Cure kako vama izgleda trag od bcg cjepiva? Nama se pojavio tek nakon dva mjeseca i jucer vidim bijeli gnoj na vrhu, trebam li se brinuti?
Joj dobro da si pitala..ja to hocu vec danima pitat i naravno zbog mozgovne kaše zaboravim 🤣
Mom se isto sad tek pojavljuje i pitala sam pedijatricu kaze sve ok,da ce se to napuniti tak i iscurit. Samo pazi da sad puno ne močiš taj dio dok ga/ju kupas :)
.
Samo mi zazubice radite s tim online narucivanjem 😋 samo si ponavljam da mi nista ne treba haha
Curke, vidim da smo sve u potrazi za robicom, pa evo info da je od ponedjeljka u Lidlu djecja robica na akciji.. bodići, hlačice i jednodijelna kratka odjelca 😀
Odjelca jeftinija nego u sinsayu, a sigurno su kvalitetnija
Bokic majcice,evo ja sam nova na forumu i nadam se da Vam se mogu pridružiti,15.02.20.prvi puta sam postala mama svoje malene djevojčice.Ona je jako cendrava curica i stvarno ne znam kako je smirit🙄nunam,nosam,pjevam,vozim ali kad nju ulovi nista ne pomaze.Stvarno sam zbedirana zbog toga i imam osjecaj da nesto lose radim…
Pozdrav happy, rodile smo na isti dan i imamo isti problem ocito hehe
..
Sad im je skok sa 6 tjedana.. Proci ce i to 😊😊💪💪💪
..
Joooj sad moram i ja ici sopingiratiii 🙈🙈🙈🙈
Curke, vidim da smo sve u potrazi za robicom, pa evo info da je od ponedjeljka u Lidlu djecja robica na akciji.. bodići, hlačice i jednodijelna kratka odjelca 😀
Odjelca jeftinija nego u sinsayu, a sigurno su kvalitetnija
Odakle taj info? Nema jos nista nanjihovoj stranici.
A kakve su vel od lidla? Ja sam uzela ovu prvu robicu ca i hm...pa ako ko zna da znam za usporedbu😊
Mikio sto posto ce bit razmazeni skroz. Meni mm ima manje posla ovih dana i puno je vise s nama. A suludo mi je trenirat strogocu kad smo doma ionak. Uzivamo sad max u njemu a poslje cemo kukat 🙈 kaj sad.
E. Nama se od cjepiva napravio pristic s mjesec i pol. I jos uvijek je napuhano. Par puta se zagnojilo i puklo. Pedijatrica je rekla da je to ok. Sad ne znam kolko dugo je ok da se to dogada..
mom Lidl ima najcesce dvobroje 50/56, 62/68... ja bi rekla da su velicine realne. Vece od c&a jer oni imaju manje. Barem je moje iskustvo da npr. kad je moj mslac bio dug 56 cm vise nije stao u c&a 56 broj. Tsko mu je sad c&a 62 premalo a dugacak je 62 cm. No u Lidlu ovisi od kolekcije do kolekcije pa se nekad velicine razlikuju.
Inace, meni je Lidl 2 km od kuce no u drugoj opcini te bi trebala traziti propusnicu da idem tamo. A necu iz principa. I nije vrijedno da neko sranje tamo pokupim...
Da znam da je ca manji..hm 56 mi je kao ca 62..nevirujem da cu i ja ic imam tu u gradu lidl al sad je najveca navala na njega...nego eto cisto da znam se orjentirat za ubuduce
https://ibb.co/R2pBSL8 ☺️☺️🌼
Bas je fora :-)
E daki su vam nskon sinsay narudžbe poslsli obavijest kad je posiljka u dostavi? Meni pise status u obradi no dace dostava biti kroz 3-5 dana od narudžbe
Sortiraj odgovore
Najstariji