Losa ma i ja mojoj dizem guzu za prematanje onako da podvucem ruku ispod leđa pa podignem ju, ne dizem ju za nogice. Al kad ju presvucem i trebam zakopcat bodij i one gumbice sto imaju tutice između nogu to je akcija ziva koliko s njima mase. 😍 A to mi bas slatko. A ovo za bodija 2 kom vjerujem da se moze zasto ne ako ih ne zulja,al ja nisam nikad probala jer mi izglada ko da bi ju zuljalo. Al ko zna mozda i isprobam. Samo mi se ne da kopcat duple gumbe. 🙈
Jaooo zene sto sam vidjela sad… Orsay otvorio webshop za Hrvatsku. Kako ja to nisam popratila prije. I jos daju besplatanu dostavu i 20% na sve. Idem u shopping 🛍️🛒💰
Bilo je ovih dana na orsayu i do 50%( tipa na haljine, sakoe, jakne...) s besplatnom dostavom 🤤 pa ja sad opet cekam da tak nes bude a obzirom na situaciju mislim da bude xD
Cure kako vama izgleda trag od bcg cjepiva? Nama se pojavio tek nakon dva mjeseca i jucer vidim bijeli gnoj na vrhu, trebam li se brinuti?
Cure sto znaci udubljena fontanela prednja?. Pratim i vec danima je udubljena bez obzira sto doji redovito i puno, dobiva po 20-30gr dnevno, sve pelene su mokre, usne nisu ispucane niti ima kakvih naznaka dehidracije sto pise da fontanela ukazuje. Jel ima koja iskustva/savjet? Planiram nazvat pedi sutra jer sad je vec 7 dana tako. Vise se primjeti kad je nosimo, a kad lezi je skoro ravna. Al dok je drzim u rukama malo ppviseno doslovno se vidi udubljenje. Kad smo bilo na cjepljenju nisam nista pitala jer nije bilo bas tako udubljeno, a pedi ocito to nije smatrala problemom. Al sad minse čini puno dublja jer s e primjeti bas i plusira jasno se vidi kroz kosicu.
Grizli i mom isto nekad jako pulsira. Citala sam da je to normalno al daj javi kaj veli pedica. Mi nismo na kraju zvali. Udubljena moze znacit dehidracija, ali ako fino piski nemoj se brinut za to.
I moja sad po danu manje spava al zato noc i poslje hranjenja do 11 nastavi sta mi odgovara….i ja sam prije uzimala neke stvari kod nas brandirane u xyz ili tommy hilf…gap…sve preskupa dok negdi vani sve puno jeftinije nego kod nas…al otkrila sam outlet u dugopolju f&f…dakle patike liu jo sam platila 1500kn dok su tamo nekih cca 700…guess stikle koje su bile 1300 a tila sam ih kupit al sam saznala da sam trudna pa srecom nisam kupila platila ih za 9mj kasnije 390kn….tako da mi je to trenutna destinacija za shopping😂😂…roba isto prejeftina…raj za oci i bankrot…nekad znam cilu placu potrosit na te gluposti….al sad mi je bebac prioritet pa u nju ulazem trenutno😁😁
Recimo Guess stikle su preko barebile 20-30$ Torbice 10 $.
Hej cure, evo javljam da sam bila kod dr svoje jer me izrqzito zivcira rana od carskog. Uglavnom, nastali granulomi pa mi je jednu stranu lapizirala. Sutra ak ce na ovoj biti uspjesno, ce i drugu stranu. Ako ne, morat cu cekat da zaraste samo a kad ce to biti pitaj boga.
Cure su zadnjih dana stalno na rukama... Mislim da ni to ne pomaze zarastanju.
Mlijeka sve manje a vremena za izdajanje nemam 😓😓😓 i jadna sam da jadnija ne mogu bit. Neispavana jer mibtreba po sat i pol dva da ih obje nahranim i uspavam i onda imam sat, sat i pol da odspavam. Ponekad uspijem a ponekad cendraju svakih 10 min pa nis ne spavam. Onda pokusam lec kad se muz digne s klincima al ni to bas nine uspjesno jer su bas nervozne. Pretpostavljam da je skok sa 6 tjedana, nadam se 🤞🏼
Nadam se da ste sve dobro 😘😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Super nisam jedina jer moj muž smatra da sam luda 🙃
Vi sve svašta naručile ja još nisam shoping obavila od kad sam se porodila pozelila sam da idem u shoping i za sebe a i za bebicu jedva čekam da prodje korona i da uživam u shopingu i šetnjama
Grizli sad si me zabrinula pa ja sam mislila da je to normalno mom malom je to uvijek tako i baš često pulsira 🤔
Bokic majcice,evo ja sam nova na forumu i nadam se da Vam se mogu pridružiti,15.02.20.prvi puta sam postala mama svoje malene djevojčice.Ona je jako cendrava curica i stvarno ne znam kako je smirit🙄nunam,nosam,pjevam,vozim ali kad nju ulovi nista ne pomaze.Stvarno sam zbedirana zbog toga i imam osjecaj da nesto lose radim...
Ajme ja mrzim shoping i uzasno sam skrta dat puno novaca za garderobu 🙈😂
A inace nisam bez sminke nikad dosla na posao, event do ducana. Al malo sminke, maskara i rumenilo. I prvo vrijeme dok smo jos isli u setnje i na kavu sam se znala nasminkat, a sad zadnja 2-3 tj odkad je ovo sranje vise ne. A stalno sam doma u istim tajicama i teenirkama, bas sam neki dan s mm komentirala kak jedva cekam da sve ovo prode i da bacim svu tu robu 😁
Pricam danas s mamom kak ce nasa djeca #generacijakorona bit totalno razmazeni. Cijele dane s mamama, nikam se ne ide, tate isto cesto doma 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji