ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Ožujak 2020. 11:16

DeeDee preko wisha sam narucila prije par mejseci. Al vidim na ima web stranica malena moda. Meni je to ispalo super iako za sad malo koristimo al vec vidim da ce imat smisla.
    Ja mislim da nije samo do marke robe jer i unutar brenda ima razlike. Cisti primjer je c&a bodiji na komad kupljeni su veci od oni u pakiranjima po 5 ili 7. Kao i tutice od KIK imam ih 3 komada na svima pise 56 a razlika po 2 cm u duzinu tako da jedna joj sad na knap, a druga jos full velika. Tako da ja robicu uopce ne gledam velicine vise. Definitivno majice najmanji broj joj jos treba, a hlace najduzi. Carapice recimo imam problem nac jer treba za velika i uska stopala i sve joj uzasno siroke.Ā 

DeeDee
    24. Ožujak 2020. 11:19

Zarica

Momhvala na info. Morat cemo zvati krizni stozer da vidimo sto napraviti jer se ne smijemo tu kretati s obzirom da nam tu nije prebivaliste…mi smo dosli ovdje prije restrikcija nadam se da ce imat milosti :/ zasad ga stalno stavljam na cicu, pijem puno vode, tusiranje u toplom. Nemam pojma, nadam se jos da ce se pokrenut mlijeko ali zasad nema rezultata.
    Mislim da mom malcu i smeta ova kuca. Odjednom pocne gledati oko sebe i energicno plakati, i tesko ga je umiriti. Jadnicak.

Losa, tek ce oni kasnije postat jako povezani s nama. Zasad vole sa svima biti i dozvoljavaju ti da se udaljis, ali to ce se promjeniti u drugoj polovini prve godine.

Zarice nazovi lokalni, vjerujem da će vam izaći u susret kad im objasnis. situaciju. Dečko je nazvao i uspio rijeÅ”iti da dobije propusnicu za obitelj (točka 2.eĀ iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepÅ”tina), zato Å”to nije mijenjao prebivaliÅ”te,a bome ni prijavio boraviÅ”te (pametnjaković) tako da mu na osobnoj piÅ”e adresa iz druge općine. Ugl. napisali su mu dozvolu kretanja iz jedne u drugu (susjedne su pa je možda zato bilo tako jednostavno).

[/url

24. Ožujak 2020. 11:31

Mi moramo s malim pedijatru u drugi grad pane znsm sta sadĀ Ā Navodno je to sve jos mutno.Ā Ā 
    Mozda su mom Lidlovi nodici 50/56 jos ok jer se rastezu pa rastu s njimĀ 

DeeDee
    24. Ožujak 2020. 12:06

Hvala Grizli ā¤ļø
    LoSa trebao bi ti pedijatar poslat tu propusnicu na mail.  Ne znam, kod nas se ful drže toga, doslovno stoje 4 policijska auta na izlazu i ne možeŔ dalje bez propusnice. 

[/url

DeeDee
    24. Ožujak 2020. 12:08

Btw mene jutros zvala sestra i otkazali mi pregled kod ginekologa, tj. prebacili na kraj 5.mjeseca. baÅ” me zanima ako će mi i pedijatrica otkazati idući tjedan, ali pretpostavljam da hoće.. proÅ”li tjedan su zvali Å”ogi da joj otkažu, mala ima godinu dana pa ne znam da li rade razliku..

[/url

annika
    24. Ožujak 2020. 13:56

Drage moje Zagrepčanke, nadam se da je s onim sokovima gotovo
    Ja sam u mjestu 5 km do Osijeka i ne smijemo van iz mjesta. Za sve moramo traziti propusnicuĀ  tako da LoSaĀ  vjerovatno i vi morate tako

[iimg]

Angelly
    24. Ožujak 2020. 14:12

Zarica

Momhvala na info. Morat cemo zvati krizni stozer da vidimo sto napraviti jer se ne smijemo tu kretati s obzirom da nam tu nije prebivaliste…mi smo dosli ovdje prije restrikcija nadam se da ce imat milosti :/ zasad ga stalno stavljam na cicu, pijem puno vode, tusiranje u toplom. Nemam pojma, nadam se jos da ce se pokrenut mlijeko ali zasad nema rezultata.
    Mislim da mom malcu i smeta ova kuca. Odjednom pocne gledati oko sebe i energicno plakati, i tesko ga je umiriti. Jadnicak.

Losa, tek ce oni kasnije postat jako povezani s nama. Zasad vole sa svima biti i dozvoljavaju ti da se udaljis, ali to ce se promjeniti u drugoj polovini prve godine.

Kak mislis ne smijete se kretati, mislis po mjestu il za izac iz mjesta? Mi smo isto otisli u Vu a inace smo u zgu, i mislim da ti nece zabranit povratak u mjesto prebivalista

Lavica27
    24. Ožujak 2020. 14:12

Evo i nas iznenadno od pedice,zvala nas jutros jesmo doma i svi zdravi da nek dodjemo na cijepljenje. Pitala sam kako to je smo 31.trebali ici,kao da su odlucili najmanje cijepiti da im se ne nakaci nesto u kombinaciji s koronom. Ja sam bila sama samcata u DZ uz proceduru na ulasku u objekt. Trazila sam za Rotu,kaze nemaju ga, i probat ce ga nabaviti buduci Ŕteka opskrba lijekovima. Dobili smo 800gr u mjesec dana i zadovoljna je, kaze da je odličan motoricki samo da jos malo vjezbamonje preferira desno, 56cm dug i to je to.. on je dobro,spava od cijepljenja,stavila sam mu frescopad,nema temp bar zasad...
    Losa od pedijatra trebas propusnicu...
    Mikio sad bi te spotala. Kad smo nas par pisale prije nego su se bebe rodile ne spremajte robu po velicini na etiketi i slicno bio je prst u uhošŸ˜‚

Lavica27
    24. Ožujak 2020. 14:13

Angelly

Zarica

Kak mislis ne smijete se kretati, mislis po mjestu il za izac iz mjesta? Mi smo isto otisli u Vu a inace smo u zgu, i mislim da ti nece zabranit povratak u mjesto prebivalista

Kolko shvacam zarica ss ne planira vracat jos nego kretat po tom podrucju gdje je sad...

MaRe
    24. Ožujak 2020. 14:22

annika

Drage moje Zagrepčanke, nadam se da je s onim sokovima gotovo
    Ja sam u mjestu 5 km do Osijeka i ne smijemo van iz mjesta. Za sve moramo traziti propusnicu tako da LoSa vjerovatno i vi morate tako

Jeste bili snimat kukove? Ja bas razmisljam sta da radim..dal da sacekam dva tri tjedna dok napuni 3 mj i dok se (nadam se)situacija malo smiri ili da idemo cim prije...ma da nam je i ped.rekla da idemo kad napuni 3mj xD

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.