Pozdrav cure, nadam se da ste sve ok.. Ja sam zasnja 2 dana u rasulu samo plačem, mali izgleda ima skok, sisu standard nece, dudu vuče kao lud i samo bi bio uz mene. 2 noći nisam oka sklopila, osjećam se ka zombi.
Pobjeglo mi prije no što sam i ovo natipkala. Živimo na selu nemamo ni trgovinu, šta oni planiraju sve zatvoriti?! Pa imam doma bebu, treba mi barem 1 tjedno svašta iz trgovine
Opet se tresemo :-D
Ma smijes do trgovine ako moras no ne mozes npr iz Vrbovca u shoping u Varazdin...
Docekali smo jutro danas jedva 🤦🏼♀️ Po novi mi nismo nis osjetili, al sad nas je streslo malo. Mene samo jeza prolazi na taj zvuk, sad je opet malo protutnjalo.
Damnarexx u neboderu smo, 6.kat.
Meni isto jako tesko pada to kaj se ne mozemo s nikim vidjeti. Jos ovak strepimo i u stanu smo pripravnosti da izletimo van ak bude jos koji jaci potres.
Kaj se tice probave, moj stalno jede jednako, nekad kaka svaki dan, nekad preskoci koji dan. Stolica mu isto bude malo razlicita, nekad skroz zuto, nekad malo smeckasto. A prdi ko veliki i isto se zna jako plakati prije nego kaj prdne😂 razvija se jos probavni sustav. Nas i dalje spasava napa kad pocne jako plakati
Pozdrav cure. Ja priznajem da jos uvijek nisam skroz dosla k sebi. Pogotovo s ovim novim potresima svako malo. 😣
Bebac valjda osjetio moju nervozu pa nocas i on bio nervozan. Jeo je u 12, 2, 3, 4. Na kraju zaspao meni na rukama pa spvao do 8. Al nikak se drugacije nije mogo smirit tak da se ja nisam naspavala jer sam stalno na pol bila budna i pazila na njwga.
Tak da cure totalno vas kuzim, sve isto razmisljamo ❤️
Meni je isto prestrasno da ce nam porodiljni proc u izolaciji. A tolko sam se veselila. Sve pocelo jos u rodilistu sa zabranom posjeta zbog gripe. Meni mm radi od doma i mi smo se izolirali zbog bebaca. Uzasno mi je to al tak je kak je.
Losa ma ja sam njemu med davala tacnije na cucu stavljala prije mjesec dana kad sam ga navikavala na cuclu nisam više nikako i da on samo doji
Samojed jel ti pijes dovoljno tekucine? Mene je patronazna upozorila kad sam joj rekla da mala ima nesto tvrdju stolicu i guscu koja je iz to bila i smrdljikava pa je rekla da moze bifi ako ja ne unosim dosta tekućine. Pa kad sam razmisljala stvarno u to vrijeme sam manje pila. Od kad pijem doslovno casu vode prije svakog podoja nema vise toga.
Meni iskreno malo i drago da je ova izolacija i sve to jer mm je vise s nama doma inacr bi sad vec radio po 12h a ovako obavi za 2-3h pa moze uzivat u malenoj! Malo sam sebicna.. Mislim nije a sam presretna sto smo zatvoreni i sto hara korona i potresi nego vec kad ne moze bolje i ovo mi je dobro jer smo vise zajedno.
Grizli pa vidiš u zadnje vrijeme doslovno pa i ne pijem tekućinu sasvim malo morat ću to da promijenim nadam se da je do tog
Mm radi i dalje 😞 tako da mi je ova izolacija užas jedan živi
Hej cure. Vi u zg drzite se... najgore je to stalno iscekivanje i nemogucnost opustanja. Ovi slabiji se kod mene ne osjete...
Za tvrdu stolici nemam iskustva,probaj to s tekućinom.
a ovo sto su nam obitelji kod kuce i nama je bas lijepo samo mi je koma ovo kad nemozemo u dvorište,bar smo nekako razbiki dan. Al neću se zaliti,zivi smo i zdravi i s krovom nad glavom.
Sto se izolacije tice... Ja sam prije trudnoce bila osoba koja je u kuci samo spavala i to najcesce ni ne svaki dan u tjednu zbog putovanja... I onda ajde u trudnoci nisam bas putovala avionom no nisam bas bila doma. No kroz noc mi se zivot okrenuo naglavacke. Prvo 40 dana bolninice, pa smo kroz Bozic i NG i sve do veljace (oko 2 mjeseca) muz i ja bili u izolaciji zbog gripe po naputku neonatologa. Izlazili smo jedino na kontrole a dolazio nije nitko. I taman kad sam pocela ici s frendicama na terase na kavu i sl. evo izolacije zbog korone. Mog malca nije dosso vidjet jos nitko osim mojih staraca, muzeve mame i mog brata.
Sortiraj odgovore
Najstariji