Damnarexx pa kad i je najjednostavnije, ja sam je dok je bila 56, 99% vremena u te tutice ju oblačila. 62 imam samo par komada + stvarno preslatkih kompletića pa mi žao da bar jednom ne obuče. Trazila sam u pepcu ali nisam našla ni jednu jedinu pa dalje nisam ni trazila, navikla sam se sad vec na majice i hlače
[/url
Losa ma i ja mojoj dizem guzu za prematanje onako da podvucem ruku ispod leđa pa podignem ju, ne dizem ju za nogice. Al kad ju presvucem i trebam zakopcat bodij i one gumbice sto imaju tutice između nogu to je akcija ziva koliko s njima mase. 😍 A to mi bas slatko. A ovo za bodija 2 kom vjerujem da se moze zasto ne ako ih ne zulja,al ja nisam nikad probala jer mi izglada ko da bi ju zuljalo. Al ko zna mozda i isprobam. Samo mi se ne da kopcat duple gumbe. 🙈
Jaooo zene sto sam vidjela sad... Orsay otvorio webshop za Hrvatsku. Kako ja to nisam popratila prije. I jos daju besplatanu dostavu i 20% na sve. Idem u shopping 🛍️🛒💰
Meni iskocio Orsay onlineshop pred psr dana na fscebooku. No ja nekako imampriblems njihovim velicinama. Ovisno o modelu trebam drugačije brojeve pa mi tesko online. I Reserved ima online shop i također za bebe.
I Gap oma online shop no definitivno su preskupi. U SAD-u su oni jeftina trgovina za mase, a tu kod nas nabili cijene ko ludi. Njihov brand Old Navy ima super stvari za bebe i djecu no ne znam jel u Europi omaju trgovine.
Mi smo jucer setali uz more..vise nisam mogla izdrzat u stanu...sinoc je opet zaspala oko 9 i nisam joj dala kest oko 1 odolila sam...i probudila ss u 5 ipo...super dakle moze oko 8 sati spavat...losa hvala na savjetu...ja se ponekad nasminkam i sredim nakon sta se okupam pa opeglam kosu...pari da cu ic negdi...🤣🤣🤣...al eto da se ja bolje osjecam ...jer sam inace prije svaki dan bila sredena i nasminkana....
Dosao mi je Sinsey. Zadovoljna sam izgledom i osjetom pod prstima. Robica je rekla bih, vise H&Move velicine. Nisam 100%, neka druge cure potvrde, posto ja imam 1-2 komada samo iz HM.
Narucila sam joj 62, a ona je trenutno na 56-62, bit ce joj veliko, al par puta osusit u susilici i bit ce dobro💪 stavila sam odmah prat i susit da se mozemo vec sutra obuciii😍😍😍 preslatka je robica!
Mi dobili od Gap kombinezon ljetni od trapera prefora. Jedva cekam joj ga obuc. A jako je fino i super.
Damnarexx jedva cekam da mi stigne nas paketic. Ako ti se da bacis koju slikicu da vidim. Inace sam nestrpljiva kad cekam pakete.
Upravo dobila poruku da su mi poslali paket sa patpat.
Za Reserved moram rec da sam se ja razocarala s njihovim stvarima za bebu. Imala 1 hlacice njihove neke uzasno uske su bile 56 velicina, guza sa pelenom joj nije stala. Kao zimske a materijal tako tanak ko hulahopke i rijetko tkanje da se koza vidila kroz njih. Bacila sam ih nakon 1 pokusaja oblacenja. Bas se razocarala s tim komadom robe njihove.
Lavica hvala na savjetima 🙂nadam se da budemo mogli uskoro i prosetati tu robicu
Damnarexx nejdemo van 😞 izademo samo ja i muz sa psom. Strah me nekaka s malim, a i nije bas beko vrijeme pa me to tjesi. Jos bar dva tjedna ne bumo isli a onda cemo vidjeti.
Cure vi se dobro opremate 😂 mi zasad imamo robice, trebat cemo ljetnu a nadam se da ce to tad raditi ducani.
Za grad zagreb, mislim da prvi dio naknade dobijemo kad beba bude 6 mjeseci, a drugi dio kad napuni godinu dana. Tak mi je frendica rekla. Mi smo slali neki dan, jo je mene bilo sram kaj nakon ovog potresa to trazim 🤦🏼♀️
Cure, je li se kome poremetilo noćno spavanje baš jako? Moja je ulovila neki ritam i sad već par dana stalno se budi, ali staalno, možda svako pola sata i onda malo ulovi ciku povuče čisto radi reda i onda lamata rukama nogama, glavom lijevo desno, uglavnom izgleda kao da egzorcizam vršimo 🙈 sve radi u nekom polusnu.. Ne znam jel regresija sna, skok u razvoju, koji vrag 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
evo pridruzujem se sinsay ekipi narucila sam mu vrecu za spavanje, i gornji dio trenirkice. i onaj set u kutiji za bebu za frendicu koja uskoro treba rodit, i frendici za rockas pidjamu, ipak je vrijeme izolacije
i sebi torbu.
isto skromno pras 400 kuna
jucer mi je prosla na kraju narudzba s hma tek prek mobitela. narucila sam mu proljetnu jaknicu 68. nadam se da ce ipak doc to proljece i ljeto kod nas. sad nosi 62 pa si mislim taman za mjesec dana da ce ju nosit, taman i vrijeme malo kad se ustali.
mi nismo bili vani od potresa. do tad jesmo skoro svaki dan. samo po kvartu. tu stvarno ima setnica di doslovno ne sretnes nikog pa nekak ne strahujem tak. sad nismo evo preko tjedan dana. al mislim da ak popusti ova hladnoca da budemo sutra preksutra bar kratki gjir. mi imamo veliku terasu pa smo prosli tjedan kad je bilo ono super vrijeme dosta bili na zraku, samo ne u setnji,,
Sortiraj odgovore
Najstariji