Grizli tih bodica bude i u lidlu,savrseni za curice!
Red fox npr bodi dugih rukava,dugebhlace intanja jaknica ili gornji dio trenirke gore.
Kad je ful vrice ljeti ja sam je usred setnje znala skidat do bodija jer bi urlala (a ja jojntipa jos haljinicu ili tregerice kratke gore stavila). Super su one tanje carape supljikave ili bez njih. Za pokrivanje u setnji ljeti (i na plazi) one muslin tetre dusu dale. Ja sam dvije kupila elodie details na rasprodaji,savrsene.
Ja ga jednom na dan isto lijepo obucem,presvlacim ak se pobljuca a to je sigurno jednom. Samojed i ja se sminkam svako jutro😁.
mikio moj muz je alergicar... on pije Aerius tablete na recept. Ovo sto se kupuje mu nista nije pomagalo. On je postao slergicar pred 3godine. Odrasao na selu i nikad mu nista nije bilo do 35.-te Sad ima tezak oblik alergije. Place, kise, kaslje, smrce...
Moj malac se voza po kreveticu od pocetka te spava u gnjijezdu. Sad ga je vec prerasao pa smo ga dolje razvezali da ga ipak malo fiksira. I obavezno mora biti u vreci jer deku ili poplun nadem inace na dnu krevetica. Lupa nogicama i bude raskriven. Opcenito je u zadnje vrijeme jako aktivan. Non stop ide nogama ko da vozi bicikl i mase rukama. Zato i manje dobiva na kilazi. Ja ga vazem svaki tjedan i nekad u tjedan dana dobije 100 g pa u jednom danu 150g. Tako da je u mjesec dana dobio na kraju 850 g.
Neko je spomenuo bebe jabuke i banane, moj definitivno banana Dugacak i tanak.
Mikio da joj nisu mozda zubi lagano krenuli? 🤷🏼♀️
Mi isto imamo rucnik za dva pranja, tetru i trljacicu svaki put cistu.
Moj je sad samo u jednodjelnim pidamama, mojuz ne voli kad nosi majce jer mu se podignu kad ga stalno nanasamo😂 a i ne izlazimo tak da nam je to najzgodnije.
Damnarexxzaboravila sam komentirati, mislim da je dobro malena u sjedalici, meni to isto sve izgleda neudobno, al moj obozava biti u jajetu. I bas sam sad skuzila kak je jako lijepo ime Elin 🥰
Taani nas je isto takav, sav je nabit, kratke ruke i noge ima, na tatu 😂 bas sam citala neki clanak na rodama da postoje bebe banane, vitke i koje rastu u duzini i bebe jabuke koje su okruglaste 😂 moj je jabuka 😂
Heheee hvala🥰
Idete li vi u setnju kvartom? Mi nismo bili jedno 10dana, otkako je krenula ova panika..al sve me vuce da idem makar tu po skolskom radit krugove s kolicima dok nema nikoga...ubija me ovo.🤷 A i mislim da bi njoj super doslo malo na zraku biti.
Hvala za sajvet za kanotjerice. Pricekam onda jos pa cu naruciti ako se ne otvore trgovine sa h&m, a mozda i lidl dobije 🤷♀️ meni se to cinilo super staviti pa preko maja kratkih rukava za 5-6 mj a ako je frisko gore majcica dugih.
Losa kako uspijes zakopcat mu 2 bodija? Ja mojoj nema sanse da bi to uspjela jer joj se i ovi gumbici preklope i imam osjecaj da bi ju jos jedan red zuljalo. A i za presvlacenje bi mi bilo tlaka kopcat 2 puta to posto ona lamata nogama za poluditi jedva i 1 zakopcam.
Mikio c&a hlacice su uske one ko tajice model, al imaju i hlace bas klasicne one su sire. Mojoj samo te kao tajice ne padaju a one su najcesce samo u kompletima sa majicama koje su joj redovito velike.
Za alergije joj meni krenule isto al sad samo ispirem vise put na dan nos fiziološkom. Nemam bas opciju B, a inace sam isto na Aeriusu i ventolinu.
Moj je definitivno banana beba. Ja joj tepam sparuga!
Ja sebe recimo ne licka uopce, ne sminkam se ni inace a kamo li sad. Svaka vama cast koje se sminkate ja sam i za inace ljena to obaviti. Najcesce mi sminki istekne rok pa bacam tipo 2 put koristenu. Al robu zato ooobozavam.
Moje šminkanje je malo pudera i maskara, kad me ulovi ili kad idem na posao da se bas ljudi ne prestraše, ali ni to nije svaki dan. Sjenilo dodam za večernji makeup haha 🙈
Tako da mi sad doma ne pada na pamet, ulovilo me pred jedno mjesec dana pa sam se našminkala, osjećaj kao da imam kilu toga na licu, išla skinut za sat vremena 😂
Ja sam se nekako spontano prestala šminkat još u srednjoj, čim me prošla faza 16 kila najsvjetlijeg pudera i olovka kao da sam rakun 😂😂😂
[/url
LoSa tako i moja, kao da je navijena, ruke i noge konstantno rade. I dok je budna i u snu. Počela sam je stavljat spavat u bodiju i medo odjelcu 🙈 jer se iz apsolutno svega izvuče u roku odmah.
Damnarexx ja šetam po ulici svaki dan ako vrijeme dozvoli. mislim, vrtimo se u krug oko zgrade. Sad kako su rekli za to onečišćenje, onda puno kraće ali ipak izađem.
[/url
Grizli jos u bolnici je imao po dva bodica, tako su im i tamo oblacili. Ne cini mi se da ga to nesto zulja, ionako su oni iznad pelene, a i pazim da ne bude premali broj bodic pa da mu bude tijesan. Kad ga presvlacim oba otkopcam i povucem prema gore te zamijenim pelenu. Hvatam mu nogice po baby handlingu, ili na boku ili na leđima, tako da ne moze lamatat nogicama. Po bh se ne smiju hvatat obje nogice jednom rukom, npr za stopala vec se rukom hvata natkoljenica lijeva ili desna te briše guza. Na taj nacin ne moze lamatat nogicama. To je i zbog kukica preporucljivo.
Ja ne znam sta je nasa😁 dal bananko banana ili jabuka...kombinacija😂😂
.
I mi smo dobili nesto robice, nesto sam kupila jer je gust ☺️ za sad imam kratkih bodica iz Primarka, bilo je 7 u pakiranju, i jos nekih nasljedjenih..tako da mislim da to necu morati kupovat.
Ja ju najvise oblacim u jednodjelna odjelca, nekako mi je to najbrze a i mislim da joj je tako udobnije..
Nikako da se uhvatim tih hlacica i majica😅
.
Btw, mi jos od Bandica nismo dobili pare🙄🤔
A predano jos u 2.mj i dobili smo potvrdu da je prihvaceno.
Sortiraj odgovore
Najstariji