ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    30. Ožujak 2020. 17:35

DeeDee

Zna netko je li pat-pat stranica sigurna za naručivanje?i je li uopće prava ili neka muljaža? Našla sam samo par recenzija i to od pred par godina.. stalno mi iskače oglas i sad išla bacit pogled, ima najslađe stvari ikad..

I ja sam pitala za patpat, mene više zanima odjeća za dojilje  a nisam baš našla neke info...

Lorena94
    30. Ožujak 2020. 17:47

Pozdrav curke, ja sam izmoždena danas, ne znam je li koja od vas imala problema sa papicom? Dakle odbija sisu, bocu, čak neće ni dudu. Danas za cijeli dan ako je 230 mL pocuclao 😓 trpa stalno rukice u usta, siše palac i trlja desnu strane čeljusti i slini jako. Više ne znam kako da mu dam da nešto popapa 🤔 s obzirom da je od sisoljubca lijeve sise postao sisavac bočice a danas ništa 😫 od jednom počne vrištanje i plakanje, leđa me ubijaju. Na wc ne mogu otić a da on ne urla. Netko je pitao za fiziološku i nosić, mi tako čistimo, bude dreka al poslije se smije. Ja mislim da je na patpat stranici sve kao i na ebayu i aliexpresu.. 

Lavica27
    30. Ožujak 2020. 17:50

Damnarexx ok ti je to. Generalno je ok spigano da izgledaju u jajetu tako mali.
    Nisam s patpat narucivala al s tih kineskih jesam i nekako nemaju velicine kao nase i to mi nekako veliko djeluje. 
    Zarica super za mlijeko!
    Hani,moj ti gotovo redovito zaspi dok sisa,nije do srca...
    Mikio ja uspjela hm naruciti. Potrpala u kosarixu i nazvala ih na 0800200600,rekla svoj mail(korisncki racun) i oni mi dovrsili kupovinu. Kroz 2-7 dana je kod mene. Sad se bacim ovaj sinsay dovrsit🙈 

Grizli
    30. Ožujak 2020. 18:16

DeeDee ja narucila neki dan sa PatPat stranice 6 stvari ja mislim. Nisam mogla odolit, e sad ako su me zajebalj 😱... Nadam se da nije zajeb i da je dobra robica. Uzela vecinom 6-9 mj da imam fore da dodje 🤣.
    I upravo narucila Sinsay 🙈 ja za 300 kn samo njoj uzela i to vecinom muske stvari jer su ljepše 🤪... 
    Ja inace sam opsesivan kupac i jako puno trosim na robu jer se volim puno presvlaciti i njunisto presvalcim cesto. Najmanje 2 put dnevno, a kako sad nemamo sta raditi pa to ju presvlacim 5 puta. Mislim vec kad nikud ne idemo nece nikad obuc neku lijepu robu koju sam kupila kao za klatit okolo, pa eto da bar ju obuce jednom. 😁
    E da vas pitam mene muz kaze da sam luda da se moze i vise dana koristiti posebno sto ju tocamo u vodi svaki dan... Dal vi nakon svakog kupanja stavljate rucnik od bebe pod prljavi ves? Ja joj uzmem svaki dan cisti, pa imamo jako puno robe za prat sada, jel to tako treba ili se moze koristiti i par dana, kao sto svoje koristim? 

Grizli
    30. Ožujak 2020. 18:22

E cure samo da se ne zeznete za sinsay kao ja. Nakon registracije dobite 10% popusta na stvari koje nisu na popustu. A iskoristiti ga mozete 7 dana od kad ga primite. Ja nisam mail pogledala prije da vidim da traje samo 7 dana. I zeznula se jer narudzba je vec placena. Tako da prvo provjerite mail prije nego stisnete dovrsi. 🤷‍♀️ 

30. Ožujak 2020. 18:27

Ja sam iskoristila 10% popust. 
    Rucnik samo jednom koristim i onda ide na pranje... no ja i svoj i muzev rucnik perem nakon tusiranja. Ne koristim vise puta. Isto i njegovu robicu perem kad mu skinem iako nije prljava. Nekad je ima samo sat vremen i cista no svejedno mu je ne oblacim ponivno vec ide u pranje.

30. Ožujak 2020. 18:29

Grizli i ja sam takva
    Bas volim on line listat i kupovat 🙈🤪
    Bolest hehhe...
    Ps. Nisam misla da ću ovo rec al ovaj moj bebač sad bolje spava nego kad je bio bas beba i onaj prvi mjesec života .
    On sad zaspi nakon 2 h kaj je bude budan
    Znaci igranje papanje nosanje i dijete zaspi
    Ja u šoku i tako zadnjih par dana 🙈🤪
    Naravno pozitivnom šoku
    Spavanje nije dugo
    Po pol sata ,45 min
    Nekad odvali po sat ili 2 al to budemo jednom u danu samo
    Ugl htjela sam ga samo pohvalit
    ❤️😘

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 18:29

Ajme Grizli koja volja, ja sam pak čista suprotnost, shopping mrzim iz dna duše i stalno vrtim iste stvari u krug. Sad za nju mi je fora jer je sve tako slatko ali ne presvlačim je svaki put, a ne ne. Molim boga da se ne izbljuca ili da je ne pokapam mlijekom pa da je ne moram cijelu presvlačit haha. Jedno od većih otkrića mi je bilo kad sam s jedno tjedan dana shvatila da joj mogu promijeniti pelenu bez da joj skidam body I tuticu skroz 😂😂

[/url

DeeDee
    30. Ožujak 2020. 18:31

Ručnik njen svako drugo kupanje ubacim u mašinu. 

[/url

Grizli
    30. Ožujak 2020. 19:09

Losa mi svoje za tijelo recimo promjenimo 2 na tjedan, za lice ja mjenjam 2 na tjedan, a mm 1, dok ovog za ruke svaka 2-3 dana, sad kad je korona svaki put kad idemo van i operemo ruke drugi uzmem a tog u koji smo brisali ruke stavim za pranje. A njen bas svaki put uzmem cisti pa me muz scimao zasto njoj ne koristim kao nama. S time da je u taj veliki umoram a u onaj mali skroz kao trljacica sto je iz ikee ju brisem. Tako da imam svaki dan 1 veliki sa kapuljacom i 1 taj mali njen.
    A robicu isto nakon svakog presvlacenja pranje. Jedino joj kod tih presvlacenja bodic ne mjenjam ako je cisti. I slapice ne perem svaki dan nego ih znam obuci joj cise puta al one idu na carapice pa racunam ni svoje ne perem svaki da, a ona ne hoda u njima nego su vise za foru. A presvlacim ju npr ako idemo u setnju volim joj obuci tanju robicu u vise slojeva pa gore debelo medo odjelce, a za po doma vise joj oblacim tutice ili hlacice i majice sta se lako skida i oblaci zbog presvlacenja. 🤷‍♀️ Mama me zeza da s njom sam ista ko sta sam se ponasala kad sam se igrala sa lutkama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.