ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    30. Ožujak 2020. 19:37

Ja inace nevolim shoping centre to bas kad moram ic idem..ja obozavam online kupovat...njoj sam bas dosta stvari kupila online...samo sam robicu otisla i kupila to mi je bio gust...krevetic bocice dude sve sve online napravila listu zelja i dosla u magic baby i oni prepisivali narudzbu 😂😂😂...
    A rucnike odmah bacam na pranje..tako sam navikla pa i njoj tako....a njenu robicu i sve stvari za nju perem odvojeno...i tako cu sigurno do godine dana

• keira22
    30. Ožujak 2020. 20:23

Taani

DeeDee

Zna netko je li pat-pat stranica sigurna za naručivanje?i je li uopće prava ili neka muljaža? Našla sam samo par recenzija i to od pred par godina.. stalno mi iskače oglas i sad išla bacit pogled, ima najslađe stvari ikad..

I ja sam pitala za patpat, mene više zanima odjeća za dojiljea nisam baš našla neke info…

Ja sam naručivala s patpat stranice, kvaliteta je super samo je kroj tutica malo cudan, presiroke su u donjem dijelu ali zapravo tako i izgledaju na slici. Došlo mi je za nekih 20 dana. Imate ispod nekih artikala slike kako to stvarno izgleda tako da se možete po tom ravnati. Moja preporuka je samo da naručite veći broj.

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 20:40

keira22

Taani

DeeDee

Zna netko je li pat-pat stranica sigurna za naručivanje?i je li uopće prava ili neka muljaža? Našla sam samo par recenzija i to od pred par godina.. stalno mi iskače oglas i sad išla bacit pogled, ima najslađe stvari ikad..

I ja sam pitala za patpat, mene više zanima odjeća za dojiljea nisam baš našla neke info…

Ja sam naručivala s patpat stranice, kvaliteta je super samo je kroj tutica malo cudan, presiroke su u donjem dijelu ali zapravo tako i izgledaju na slici. Došlo mi je za nekih 20 dana. Imate ispod nekih artikala slike kako to stvarno izgleda tako da se možete po tom ravnati. Moja preporuka je samo da naručite veći broj.

E super, hvala ti 😊

[/url

Damnarexx 🌺
    30. Ožujak 2020. 21:01

Joj ta PatPat stranica je preedobra😍😍 stalno gledam sa nesto narucim. Sad poslje vasih komentata i ocu, vjerojatno :D kad prerastemo ovu robicu.
    .
    Hvala curke za komentiranje ADa, znaci okej je :)
    .
    Ja msm da cemo mi sutra zvrcnut pedijatricu, vec se lagano brinem da joj je nesto😕 evo sad nakon zadnjeg hranjenja od 120mL, nakon sto je bljucnula i podrignula opet njurganje i plac..i ne znas sta je 🤷 vec je ovo 3. Ili 4. Dan..luda sam vise od placa.

mrgud_zg
    30. Ožujak 2020. 21:17

ajme grizli svaka cast, jos i slape oblacis. ja svog presvlacim kad se pobljuca, a njemu je najgora kazna kad mora oblacit rukave, sve drugo je ok. al to je svaki dan plac. s tim da kak smo u zadnj vrijeme puno doma, korona i to, uopce se ne bediram kaj cu mu obuc, dobila sam od frendice neku robu za curice, al ionak ga niko ne vidi osim mene imm
    rucnik koristim 2 kupanja pa bacam. a tetra koja ide u kadicu i trljacica svaki put cista. i ona krpica s kojom mu brisem guzu nakon presvlacenja pelene svaki dan cista.
    ja robe imam sigurno do godinu, ako ne cak i 2  kolko sam dobila nasljedeno kolko na posudbu  kupila sam nesto dok sam bila trudna kad nisam znala da cu tolko dobit. i sad tu i tamo neke stvari tipa vrece za spavanje...

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 22:03

mrgud_zg

ajme grizli svaka cast, jos i slape oblacis. ja svog presvlacim kad se pobljuca, a njemu je najgora kazna kad mora oblacit rukave, sve drugo je ok. al to je svaki dan plac. s tim da kak smo u zadnj vrijeme puno doma, korona i to, uopce se ne bediram kaj cu mu obuc, dobila sam od frendice neku robu za curice, al ionak ga niko ne vidi osim mene imm
    rucnik koristim 2 kupanja pa bacam. a tetra koja ide u kadicu i trljacica svaki put cista. i ona krpica s kojom mu brisem guzu nakon presvlacenja pelene svaki dan cista.
    ja robe imam sigurno do godinu, ako ne cak i 2 kolko sam dobila nasljedeno kolko na posudbukupila sam nesto dok sam bila trudna kad nisam znala da cu tolko dobit. i sad tu i tamo neke stvari tipa vrece za spavanje…

Potpisujem sve 😁
    Ja ni nemam nikakve šlape haha 🙈
    Imam velikih tenisica.
    A obučena je često kao da sam daltonist, ovako za po doma 😂😂😂
    Potrudim se za mjesečne fotke 😊😁
    Mi nismo kupili skoro ništa, općenito, dobili sve od mog brata u nasljedstvo. I njegove sestre. I još jednog frenda. Doslovno sve. Zato ja kupujem nepotrebno puno pelena i sad gledam ove fancy outfite jer mi skoro neugodno 😂

[/url

• mom12
    30. Ožujak 2020. 22:09

Ni ja nisam nista nasljedila...tj nisam tila..mogla sam sam sve uzet od sestre..samo sam kolica uzela...tila sam uzivat sa mm u izboru robice i svemu za bebaca...a ja nisam uzela nista ljetno jer neznam koji br da uzmem...sad cu narucit nesto pidamica 74 i bodica i mozda  dva tri neka komada duga...jer neznam dali ce 74 br bit za ljeto a s tim nemogu falit trebat ce mi ipak nesto i dugih rukava...

30. Ožujak 2020. 22:25

Moja robica je sva nova... nudilo mi par frendica robicu no nekako mi je to gust kupovat. Vjerojatno ce bit jedinac pa da se izguštam :-)
    Za ljeto nisam jos nista kupovala, nadam se da ce do ljeta otvorit trgovine. A i sve je naopako pa mozda bude u ljetu hladno.
    Vecina robice koju imam su mu hlacice ok no isti broj majcica mu je ogromna. Ili recimo bodic mu u tijelu ok no rukavi presiroki i predugacki. Jel jos koja ima taj problem ili moj malac ima kratke ruke.

Taani
    30. Ožujak 2020. 22:37

Ma sve je to čudno, rukavi dugački, u trupu kratko, nogavice dugačke, a plitko na guzi. Naš onda ima kratke i ruke i noge, a duuuugačak trup 

Ja bih kupila i za ljeto, ali pojma nemam koju veličinu, tako da ću čekati da mu ovo što sad ima bude aman-taman, onda idem po sljedeću veličinu 

Red Fox
    30. Ožujak 2020. 23:06

Mikio  da joj nisu mozda zubi lagano krenuli? 🤷🏼‍♀️
    Mi isto imamo rucnik za dva pranja, tetru i trljacicu svaki put cistu.
    Moj je sad samo u jednodjelnim pidamama, mojuz ne voli kad nosi majce jer mu se podignu kad ga stalno nanasamo😂 a i ne izlazimo tak da nam je to najzgodnije.
    Damnarexx zaboravila sam komentirati, mislim da je dobro malena u sjedalici, meni to isto sve izgleda neudobno, al moj obozava biti u jajetu. I bas sam sad skuzila kak je jako lijepo ime Elin 🥰
    Taani nas je isto takav, sav je nabit, kratke ruke i noge ima, na tatu 😂 bas sam citala neki clanak na rodama da postoje bebe banane, vitke i koje rastu u duzini i bebe jabuke koje su okruglaste 😂 moj je jabuka 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.