ZIMSKE BEBE 19/20 đŸ–€

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    30. OĆŸujak 2020. 15:04

Cure, da li nečija beba dok spava vrti glavom lijevo-desno par puta, stane, pa opet tako vrti? Sve to radi u snu, spava na leđima. Do sad je dobro spavao, 2 obroka tokom noći, nakon kojih nastavi spavati, a zadnje dvije noći stalno tako vrti glavom, pa se viĆĄe puta probudi. Ostade nazad i sa strana skroz bez kose, koliko se vrti. Primjetila sam da je ljutica, ne voli dugo da leĆŸi, pa se ljuti dok ga ne podignemo. Nekad se zabrinem, kako se ponaĆĄa sa 3 mjeseca, zar zna da se ljuti 😁 

Red Fox
    30. OĆŸujak 2020. 15:07

Lala moj je to poceo raditi prije nekih tjedan dana, tolko se vrti da mi nije jasno kak se ne probudi i isto je ocelavio 😂

Lavica27
    30. OĆŸujak 2020. 15:40

Mi smo Biogaiu (s D3) pili do godine dana. Jer realno nista im nemoze biti od probiotika a nije bila iskljucivo dojena (i D3 se pije toliko dugo ako se ne varam). 
    Iz HMa mi odgovorili da se ispricavaju, da probam s drugog korisnickog racuna odraditi kupovinu ili platiti pay palom ili da ih na zovem na 0800 broj i telefonski s njima telefonski odraditi do kraja kupovinu. I da ce mi povrat biti kroz par dana. Sad nisam pametna jer sam kupovinu ionako kao Gost odradila. 
    Sad kad padne i Sinsay stranica😂

• Hani
    30. OĆŸujak 2020. 16:15

Ja ne😉😁 ko i taani, narucila sam lot od 50 do 68, ima nesto i 74, tako da sam pokrivena  jos 3 mjeseca, a valjda ce i korona posustat dotad. 
    I moj pokaki skoro svaku pelenu jos uvijek. 
    2 puta budenje po noci, al da i spava ja bih se trebala izdojit jer sise pucaju. Nema mi spavanja do daljnjega🙈😎 On spava i po danu redovno, a u zadnje vrime i dok siĆĄe par puta zadrijema, pa me muči jel to normalno il je mozda simptom zbog srca?đŸ€”Â  Jucer je dvaput povratio onako u mlazu, valjda zato sto zadnja dva dana jede cesce, nervozan, siĆĄe svoju ruku. Bila sam bolesna 10 dana, njega je isto uhvatio kasalj i zacepljen nos, kupila sam inhalator za ubuduce.  Jos se nisam odvazila fiziolosku u sprici ustrcat u nosic, strah me. Samojed, jesi li ti isprobala? Rekla si da ces pokusat.

Damnarexx đŸŒș
    30. OĆŸujak 2020. 16:21

miki0

Taani hvala, uopce to nisam vidjela đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž

.

Kaj smo rekli kojem ducanu je najblize velicina u Sinsay-u?

Damnarexx ajde bas javi kakvo je kad stigne jel blize h&m ili c&a

A Elin je presslatkaaaa đŸ„°
    Nisam strucna za as, meni izgleda ok đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž
    Meni i nasa u as izgleda ko da joj je neudobno ko da je sva nekak nabijena u njoj a ok joj je i ugl zaspeđŸ€·đŸŒâ€â™€ïž
    Ja planiram ovaj tjedan slozit spisak i narucit sve kaj trebam s obzirom da ce ovo potrajat jos bar 2 mj 🙄
    Svi cemo bankrotirat online đŸ€ȘđŸ€Ș

HvalaađŸ„°
    Javim za velicinu :)
    Da, nadam se da im je onda okej u njoj🙊

DeeDee
    30. OĆŸujak 2020. 16:30

Ja sam dobila toliko robice ơta na posudbu, ơta u nasljedstvo, ơta na poklon da sam mirna bar do godine realno, ne karikiram 🙈
    Ali meni ĆŸao niĆĄta ne kupit kad je sve tako slatko i nađe se ful jeftinih stvari 😁😁
    Tako da i ja stalno neĆĄto gledam i proučavam, za sad se joĆĄ suzdrĆŸavam ali ne znam koliko će mi trajat samokontrola 🙈

[/url

DeeDee
    30. OĆŸujak 2020. 16:31

Btw I meni Vita izgleda kao da joj je jaje malo ali po svim pismima ne bi nikako smjelo bit

[/url

• Zarica
    30. OĆŸujak 2020. 16:47

I nama je auyosjedalica bila skroz cudna, ko stolac na izgledalo pa smo kupili novu🙈 sad nam otprilike izgleda bas kao na Damnarex tvojoj slici, al i ja i dalje svaki put mozgam jel pao previse dole:)
    .
    Evo mi napokon ponovo samo na cici. Rijesili se izdajanja, napokon mi nadoslo mlijeko,woohooo. Sad ce mi trebat jedno tjedan dana da nadoknadim sve te sate neprospavane. 
    .
    Mi smo isto narucili Sinsay ima vec cca tjedan dana. Nije jos stigla.
    .
    Biogaja smo dali svega 2, 3 puta. Nije bilo nikakve razlike, a koliko sam shvatila ako nema neki posebni razlog nije ni potrebno davati to. Ali zato nam je pedica sada dala Linex jer je mali imao malo krvi u stolici neki dan...

DeeDee
    30. OĆŸujak 2020. 17:33

Zna netko je li pat-pat stranica sigurna za naručivanje?i je li uopće prava ili neka muljaĆŸa? NaĆĄla sam samo par recenzija i to od pred par godina.. stalno mi iskače oglas i sad iĆĄla bacit pogled, ima najslađe stvari ikad.. 

[/url

Taani
    30. OĆŸujak 2020. 17:34

Nama je Biogaia pomogla, barem mislim, jer se baĆĄ patio s prduckanjem i kakanjem, moĆŸda tjedan dana davanja biogaie i vidjelo se da mu je lakĆĄe. Sada isto zna nekad imati dan kad malo viĆĄe prducka ali mislim da je to kad ne podrigne nakon podoja. Ni sama ne znam...

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.