ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    23. Ožujak 2020. 14:33

LoSa identicna situacija,a tim da je tvoj malac jos dva mjeseca stariji od mog... suosjecam! Valjda ce do 6.mj ovo sranje proci... ti si do kraja na porodiljnom ili? Sjecsm se ds si razmisljala prije nego se rodio da budes 6mj...

23. Ožujak 2020. 15:26

Lavice za sad sam dobila produljenje za dva mjeseca jer sam ranije rodila... a dotad cu vidjet. Mozda cu dogovoriti rad od doma. Ova korona ce ionako neke stvari na poslu poremetiti pa ce sve kasniti. Tako da mozda i iskoristim cijeliĀ  porodiljni. Ja zapravo cijelo vrijeme neke tekuce stvari za posao rijesavam... No tako se i bolje osjecam... dane razmisljam samo kako je jeo, kakao, podrignuoĀ 

mrgud_zg
    23. Ožujak 2020. 16:49

Bas mi je drago da je tema kontakt s ljudima u ovom kontekstu s koronom. S obzirom da je jasno da to vise nije tu i tamo. Od mm brat je konobar i radio do polovine proslog tjedna. Jel bi se vi na mom mjestu vidali s njim? Mene iskreno strah.. ja se trenutno najrade ne bih s nikim vidala s obzirom da vidamo moju mamu koja vec10 dana radi od doma jer je kronicni bolesnik.. a strah me za mene samo zbog malog, on nije ni na cuvanju jos nikad bio..

DeeDee
    23. Ožujak 2020. 17:56

Znači napiŔem roman i umjesto poŔalji stisnem odustani aaaaaaaaa
    Sad ću ukratko, ni naÅ”u bebolinu nije skoro nitko vidio, naÅ”i starci, njegova sestra i nećak, moj brat i Å”ogi i nona. I taman kad smo odlučili počet primat ostale ljude počelo ovo sranje, stigle moje tri frendice i to je to. Ugl. ne primamo posjete, onu koji su i planirali su sami odustali, viđamo se samo s mojima jer su oni kat ispod.
    Mikio i moja raste kao gljiva, ja imam osjećaj da ona ima 60 cm već :S
    Izduzila se fuuul, u 56 definitivno niÅ”ta ne stane, 62 ovisi od kud je. Prerasla je i onaj kornet za noÅ”enje a ako ovako nastavi mogla bi i koÅ”aru puno prije 6 mjeseci šŸ™ˆšŸ™ˆ
    Neki dan smo se zezali da jos malo pa će prerasti sestričnu koja ima godinu dana 🤭😁

[/url

DeeDee
    23. Ožujak 2020. 18:52

Ona je na pregledu s mjesec dana imala 55cm, znači dobila je 5 u mjesec dana haha. Evo sad smo je nekako izmjerili, ima 57 i pol, 58 🤪🤪🤪

[/url

23. Ožujak 2020. 19:33

mikio ja sam na nekim stranicama gledala i pisalo je tipa zbog pandemije dostava 15-30 dana. Tako da se mozda ovo smiri prije nego ti stigne ako narucis...

DeeSB
    23. Ožujak 2020. 19:46

Hej cure...prvo vama koje ste u Zg i okolici uz sve ovo s koronom jos i potres prolazit...ne mogu ni zamisliti kako vam je, ne ponovilo se!Ā 
    Mene je u subotu bas panika uhvatila zbog tog virusa da sam se jedva nekako malo skulirala. Jos je kraljicu poceo muciti nosic, zacepljen i pocela kasljati...stalno ju je to budilo. Ispiremo stalno i usisavamo, danas kao da je sazrio taj sekret i bas je bilo puno izaslo ali jos je muci. Sad je problem sto odmah skuzi kad joj zelimo uspricati fiziolosku i toliko krene plakati da je jedva smirim...Zvala sam jutros dr jer smo trebali na cijepljenje ali je rekla da ipak ne dolazimo nego da pratim par dana kako ce se ponasati. Temp joj bude od 36.8 do 37.2...sisa i igra se normalno, samo kad joj se skupi slajma onda se malo uznemiri i zakaslje...Bas sam zabrinuta da joj se ne spusti na pluca, samo osluskujem kako dise i mjerim temp svako malo. Muz vec misli da sam izludila. 😐 
    Jel ima koja kakav savjet kako da joj pomognem jos da izbaci taj slajm?

L šŸ’›

• Zarica
    23. Ožujak 2020. 20:27

Damnarex, ma uzas. U zadnjih 40 sati sam spavala jedno 4. Po noci mi se znalo cudno zavrtit pa bi zabrijala da se i tu trese:) a i ova bura kad je lupala u kucu me bas podsjecala. Uzas.

Meni je jako zao da mali nikog ne vidi. Mi smo zatvoreni vec dva tjedna. Isli smo u dve setnje samo i to u osami izvan grada. Njega su vidli i prijatelji i rodbina, ali mislim da je mali zakinut za socijalizacijuĀ  koja mu treba, a i tuzno mi je da se ne upoznaju medjusobno. Mozda ce se bojat drugih ljudi dok sve ovo prodje. Mislim da se nece ovo smirit za 15-30 dana nego da ce tada biti puno gore. Ne zelim ni razmisljat kolko ce trajat sve skupa.Ā 

I ja bi htjela online naruciti. Robica isto nam fali i nosiljka mi treba. Lako se paket dezinficira, primi rukavicama, tog se ne bojim. Al cini mi se da bi mogla nes kupit i onda se zabrane dostave ili ko zna kaj. Ne znam jel se moze uopce tipa prek amazona narucit. Pise na stranici kad je ocekivani dolazak al ne znam kakva je situacija na granici.

Jos mi se cini da mi se od sveg ovog stresa smanjilo mlijeko. A mi nemamo nikakvu djecju hranu sa sobom...

• mom12
    23. Ožujak 2020. 20:50

Zarica Hranu mozes kupit u ljekarni ako sam skuzila da si u blizini st sad imas dezurnu ljekarnu lucac...ja tu zivim blizu pa mogu provjerit dali radi ili je skraceno sad..ako zelis...

Lavica27
    23. Ožujak 2020. 21:33

Cure i moj je prerasao brzo pa sam next narucila pretproslinpetak,stiglo je u cetvrtak kako je i pisalo u narudzbi. H&M sam isti dan narucila i u pon je dosao mail da mi ppvrat daju jer im je skladiste u sredistu koronavirusa u italiji. Pa sam ih pitala zasto se i dalje moze online kupovat ps su odf da su premjestili u poljsku skladiste. Ugl od hma sam odustala. Zara vam isto stize kroz par dana a apsolutno sam odusevljena novim sinsay kids online shopom,cijene baaagatela a dostava 3-5 radnih dana.Ā 
    Zarica oni su premali da bi znali ista o socijalizaciji i istinsku privrzenost prema nekom osim vama sumnjam da mogu imati (realno do nedavno su vidjeli mutno). I meni je jako zao, moje sve prijateljice mi slale poklone za njega jer inace bi prerasao (tipa gnijezdo,robica,mobil itd) i sve je nekako na horuk s njim od rodjenja da sam cesto zalosna kako to sve juri nezaustavljivo i jos u ovim uvjetima...
    Moj mali je imao sad neki dan na pregledu s nepuna 2mj 55cm, ali u 56 bodije ne stane bas vise,odnosno na ramenima mj se bas nategnu.Ā 

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.