ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    30. Ožujak 2020. 23:06

Ja sam s kceri bila prekrcana robom (sve novo,gustala sam) i onda sam u babinju tolko robe dobila da s sad rekla ok kupit cu manje (jos sam i od sogorice dobila,samo on je bio ljetna beba pa se ne preklapamo,npr nemam nista ljetno...). Pa sam sad ljetno 68 pocela kupovati buduci nis od babinja. On je sad 62, neke stvari (tipa hlacice i to) jos stane normalno u 56...  za ljeto se opskrbite kratkim bodijima,onesies (jednodjelna odjelca s kratkim hlacama ispod kojih vjerojatno nece ni bodi nositi)i takve pidjame. Tog ce vam.imat lidl sigurno jer ima svake godine...

Red Fox
    30. Ožujak 2020. 23:11

Lavica kak je najzgodnije oblaciti bebu kad jos malo zatopli, a kad nije prevruce? Jel ok npr.bodi dugih rukava i hlacice? Jel onda samo carapice na noge ili jos nekaj? Ja npr.nisam mislila nikakve cipele/tenisice dok ne prohoda

mrgud_zg
    31. Ožujak 2020. 03:56

Deedee tocno tak i ja 😁
    Ja nemam pojma, mm apsolutno nije zainteresiran za te stvari, a meni kad su ponudili bilo mi glupo odbit. Na kraju sam dobila s 3 strane potpumo neocekivano, al mislim si zakaj bi trosila novce kad ne moram. Imam tolko toga da zbilja mogu birat kaj mi je prakticno za oblacit a kaj nije samo spremim za vratit. A ja isto tipa ak ima crne hlace, onda prva majica pase, sljedeca kad se pobljuca je bilokoja 😂 
    Mojem su isto hlacice kratke a rukavi dugacki. Iako mm stalno govori da ima velike sake pa onda nemrem procijenit (mm je rukometas pa je to mozda subjektivno 😂)
    Ja imam 1 te ful male cipele koje oblacim na medo odijelce ovo koje mu je sad taman jer to nema stopala. Inace ne nosi cipele.  2 medo odijelca kkjw je prerasti su imala stopala pa onda nis od cipela

samojed
    31. Ožujak 2020. 04:23

Ja svog malca oblacim ko Grizli svoju par puta u toku dana i pretežno jedna od kombinacija u danu je košuljica i pantokice pa poslije idu malo običnije kombinacije inače uživam u gardarobi i sređivanju, iako je korona i nema van svaki dan de nasminkam i sredim mislim da je to dovoljno da vam kažem kaže mi muž od kud ti volja 
    Hani isprobala sam sa fiziološkom super stvar jest da me je prestravljen još se nisam dopustila al baš pomaže nema više hroptanja samo što plaće od toga ko lud,ali ja to radim polahko ne znam da li treba brzo il polahko i stavim 2ml isto me je strah da 5 ubrizgam
    A što se tiče spavanja na cici moj ti se gotovo uvijek tako i uspava
    Mikio možda da nazoves pedijatriju za svaki slučaj 
    Damnarexx preslatka princezica i moj malac isto tako spadne tako da to je ok vidjet ću ako budem imala sliku u sjedalici stavim

Grizli
    31. Ožujak 2020. 04:34

Meni robicu svi djelili jer smo s moje strane prakticki zadnji dobili bebu, al kako ja obozavam kupovat i bas gustam u tome da njoj odaberem stvari onda sam samo nekih par uzela od sestre sto je necak zapravo odmah prerastao ili dobio na poklon vec malo. Jedino noseno od necaka su pelene za siroko povijanje i vrece za spavanje od velicine 70 nadalje po 2-3 komada dobila.
    Mojoj su iato rukavici uzasno dugi i majice siroke. Recimo maje bibstala u 50.al toga nemam s nosi 56, dok ove 62 joj izgledaju preglomazno. Hlacice ako su ko tajice stil su joj super 62 sada, 56 izgleda ko da je poplavu imala, 68 su joj jos malo duge i široke. Al klasnicne hlacice si joj bas siroke i padaju joj. Mislim da je to zato sto su one krojene za siroko povijanje a moja po danu to ne nosi. Ne znam to je moje objasnjenje, jer ne bi rekla da je neproporcionalna. Tutice kako je sad 58cm onda joj 56 na knap, a 62 jos malo veliko pa sad trneutni je vecinom na hlacicama i majici.
    A slapice su meni tako slatke na njoj. Ima neke na rozok medu obozavam ih iako rozu ne volim, al bas joj lijepo stoji. 🤪🙈 I nekoliko ih imam heklanih koje sam dobila na poklon. Heklane su za jednog decka cija mama ih nije httjela stavljat malome, a radila ih je jedna nonica koju sam ja obozavala a nazalost pokojna je vec 3 godine. Pa mi je njezina kcer dala to za moju curku kao ako hocu ako ne da ih bacim. Tako da meni te slapice imaju i neku sentimentalnu vrijednost pa mi uopce nije problem ih stavljat. 

Grizli
    31. Ožujak 2020. 04:44

Lavice bas sam te kao kombinezone uzela u sinsay izgledali mi prakticno za ljeto. Sad mi lakše kad kazes da su super! 👍 Za sad imam dosta toga 68 sto ce joj biti za ljeto kao al dugih rukava. Ljudi nam to poklonili pa valjda ce obuc bar jednom. Tjesim se sto kod nas su ljeta navecer friska pa ce posluziti ako nis zanizac navecer na terasu od stana.
    Ja bi kupila mojoj bodije bez rukava onako na tanke naramenice al to nigdje ne mogu nac ima koja saznanja di toga ima? Ono kao zenske potkosulje rekli bi mi na bretelice. 

31. Ožujak 2020. 05:46

Grizli takve bodije koje tražiš ima na H&M on line shopu.
    I čak multipack
    Oni meni imaju super robicu
    Zadovoljna sam i mali ima najviše njihovo
    Pretežno smo na broju 62 al čini mi se brzo ćemo na 68 🙈 za 2 dana 7 tjedana oko 6 kila imamo mislim ( nismo se vagali 3 tj)!
    Boze kak vrijeme leti .

MaRe
    31. Ožujak 2020. 06:11

Ja sam isto dobila robice pa valjda do godine dana..jedino sto bi mu trebala kupovat su pidzame i koju jaknicu gore. Sad cu dio ove male robice odvojit i poklonit frendici a dio spremam za drugo. Toliko toga imam a vrtim sam ono sto mi se sviđa haha
    Hlacica ima more a ja mu oblacim cca 5 komada sto imaju onak siroku traku..ne volim ove na gumu jer me strah da ga stisnu kak se ubucio.

31. Ožujak 2020. 06:26

Cipelice nikad ne oblacim... imam ih nekoliko i bas si neki dan mislilm cemu to. No eto vi ih ocito koristite. Takoder imam i traperice i kosuljice no to mi zao mu navlaciti. Bas mi se cini neksako neudobno. Najcesce je doma u kratkom bodicu, gore dugom ili majcici i dolje pamucne hlačice. Imam i nekoliko trenerkica no kao sto sam rekla, donji dio mu ok a gore pliva. Sad trošim Violeta pelene koje su široke i debele pa trebam hlacice broj vece.
    Sad kad imam iskustva s bebicom pola stvari koje se tesko oblace ne bi uopce kupovala. A izgledale su mi tako slatko 

MaRe
    31. Ožujak 2020. 06:34

Moj poceo surfat po kreveticu...stavim ga jucer normalno i idem ga provjerit vec se odgurao gore na stranicu...i tak cijelu noc.
    .
    Samojed  svaka ti cast...meni je postignuce ak se pocesljam 😂😂 totalno sam se zapustila i iskreno bolje mi je kad se ni ne pogledam u ogledalo. Neki dan me muz slika s malim i kaze gledaj kao da nisi umorna 😂😂😂😂 reko kak da tako gledam haha
    Nadala sam se ovom lijepom vremenu i setnjama da napokon malo dođem sebi i sad ova j.... korona i moram i dalje bit u stanu 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.