ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    24. Ožujak 2020. 14:57

MaRe nismo. Tako i tako bi termin dobili u travnju. Ako ostane situacija ovakva, nazvat cu pedijatricu kad nam je termin za cijepljenje i vidjeti s njom sto napraviti

[iimg]

24. Ožujak 2020. 16:23

Evo mi obavili... nitko nas za propusnicu nije pitao. Nit sam vidjela igdje policiju. Dala nam drugu dozu protiv rote i prevenar no za Hexu rekla da jos ne... Ja bi radije da ga je cijepila no sta sad mogu. Hripavca se bojim 

Lavica27
    24. Ožujak 2020. 16:31

miki0

Lavice ma samo spotaj, i sama sebe tucem po glavi. Nas je iznenadila curka ranije i kaj je bila sitna da smo morali ic kupovat 50 velicinu i dosta dugo ju je nosila, dobrih 2 mj i sad je najednom kroz 1 mj preskocila 2 velicine 🙈 sad sam napravila red u ormaru, izvukla sam sve i prislonila jedno uz drugo i tak slozila. A budala sta ces, mislila sam da je bodi iz c&a svaki isti, a kad tamo ni to nije.
    Super da ste obavili cijepljenje, drzim fige da nebude nuspojava 🤞🏼🤞🏼

I to sam ti isto za 50 rekla😂😂
    Ma ok jebzasad nema temp,normalno se ponasa...

Grizli
    24. Ožujak 2020. 16:58

Nama jos nitko nis nije otkazao za sutra pregled sta bi trebali imati pa cemo vidit ujutro stqakazu probat cu nazvat ako se oni ne jave prije. Ne znam dal bi radje da nas pozovu na cjepljenje ili da nam otkazu. Kako god cekami jutro i nasih 2 mj. pa ćemo valjda saznat. A svekrva mi vec 7 dana puni glavu da ne bi trebala bebu cjepiti. 🖕🖕🖕 I danas jako razočarano da sta nismo odgodili. Samo nisam shvatila njeno pametovanje bas i dal misli da ne cjepimo zbog korone ili uopce jer stalno je kao protiv cjepljenja nesto brojala. A mene to toliko ne briga sto ona misli, ne kuzim zasto uopce misli da cemo ju poslusat. 
    Nisam sad zapamtila (kokosiji mozak) jel koja narucivala sa stranice patpat?

PetraB
    24. Ožujak 2020. 17:29

Evo me cure! Sorry kaj se nisam javila al zadnjih dana je bas bilo nesto napeto. Hvala vam na brizi, mi smo bile u sisackoj bolnici no nasi svi su u zg tako da mi je bilo grozno dok mi se svi nisu javili da su dobro. U svakom slucaju neponovilo se 🤞🏼. Osjetio se potres i u sk, taman sam hranila Vesnu kad je krenulo pa sam skocila do kindaca do Karmen. Kasnije mi je sestra dosla rec plan u slucaju jos jednog jaceg potresa... Kao ja uzimam jednu a ona dolazi po drugu curku i idemo iz zgrade. Ja ne znam jel bi to mogla... Bez obje nema sanse da bi izasla... Ili bi ih odmah ja uzela obje ili bi cekala dok mi sestra ne dodje u sobu po drugu. Fotka iz petrove... Da, nesto grozno... Ppgotovo kad sam vidjela inkubatore vani a znam da su od cimerice bebaci jos tamo. Pa smo cekali vijesti kud ce s njima, ma koma. Uglavnom, priroda nam nesto govori, vrijeme je da poslusamo. 🤷🏻‍♀️
    Mi smo napokon doma 😎💪🏼😊... S Vesnom je bilo bas grbavo, to nisi znao sta ce biti za sat vremena. Dr su stalno dolazili u sobu slusat ju. Bas je bilo koma. Ali izvukla se moja fajterica, kaze dr da je dobro prosla kako inace klinci s RSV-om budu. Krenuli su nam grcevi pa je od 7 navecer opsadno stanje. Al dobro, proci ce i to. Muz je dobio propusnicu na rjedan dana tak da moze obaviti prijavu napokon i kupovinu (jer je njemu prebivaliste u zg zbog malog i vrtica). Al situacija je bas grozna.
    Nadam se da ste sve dobro...prvom prilikom cu vas detaljno procitati 😘😘😘

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    24. Ožujak 2020. 17:53

Bas mi je drago zbog cura da su dobro...bas ste prave frajterice❤❤❤❤...nadam se da ce odsad sve bit ok

Omerta
    24. Ožujak 2020. 19:12

Lavica27

P.s. di su Lorija,Cima,Omerta,Sarita (vidjela sam da je neki dan na drugoj temi pisala al tu se ne javlja :/)… ?
    A inPetra i Thinkpink se nisu od potresa javile..

Pocela napokon citati novu temu, tj. zadnjih 10ak stranica od potresa.. nadam se da ste sve dobro!! Koja stresna vremena.. cijeli dan nakon tog sam strepila i cim bi osjetila novo podrhtavanje i sama sam se pocela tresti. Preuzasan osjecaj!  Jos mi se od onog jakog vjetra dodatno pricinjavalo. Moje curke su onaj prvi skroz prespavale.. ja sam se taman vracala sa wc-a kad je grunulo. Dragi me smirivao, kod njega u Kaliforniji dok je odrastao je to bila normalna pojava, na mjesecnoj bazi, najjaci mu je bio od 7.2 i trajao minutu i pol.

Mali updejt: prije 2 tjedna na prvom pregledu curka je imala tocni kilu vise od porodjajne tezine i narasla 4cm (4090, 52). Novi pregled 17.04. ako ga ne odgodimo.. dobili smo i uputnice, za kukove 29.04. i za kontrolu sluha posto 2tj nakon poroda i dalje nije prosla na oba uha.. onda su nam rekli nek se uputimo u Klaicevu, a iz Klaiceve da prvo 2 tjedna cistimo nos fizioloskom pa tek onda dodjemo.. eh sad, mislim da ce to sve morati pricekati s obzirom na opsadno stanje oko nas. Osput cemo morati rijesiti i onu opnicu ispod jezika koja stoji malo vise nego sto bi trebala, kao moze i ne mora kasnije raditi problem u izgovoru. Malecka inace dobro papa, samo sto se cesto zagrcava jer mi mljeko sprica u 4-5 mlaza. Na pocetku sam se morala izdajati da to ne bude toliko napeto.. a izdojeno sam spremila u zamrzivac. Voli spavat na meni na trbuhu.. voli se nosati.. i tako, zombi sam, al nekako guramo iz dana u dan.  

Nadam se da su i vase bebice dobro i da lijepo napreduju. Pokusat cu nekako nadoknaditi propusteno.. kao sto rekoh, nikako da vas krenem citati. Nisam ni trudnicku temu do kraja rijesila. 

Drzte se sve.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    24. Ožujak 2020. 19:21

DeeDee

mrgud_zg

cure iz zg koje ste trazile novce od grada, pitanje. sto ste dostavile kao potvrdu racuna za isplatu?
    na kartici od banke ne pise oib. slikala sam ugovor o otvaranju racuna ali dobila sam rjesenje da to nije dobro. tamo mi je staro prezime, al kaj nije bitno da je isti oib? uopce ne kuzim kaj bi trebala dostavit…

Ne znam da li je u ZG možda drugačije ali meni je trebao doslovno samo IBAN.. znači,slika kartice tekućeg s prednje strane

Takodjer i meni.. znaci bitno da se vidi cijeli IBAN. a posebno sam jos skenirala osobnu sa obje strane. Sve sam dokumente poslala postom jos pocetkom mjeseca, ali receno je da bi moglo potrajati posto dobivaju puno zahtjeva.. tako da trenutno jos samo te novcice cekam, ostalo mi je sve stiglo kako je trebalo.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

24. Ožujak 2020. 19:54

Pozdrav Petra i Omerta, drago mi je da ste svi dobro 
    Meni danas pedijstrica rekla da su im dali preporuku da cijepe djecu unatoc koroni tako da vjerojatno nece odgađati. Jer kso da nije zgodno da djeca dobe jos nesto ako oh korona strefi.

Macutica
    24. Ožujak 2020. 20:00

Pozdrav cure, 
    nadam se da je najgore iza nas, ovo s koronom u kombinaciji s potresom je bas koma, ali treba misliti pozitivno ili bi prolupali svi. Meditacija Ivana Sarica je pun pogodak 🤣 I koncert Mise Kovaca, vrh
    Pokusat cu staviti tko nije vidio.. 
    Mi smo u Sesvetama i bas nas je streslo, srecom kuca je dobra i nema stete. 
    Bebutica se buca, blizi se 4kg, a kako nam se rodila sitnicka sa 2kg, super je. Sada je na kombinaciji dojenja i dohrane (90ml) svaka 4h, nocu 2 buđenja. 
    Mijenja mi se svaki dan, pocela se smijati, gugutati, pruzati ruke prema igrackicama, spava 2x dnevno, a navecer od cca 21h zaspi, pa se budi oko 00-1 i 3-4.
    Netko je spomenuo da je kupio Chicco klokanicu, i mi  imamo Easy Fit i idu kukovi na M poziciju, ali malo mi je jos nekako sitna za nju, mada ide od rođenja, al mislim da cu jos bar mjesec dana pricekati, a sad i nemam kuda 😭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.