odmoglo nego pomoglo. Jedino kad mi je pomoglo je kad mi se prepune cice, a toga u zadnje vrijeme bas i nema. 

PetraB
    02. Travanj 2020. 04:29

Jutro... Evo zavrsila sa hranjenjem koje je krenulo u 2 i naravno razbudila se sad 🤦🏻‍♀️ pa da malo pohvatam sta ima s vama.
    Kile uopce necu komentirat jer se nisam jis ni izvagala 🤣 trbug je groozan, jos uvijek nosim trudnicke traperice i tajice jer izvledam kao na pola trudnoce, koza trbuha suha uzasno, linea negra postojana a pupak i dalje izbocen i izgleda kao velika smedja fleka😅.
    Kod nas bljucanje redovno kod Vesne a kod Karmen je uz bljucanje i povremeno bljuvanje koliko god ju prekidala da podrigne. Vidjet cemo kako ce se to razvijat. Za sada mi izgleda kao tihi refluks jer kad jede je jako nemirna, cesto cendra na bocici i kad podrigne zna nakratko zqplakat, pretpostavljam da joj kiselina smeta jako (osjeti joj se bas kiseli zadah kad podrigne). Nama dan proleti. Super mi je sto je mm jos doma i nadam se da ce potrajat jos tako (iako cekamo svaki dan kad ce ga pozvat da mora ic radit)
    Cure su obje uzasno hipertonicne i danas sam razgovarala sa dr pa xe probat zvat fizijatra da dogovori ipak termin neki. 
    Danas bila opet na lapizaciji rane, za sada ide na bolje pa se nadam da cemo uspjeti i to rijesiti. U petak ponovno. A sad odoh bar na sat vremena spavat jer ocekujem oko pola 6/6 budjenje. 

url=https://lilypie.com][/url

02. Travanj 2020. 05:54

Jutro svima!
    DeeDee i moj maleni ima isto na zatiljku tako crvenih par točkica.
    Kaže pedijatrica da je to ok i normlano i da će proc do 2 god života .

• Nita9999
    02. Travanj 2020. 07:08

Potpisujem da fizioterapeut vodi glavnu riječ jer fizijatar je tu samo da moze dati dijagnozu i odobriti vjezbe, pogotovo ova nasa
    Davno sam cula izreku da je fizijatar doktor koji ne zeli raditi ( i prilicno je to istina, poslom sam usko vezana za tu djelatnost)...
     Tako da Losa sigurna sam i da su na Goljaku tebi bili od koristi iskljucivo fizioterapeuti. 
    I ja sam iskljucivo zvala zenu kod koje ce mi dijete ici na vjezbe , a ne bilo kojeg terapeuta tako da sam od srca svima rekla da krenu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.