Hej cure...ne mogu fulat temu sminkanja 🤣 Ja sam inace uvijek nasminkana bar malo, bila doma ili isla negdje. Cak sam bila zakasnila na posao jer eto imala sam inspiraciju za sminkanje pa sam sefu prodavala pricu kako sam zaspala a ja sa full makeup-om (tus i sve ostalo) 🙈 Sad u karanteni sam totalno zanemarila taj dio ali evo mislim da cu morati danas bar maskaru staviti...i malo rumenila....i highlightera 😂😂
Inace, kraljica je nocas spavala od 21 do 5. Inace se oko 4-5 budila ali bi zaspala oko ponoci. Jos nas muci nosic i kasalj, i dalje nema temperaturu i ponasa se normalno...iako je bas ruzno cut ju kad se zakaljse a ne moze to izbaciti. Sad je vec 10 dana proslo, pa se nadam da ce uskoro proci. Drzim se okvira sto je Lavica rekla 2,5 tjedna. Kad sam zvala dr jer se trebala cijepiti samo su pitali jel ima temp i da je pratimo par dana, u petak sam opet zvala i rekla da jos kaslje i opet isto da je pratimo ako nema temp...sutra bi trebala isto zvati i ocekujem opet isti odgovor.
L 💛
Cure, je li se kome poremetilo noćno spavanje baš jako? Moja je ulovila neki ritam i sad već par dana stalno se budi, ali staalno, možda svako pola sata i onda malo ulovi ciku povuče čisto radi reda i onda lamata rukama nogama, glavom lijevo desno, uglavnom izgleda kao da egzorcizam vršimo 🙈 sve radi u nekom polusnu.. Ne znam jel regresija sna, skok u razvoju, koji vrag 😩
Moja tak vec 3 dana… Isto razmisljam jel regresija sna, zubi, ili koji vrag 😩
Sad je vec 4 puta kakala od jutra…
Zvala ped, kaze da pratimo, ak nema temp, ok je raspolozena, jede da je sve ok. A tak i je. Samo zafrkava sa spavanjem.
Kak vase bebe uspavate preko dana? Moja bude budna cca sat, sat i pol vremena onda ju ulovi umor, trlja okice, zijeva, polegnem ju, dam dudu i krece borba, stenjanje, izvijanje… Ok,… Traje al na kraju zaspe… I lrobudi se za 15 min. 🤦🏼♀️Kak da joj to produzim? Ja dodem do nje, vratim dudu, mazim, šuškam al nista… Pola sata nam je max uz intervencije.
Da naši su slične dobi, možda je isti problem samo ne znamo koji 🙈🙈🙈
A po dani isto tako, umori se nakon što je budna sat, dva i onda krene jaka nervoza. Meni zaspe ili u nosiljki ili na cici. Ukoliko je pokušam premjestiti odmah se budi 🤷🏻♀️ ujutro jedino odspava od 10 do 11 ili čak podne, a inače tako oko dvadeset minuta. S tim da u šetnji spava cijelo vrijeme, naravno u nosiljki, kolica joj nisu više nešto jer ne vidi ništa.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Mikio moja je takoreći prestala spavat po danu. Spava puuuuuuuno manje nego prije, valjda jer po noći odere 8 - 10 sati pa joj je to dosta. Zna mi zaspati na cici i onda je pustim dok me ne ukoči 🙈 jer čim je dignem se probudi. I ful je zna lomit san a ona se bori da ne zaspi. Sad mi naprimjer spava u ljuljački ali sam joj u sat vremena 20 puta minimalno morala dati dudu, a čim joj padne iz usta počne plakat kroz dvije minute.
Btw danas je imala dvije ekipe epizode derumikožu deranja i oba puta se smirila na cici ali jedva..doslovno sam je golu u peleni išla hranit jer je tako urlala da sam mislila da će ostat bez zraka skroz ako nastavi još koju sekundu. Vidjet ćemo šta će bit sad kad se probudi..
Btw jučer me počela bolit lijeva cica, danas imam onu oogromnu krastu na bradavici tako da je stavljam na tu cicu i izdajam ručno jer imam osjećaj da će mi se rascvjetat bradavica ako stisnem s izdajalicom :/
[/url
Grizli meni he Gsp super no iz principa jer pretjeruju s cijenama necu tu kod nas nista od njih kupovat. Reserved ne znsm za djecu no imam neke haljine kupljene tamo i ok su mi.
Meni neki dan frendica rekla da tamankad mi msli uhvati ritam da ce ga opet promijenit Ovu noc se u 3 probudio no dala sam mu dudu i zaspao do 6.
moj isto bas ne spava po danu. to vvec dugo. al poceli smo ga kupat svaki dan zadnjih par dana (kak je mm doma stalno onda mozemo haha), pa i zbog tjemenice koja ne prolazi a imamo to nekaj za mazat prije kupanja, i ne zelim se ureknut, al vraca nam se neki bolji ritam spavanja. nadam se da ce potrajat. jutros se standardno probudio u 6. al sam mu ubacila dudu i upalila fen i odspavao je jos sat vremena
mikio moj pod normalno tolko kaka. ja ne znam kolko je normalno. bas me zanima vaganje. sljedeci tjedan bi trebali ic na cijepljenje, zvat cu u ponedjeljak da vidim dal da dodemo.. pa cu pitat i za kakanje. on i dalje kaka po 6-7 puta dnevno. nekad manje i nisu sve pelene bas pune. pocela sam ga podizat opet poslje svakog jela da podrigne pa nam se smanjilo bljuckanje, ali jos uvijek je dosta. al napokon je poveo razmak hranjenja, ocito je ono prosli tjedan bas bio skok..
Ja taj rucnik za kupanje 100put iskoristim:) Nemam pojma, samo dotakne njega kad je najcisci tako da nemam osjecaj da je prljav. Za sebe koristim onaj rucnikasti ogrtac i to isto 100 god traje.
E mikio, moj isto poceo rezat i navlacit cicu. Bas me presjece kak me ugrize. A nama je to pocelo sad prek koji dan kad mi je falilo mlijeka pa se valjda borio da izvuce nes, al i sad kad mi se vratilo nastavio je s tim agresivim. Huh. Kazu i da nakon kaj probaju bocicu mogu tak pocet natezat cicu a i to smo prosli tjedan probali prvi put. Ugl nadam se da ce se primirit uskoro:)
Evo meni taman dosla Sinsay robica al treba proc proces dezinfekcije prije nego otvorim
E, ja svog malog fkt ne volim presvlacit, da se nekad ne upisa il posere nebi ga ni presvlacila:) cak i kad se pobljuca samo malo s blazinicom prodjem. Imam tih par kombinacija jadnih koje vrtim u krug ako bas zaprlja🙊
Ima neke super slatke robice kaj smo uglavnom dobili na poklon pa cim mu to obucemo opalimo 100 slika :D
Uuu hvala za Sinsay 🥰 Samo neznam kaj cekaju da stave ljetnu kolekciju...
LoSa za Old navy i ja potpisujem... frendica iz Kanade dolazi na ljeto inza Bozic i javi mi prije nego dolazi kad je snizenje kod njih i da joj posaljem sto da mi sve naruci, bude hrpetina robe za 250-300kn. I Tommy Hilfigher im bude prejeftin, tipa kceri sam uzela debelu debelu jaknu zimsku s krznenom kapuljacom bila je 200kn, ko nova nakon godine dana nosenja (u vrtic!). A tolko me kosta u hm-u ili Zari...
DeeSB hahah ovo za sefa😂😂
Joj Lavice kad se sjetim kako je to tamo na snizenjima bilo jeftino Ja sam svim frendicama za klince kupovala brendirane stvarcice jeftino. Npr Cartiers se tano moze u Walmartu kupiti... ko nas Kaufland.
Bas gledam svoju robu koju nosim. Par tajica... neke za po kuci i neke za šetnju. Užas jedan
Uh i ja sam otisla i naručila hrpu toga sa Sinsaya 🤦♀️ nadam se da budu dobre veličine. Jedva cekam sad da dođe.
Curka opet ne zeli na cicu. Jedino po noći kad ju u snu hranim cica, preko dana nema šanse tak da se stalno izdajam, ali joj dajem i dohranu, jer je pocela vise jesti, a posto ne zeli biti na cici, nije si navukla vise mlijeka. Vec 3 mjeseca se borimo s tim cicanjem. Rekla sam sama sebi da cu izdržati prva 3 mjeseca kako god zbog nje, ali sad cu to produziti zbog korone i svega. Bilo bi toliko lakse i meni i njoj samo da zeli na cicu, ubija me ovo izdajanje.
I moja sad po danu manje spava al zato noc i poslje hranjenja do 11 nastavi sta mi odgovara....i ja sam prije uzimala neke stvari kod nas brandirane u xyz ili tommy hilf...gap...sve preskupa dok negdi vani sve puno jeftinije nego kod nas...al otkrila sam outlet u dugopolju f&f...dakle patike liu jo sam platila 1500kn dok su tamo nekih cca 700...guess stikle koje su bile 1300 a tila sam ih kupit al sam saznala da sam trudna pa srecom nisam kupila platila ih za 9mj kasnije 390kn....tako da mi je to trenutna destinacija za shopping😂😂...roba isto prejeftina...raj za oci i bankrot...nekad znam cilu placu potrosit na te gluposti....al sad mi je bebac prioritet pa u nju ulazem trenutno😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji